• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: pockej, ale to nema delat kombinace na loot u monster. A u sentinelu si ty sam musis "nabreedovat" presne takovou kombinaci, co chces. Skoro bych rekl, ze to dava lepsi loot nez ty kombinace minulou ligu - resp. za jednotku casu urcite, protoze muzes vyvolavat OP sentinely na kazdy mape znova, bez toho, abys musel huntit nejakou kombinaci, co spustis jednou denne... Pro casual hrace naopak lepsi IMHO.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Nevim me ta obtiznost zas tak nevadi co me sere je presne co rikal Kocour Archnemesis pro me mel smysl kdyz jsem si postavil co jsem chtel ja a ne co stupidne vygeneravalo hra. Na procnuti nejaky slusne kombinace na loot mas asi tak 0.0001% podle me napad to nebyl spatnej ale to provedeni stema sentinelama je strasny.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: tak ono uz ve scourge bylo par potvor, ktere dovedly nektere meta buildy proste vynulovat, ale bylo jich malo... ted je to teprve vylepseny! :-) Me teda stve spis opak, ze challenge, co jsou balancovany na 4 arch mody, ted neprograsujou, protoze takovy potvory vubec nespawnujou (a to jsem si vzal v atlase +1 rare mod). Videl jsem od zacatku ligy JEDNU potvoru co se pocitala.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    no, start do ssf ligy nakonec docela cajk :) lvl 89, uberlab hotovej, na 70 fusu jsem dal 6L (sentinel nedropnul zatim nic, ani tabulu, ale gwennen dala aspon dobrej armor base). champion 2h spectral helix je fajn. ale do cervenejch map se mi nechce, nez nacraftim OP sekkeru.

ale to vypinani contentu na atlas tree funguje skvele, harvest mam skoro porad (+ abyss jedu). nicmene nechapu, keryho chytraka napadlo narvat arch nemesis mody, ktery sis mohl vybirat podle toho co jsi jel za postavu, pro vsechny.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WHITEANGEL: vynerfovanej hh mě jako ssf hráče netrápí, ale to, že některý ty moby mi vypínaj build, mi přijde fakt dementní a furt nechápu, proč to tam je.

Principielně se mi líbí zvýšení obtížnosti a sedí to k tomu, co ggg stále říká, ale imunity jsou prostě divný a myslel jsem, že už nebudou (od doby, co se jich zbavili kdysi dávno)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    K0COUR: Nene nejsem uplnej noobik vim ze ty kirac mise byla casta vec co se resilo na forech. ale prvni 3dny ty zakazovaci nody moc nefungovali. ted uz me to prijde ok respektive uz se me to nestalo.

EVILMIND: jj na zacatku to muze byt i docela slusna rejze na currency.

Btw jak se vam libi liga jako celek me to zatim prijde jako hnuj ale az to casem odladi tak to snad bude ok.

Zatim mam teda nejvetsi issue s Expedition a Heist to ta novy rare mody uplne dojebali.

A pak samozrejme totalne vynerfovanej HH diky tomu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: to me docela laka teda zkusit - na nektery challenge tyhle ligy by to nebylo spatny... :)
    sice tenhle je na standardu s legacy vecma, ale i s mensim dmg to pry funguje
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    WHITEANGEL: nejsou to nahodou Kirac mise? ty nepouzivaji atlas tree
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: jj maj to zabugovane co rikas pocituju taky ja mam zas jen espedition a harvest, ale me se zas obcas stane ze i kdyz mam neco zakazane tak se me to stejne objevi treba metamorph.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: jj to uz frci nekolik lig na TFT jako service
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tomu rikam bosskiller! :)

ONE SHOT(TWO) FEARED 275QUANTITY! SENTINEL LEAGUE
    https://www.youtube.com/watch?v=MxzOCwVs7pk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: masteri vypnout nejdou
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Zalezi co mas skutecne naklikane ve strome :) Treba sis vypnul neco cos nechtel
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Prijde mi, ze mozna diky vypinani mechanik (uz mam vypnute vsechno krome Blight a Harvest, a i ty me serou :-) ) se nejak bugnul vyskyt random spawnu masteru, ne? Od startu ligy jsem mel v mapach jednou syndikaty (a to v nich mam spoustu bodu), jednou Alvu a jednou Einhara.
    KOKES
    KOKES --- ---
    jo, 51k in queue:-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: j tak presne tohle me u vybirani napadlo, ale rikal jsem si, ze to nemuze bejt ta hrozny :D Ten templar vypada, ze mu to muze bejt vic jedno, ale taky buhvi :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: v uplnym endgame jsem mel problem ve chvili, kdy jsi proti 1 nepriteli, co nema zadny summony. Jako Sirus nebo Maven treba. Protoze ty nemas ty summony hned, a nemas je stoprocentne. Coz u packu monster nevadi, bo jak jich hitnes vic tak vzdycky spawnes 3 hned, u solo nepritele se mi dost casto stalo, ze jsem nemel 3 za celou dobu boje, specialne kdyz mel jeste faze, takze mi i ty stastne spawnuty stacili zmizet. Nicmene, nemuzu uplne vyloucit, ze to nebylo rukama... 8-) Takze to mozna nemusis vzdavat predem.

Plus jsem spotreboval spoustu usili, penez a casu na planovani -200 light res/chaos overcap, coz zpetne hodnotim jako chybu, ted mam v planu tu dmg konvertit do coldu, a nasbirat i dost dmg pro sebe, takze nebudu tak moc zavislej na tom, kdyz zrovna summona nemam. Plus nejakeho ciste ofenzivniho AG - to jsem nezkusil jeste nikdy treba, v kazdem buildu hraju defensivniho, a jeste nikdy mi zadnej drahej neumrel, takze mozna zbytecnej def overkill.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: Achjo, absolution necro jsem chtel ted zkusit. Co na tom bylo spatne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem se jako starter rozhodl vstoup do teze reky - minulou ligu jsem zkusil absolution necro a pak jsem v endgame radsi zakladal novej char, protoze to ani nemelo cenu ani swapovat do skeletonu, pote co jsem do toho nasypal desitky ex

tentokrat to bude absolution guardian, co se poucil z krizoveho vyvoje minule ligy, a kdyby se nahodou ukazalo, ze ta cisla v PoB jsou moc optimisticka bo jsem mu zaskrtal vsechno, co zvysuje dps, tak se bude aspon snadnejc swapovat do aura stackera... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne uzitecna zmena! :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam