• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    K0COUR: ten Last Epoch vypada celkem hezky. Muzes to nejak porovnat s POE?
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    tady chcipnul lightee na uberelderovi https://clips.twitch.tv/GleamingFrigidMomKippa-4oFB8LJrtptJGHH-

mel uplne neuveritelnej TR gear, a to i na ssf sc bez gauntletu.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: klasika, bohuzel.. hc je frustrujici. ja jedu poe sc a last epoch hc (a tam ti navic napisou, co te zabilo).

btw. muj jedinej rip na gautletu by v pohode vyresilo logout macro, ale zalagovalo to a chcipnul jsem
    KULA
    KULA --- ---
    BARTUC: myslím, že jsem to už fixnul, díky za varování!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KULA: mas private ucet, musis ho dat jako public
    KULA
    KULA --- ---
    Kdyby někdo zkušenější kouknul nýmandovi jako jsem já na moji Necru a poukázal na chyby v gearu nebo nebo, udělá mi to fakt radost. Hraju to na Miniony, hromada Zombie, Skeletoni a Golemové. Pak už jen zbrkle kroužím po mapě a skáču flamedashem. PinkyStinkySixtyNine
    View Profile - Path of Exile - BillClinton911
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/BillClinton911/characters
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak Gauntlet mrtvej na lvl 81, zamrznul klient kdyz jsem prisel k bossovi a po relogu uz jsem byl dead

a presne proto nehraju normalne na HC :-(
    KULA
    KULA --- ---
    K0COUR: já jsem teď přiletěl na lvl81 a s map device je to úplně jiná hra.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    K0COUR: Zkus dojet az za druhou Kitavu, to je super challenge, kdyz se tam dostanes.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    50 lvl gauntlet.. nevim jestli se mi chce pokracovat :D

EVILMIND: njn, jel ve stylu jakoby zadnej gauntlet ani nebyl.. a byl nejakej az moc nasranej, nebylo prijemny na to koukat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je vystizne :-)

my gauntlet experience went...
    https://www.youtube.com/watch?v=tyLk5oRe7t0
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jo, to jo. Gwenn jede podle levelu postavy, coz je imba :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JJOXER: jako ja nerad umiram i na SC, a sere me to i tam, d/c nebo chyba... ale podle me nejdulezitejsi cast je proste mit ten mindset, kdy neco neudelas a proste odejdes, misto abys to "zkusil". Gauntlet asi neni uplne nejlepsi misto, kde to trenovat, bo se tam ta hranice odhaduje hur, ale ze zkusenosti vim, ze normalni HC me nebavi, mam par postav 80+ nazivu z ruznych lig, a vetsinou to je proste o tom, ze nic zajimavyho nedelas, abys neumrel. Oproti tomu v Gauntletu je zajimavy vsechno... :-)

Kazdopadne muj cil asi bude jen co nejpomalejsi a nejbezpecnejsi lvl 90, predminule jsem chcipnul tusim na 83 a minule jsem mel ragequit po smrti na Doedre v A8, takze je na co navazovat... Kazdopadne Gwenn bude fungovat pekne, jsem i z tech par pokusu dvakrat chancnul wanderlusty, a jelikoz si myslim funguje dle levelu postavy, tak muzu dostat dobry influence base itemy aniz bych vubec do map tech tieru dosel.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    EVILMIND: Hardcore, ironman, no save a podobne veci jsou uplne jina hra [: Kupodivu me tolik nestve kdyz umru vlastni chybou, ale kdyz me zabije nejaky externi faktor, jako napriklad konektivita.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Gauntlet bude sranda, vcera jsem v trenink lize asi 4x chcipnul v prvnich 3 zonach. Rano jsem pred cestou do prace dal jeden turbo run, a umrel jsem po 30 minutach az na Ledge. Nejhorsi je zjevne ten prerod uvazovani SC hrace do HC modu, posledni smrt byla na "se mi nechce jit na druhou stranu obrazovku, odpalim tu expedici a proskacu to"... :-)
    Akorat me teda zklamalo ze to koukam startuje az v sobotu odpoledne, to je docela naprd pro lidi co chodi do prace.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    GURBON: asi nadělovali, taky jsem včera dostal, vytáhl jsem ze stacked decku, gz, to vždycky potěší
    GURBON
    GURBON --- ---
    sem si po 14 dnech neaktivity chvilku zahral :D
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    GORDHART: cajk, btw. mělo by toho zmizet víc. třeba talismany. a spousta karet (ty jsou ale zaplacený hráčema, takže bohužel zůstanou)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    K0COUR: já je teď točím víc, protože potřebuju multicraft, ale jinak jsem na tu mechaniku spíš už rezignoval. Ostatně GGG taky, Chris v jednom z těch podcastů říkal, že prophecy brzo zmizí.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: Tak to je cajk .] Ja od ty doby co je ssf se obcas pokousim linkovat shavs a zatim nic :)

Jo a vcera jsem spotreboval vsechny coiny (asi 1300) a pokazdy, kdyz padla zajimava prophecy jsem si udelal carku. ... Ani jednou, pratele :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam