• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    fucking rng, 86 dni to trvalo... poslednich par dni nebeham nic nez harvest za 12c, kde oteviram jen tenhle jeden craft :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Dobry je ze pokud se to ponese ve stejnem smyslu bude tolik novych buildu a hlavne se zas vrati takovy to ze lidi budou mit toalne uniqu alone buildy co nikdo nehraje coz bylo na tehle hre nejkrasnejsi...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ice spear bude super, s tim jsem nejakej race hral pri levleni a tohle jako... mnam :) No kazdopadne pro me to na start neni, ale doufam ze i tech dalsi 98 upgradlejch uniqu bude podobne vylepsenejch.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Do Pobu jsem jeste nic nedaval ale prvni co me napadne kdyz tohle vidim je Winter Orb :f
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako na levelici uniq to bude ted rozhodne super, lvl 15 gemy to bude odhadem normalne tak 60-65 level. Ale i kdyz to zkousim dat v POBu nekomu kdo ted hraje neco endgame, tak je to ne o tolik horsi jako jeho wanda za 50ex, tj. klidne te to donese do red map nez upgradnes pozdejc. Teda, kdyz to 9L na tom lvl 30 umanujes... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Ale je to dobre ty Uniqy obecne v PoE jsou zalostny...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Imho tohle me prijde trosku prepal na lvl 32 :d
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    druhej uniq upgradlej - jestli takhle buffnou vsechno tak rozhodne bude co hrat :-)

WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ja hral vpodstate celou ligu neco jako ten chief dole akorad ze pres Loreweave a Militant Faith a bylo to super dobry.

Ja se rozhodnu az po patch notes a hlavne az uvidim co bude nova ligova vec.

Stejne jsem az do 4.9 na dovce takze zacatek me bohuzel mine.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak ten cloak jinak nic moc, zvlaste kdyz to svadi jit do CI a byt imunni na chaos. Nicmene, nekolik poslednich tanky CI charu co jsem hral taky nemelo zadny moc ES veci, a i s nejakyma 4-5k ES jsem byl v podstate nesmrtelnej na cokoliv krome uber bossu. Uvidime no, muj plan pro tuhle ligu zustava zatim stejnej, zkusim prvne v zivote pushnout od zacatku lab (vetsinou ho farmim az tak druhej mesic a i tak je to profit), a nejakej skutecnej build si vyberu az tam vydelam na mageblood, bo se mi bez nej uz hrat nechce, je to prilis navykove... 8-)

Teda doufam mi do toho GGG nehodi vidle tim, ze prvne nebude v grindu nic s labem...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Videl jsem to hrat uz v pulce ligy. Funguje to docela slusne i bez toho Cloaku mozna i lip ale problem je presne co rikas.

1.Ten gem moc nepada a cena pristi ligu odhaduju tak 100ex+

2.Chief ma obecne problemy s dps pokud nebudes hrat Fire trap ktera dostane nerf takze se dostavas do situace kdy chces hrat Carnage od Berserkra a to bude pristi ligu hodne horky zbozi stim jak predelaji Juggera.

Takze tohle je sice pekny kombo ale realne prvnich 14 dnu na to muzes zapomenout.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je cool :-)
    akorat teda ten jewell, bez ktereho to nefunguje, stal uz ted 40ex

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jinak dneska uz ma novy video kde nadhazuje, ze nejlepsi summoner ted bude Ascendant - coz ma asi recht, protoze summoneri ted chteji z necra jen ten ascend na offeringy, takze muzou snadno benefitovat z necro/champion treba.
    GURBON
    GURBON --- ---
    No pokud to melo za ucel vytlacit streamery a nolifery z jejich konfortnich zon, myslim ze se to poveldo na jednicku :D Co to udela s nama, "normalnima" lidma je otazka. Premejlsim nad nejakym fortify buildem, ale nevim jestli to bude opraveny dostatecne. Naposledy jsem si 2 ligy dozadu hodne nabil hubu, kdyz jsem zjistil jak moc to rozesrali.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: Gazzy zrovna je nekdo, koho to hitne hodne pokud jde o procenta DPS, ale soucasne to nejakeho obcasneho hrace vubec neovlivni. A pritom jsem si jistej ze zrovna on se s tim nakonec snadno popasuje, takze win-win? :-) Typicky prikad je tech +3 na helme, jak tak nad tim krouti hlavou - to je nerf pro lidi, co maji helmu za 30ex+. A jeste malej. Pro ostatni je to BUFF, protoze jejich 6L ma razem o 2 levely vic. Teda - mel by, kdyby o ne neprisel v ascendu... :-) Ale i tak.

IMHO co je na minion zmenach spatne je ten unholy might na ascendu - je to nesmyslne niche za 2 ascend body, navic se tim spousta buildu dostava do situace, kdy vlastne ani nema kam ascend body dat! A dalsi nerf minion life, protoze bojovat o to, aby tvuj summon vubec aspon prezil, je proste spatne (a tlaci te to do skeletonu). Kdyz si tohle do patchnotes rozmyslej tak to jeste bude pohoda.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    3.19 Streamers Manifest Reactions
    https://www.youtube.com/watch?v=xe5_C2JsOlU

ghazzy :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    si tady jen odlozim co bude jako twitch drop pristi ctvrtek, abych to nezazdil jako minule... :)

Path of Exile: Wrangler Wings
    https://www.youtube.com/watch?v=qXHGbHaazGk&t=1s
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: myslim CaptainLance pekne vysvetlil, proc neni pravda, ze by ty zmeny byly nepratelsky k novym/prilezitostnym hracum. Naopak valna vetsina predevsim tech nerfu defensivy miri do nejvyssich pater, a je dost dobre mozne, ze az odtajni ty novy moznosti na gearu, tak to pro lowlevel bude naopak buff...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    presne, asi po 3 letech fakt realne premejslim o melee starterovi! mozna dokonce oldschool expeni se Sunder! :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem se změnama spokojenej, měl jsem v poslední době tendence defaultovat na skele mágy, teď mě to bude nutit zkoušet něco jinýho :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam