WHITEANGEL: já narazil na PoE realtivně nedávno, Delirium liga to byla myslim.. zezačátku jsem z mí byl totálně nadšenej, protože jsem odkojenej D1 a D2 (D3 mě nějak nechytlo), jel jsem na blind witchku a dostal se do Atlasu, kde jsem tomu jednak moc nerozuměl, druhak jsem dostával strašně na budku, tak jsem dal pauzu a vzal archerku (zas naslepo bez studování buildů), s kterou jsem postupoval o dost rychlejc v Ritual lize, ale někde po achievementu za Dominuse jsem to zase odložil a teď jedu duelistu/cyclone/slayera a mam za sebou nějaký tier 7-8 mapy a chtěl bych to konečně dokončit... měl jsem teda nějakou menší krizi v midgamu, ale jednak mi začly pomalu docvakávat souvislosti, druhak jsem začal používat trade a teď už relativně téměř neumíram (oproti minulejm pokusům), ale začínám bejt z toho grindu už takovej trochu utahanej, čim jsem dál, tim víc mi to začíná celý připomínat spíš výherní automat než hru :)
posledních nekolik let jsem hrál hlavně Dark Souls a strašně mi tady chybí nějaká pevnější vnitřní kostra, která by to celý držela pohromadě, místama je mírně nezábavný, jak se ty mapy recyklujou furt dokola a působí to na mě čim dál víc jako jedna zbytečně velká slepenina... míň je někdy víc, ale možná ta pravá zábava začíná až v momentě, ke kterýmu jsem ještě nedorazil, mam teprve 3 watchstony :)