odmeny za gauntlet rozdelene - Infernal Demon King Portal Effect, Ghostflame Character Effect, Water Elemental Character Effect
jsem spokojenej s vysledkem, i kdyz me trochu sere, ze moje taktika byla ignorovat ty penezni odmeny, a zkusit hrat super safe na demi na low tier mapach - a kdyz koukam na finalni vysledky, tak mi to mohlo vyjit
kdybych teda nesel hned prvni den do ritualu s bossem, jeste s ice spear totemama, co na malym prostoru nedavaji dmg :-) HC je proste o mindsetu, a mam s tim furt problem
jinak Heist vzdavam, jsem sedmej zatim a ted je to uz ciste jen o poctu hodin nepretrziteho grindu (jsem asi 12 hodin hry za patym mistem pro demi), a jelikoz na Vanoce jedu pryc... ale kazdopadne jsem spokojenej s equipem, na to ze jsem taky dropnul za 96 levelu asi 4 resonatory jen :-) tak ciste pres chaos spam jsem nacraftil skoro vsechno, vcetne equipu pro vsechny NPC, anointu, spravnejch corruptu atd
zpetne to hodnotim, ze jsem mel jit hrat HC SSF, a ne jen SSF, jelikoz tohle je uplne presne event pro mou obvyklou taktiku, kde se nezvysuje obtiznost a nejsou tam zadny bossove... :-( navic to hraje tak malo lidi v porovnani s SC, ze je tam skoro jistota vyher MTX