• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jo, sounds like a challenge!

Ty unikatni lahve jsou vsechny dobre dojebany, to jich urcite dropnu ted z Cortexe hafo, kdyz nejspis nebudou nic stat... :)

Kazdopadne jsem zkusil aplikovat jen zmeny supportu na build z minule ligy (summonera, ten druhej co jsem hral ten je uplne znicenej ted), a je to tak cca o tretinu dmg dolu, plus nejaka defensiva. Jeste jsem teda nevidel novej strom, jestli tam nemuzu dostat neco zpatky. A myslim jine buildy na tom budou podobne, pokud to nejsou nejake specialni, co nepotrebujou 6L, pak je ten nerf mensi.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Jako s tou manou se pos*ali ne ? Dokazu pochopit ze nerfnou play power, ze nerfnou speed play, ze udelaji tezsi monstra ok vicemene to kvituju, ale ze zvednou mamamultiplier z 20% na 30% to at se dou zahrabat..... to je proste shit :-/ klidne se se mnou prete, ale voni tu hru proste chtej dojebat do kytek :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Patch Notes - Content Update 3.15.0 -- Path of Exile: Expedition - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3147479
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo ahaa, ja myslel ze uz bezi :D tak pak pls poreferuj, diky :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no nevim, uvidime az budou cisla, ale pokud kazdej support gem nerfnou o trochu, tak to na 6L hodi jako slusne. Nechapu jen ten support trapu, ale hrat je nechci... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: nevime, protoze zacina az v patek :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    V cem je teda nova liga dobra a spatna, resp k jaky lize se nejvice blizi? Zatim jsem ji nehral, mam?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jo pekny cteni, ale mohli do toho riznout vic, moc se toho boji :)
    Takhle se takrka nic nemeni. V zasade bufnuli poison a zbytek je trosku zmeneny :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pekny cteni :)

Development Manifesto - Game Balance in Path of Exile: Expedition - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3147157
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Expedition Challenge Rewards
    https://youtu.be/Tt7Be0ECZI4
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: tak teoreticky by to slo se spectral throw, ale zda se mi ze ten se posledni roky moc nehraje.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Jestli to bude kompatibilni s nejakym iverenym skillem, tak proc ne.. Tim myslim stejny gemy a passive tree. Proste 1:1 swap.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Me se docela libi ten Spectral helix, jen nevim jestli ze zacatku riskovat novej skill.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: skeletoni jsou zadarmo v podstate, na redditu lidi rozvijeji ideu golemancera, protoze tomu se obnovujou golemove sami, ale jako... skeletonu si napiskam kolik chci. Ale uvidime, single summon by mohl mit trosku problem kdyz je plna obrazovka nepratel - teda, on ne, ale hrac jo... :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Já přemejšlim, jak nějak hezky automatizovat jídlo pro něj :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kazdopadne build jasnej, proste MUSIM hrat toho Reapera :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Inu, royale je zábavnej jako kdysi, protože je půl čtvrtý a já jdu konečně spát. :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem to zazdil tak koukam az ted

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/1087700072

na prvni pohled mechanika mix legionu (bez nutnosti mit na to build) a heistu? to bude hate na redditu :-)
    ale nektery ty novy skilly vypadaji super
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ale tvoje cekani je u konce! :)

July 15 - 3.15 Announcement and new supporter packs.
    July 16 - 👀
    July 17 - 👀
    July 18 - Challenge Rewards Revealed.
    July 19 - Ultimatum League Ends at 3pm (PDT).
    July 19 - 3.15 Private Leagues Are Now Available.
    July 19 - 3.15 Balance Manifesto.
    July 20 - Patch Notes, Item Filter and Passive Tree Information.
    July 21 - All New and Changed Gems.
    July 22 - Launch Day Information and Possible Torrent Link.
    July 23 - 3.15.0 Expansion Launch.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam