• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ok, to se moc nepovedlo, co? :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem si teda koupil ten 90 dolaru support pack (bo me hra narozdil od kriklounu na redditu bavi), a musim rict nakonec nejlepsi MTX z nej jsou ty footstepy s kytkama, protoze to fakt jak beham ted jako mana miner zurive po obrazovce, tak rozkvete vsechno proste! :-) Naopak ten batoh co exploduje kdyz umres vypada dobre na videu, ale realne to prekreje napis RETURT TO TOWN. Takze skiny na lahev jako jeste patrej k tem lepsim... :-)

Ale rad bych vytocil z truhly tu kompletni promenu na pavouka, ta je bozi, jsem z te, co byla na startu ligy, vytahnul jen kridla...
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON: pff skin na life flask :/
    GURBON
    GURBON --- ---
    Announcements - Weekend Wings and Back Attachment Sale and Free Mystery Box When You Spend Points - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3308532
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: hele mel jsem obavu (navic mam jen 2k HP), ale vubec to nepoznam, nedela to nic
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ten reduced light radius bych asi nezkousnul :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a muj novej ring, doufam dneska poexpim a dostanu se na 10 tisic many :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ty paradise ctverce v zrcadlech jsou fakt desne OP, asi nejlepsi zpusob jak ted expit novou postavu co zrovna vlezla - i za tu cenu, co se prodavaj... jsem mel nejaky vlastni ulozeny, plus jsme par koupili, a skocil jsem ze 75 na 87 behem par minut... :-) a to byla obtiznost 4-7 jenom
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - 3.19.1 Patch Notes Preview - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3307533
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    Se musím podělit. Dnes ráno se mi podařil 6 link na brnění jedním fusing orb. To jsem nevěřil, že je možné.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: mel si recht, kdyz nerozbije kokony, tu srajdu nedela, takze sel na prvni pokus, dik
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Je to tak. Když fight trvá 1 minutu je to velkej rozdíl než když trvá deset minut :)
    Protě to má být tak tychlý, že tam mestihne chcípnout ani lama :D

jenže oni to v GGG vědí a každou ligu nerfujou jako divý.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: to uz je fakt vopruz vsech vopruzu, diky, na Maven uz se nepujdu ani podivat :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tenhle trenink mi prijde teda o hodne tezsi :-)

kazdopadne jsem cetl prej tuhle ligu to zmenili, abys to nemohl ojebat tim, ze naschval umres, tak se po navratu memory game proste restartne... to mi prijde jako docela uchylka na jednu herni mechaniku, specialne kdyz treba v challengich to je ted udelatelny presne tema trikama, a to jeste staci kdyz to dela jeden a ostatni jen stojej za dverma
    fakt nechapu ze jednou GGG neupne usili k tomu, aby challenge fakt musel delat ten, co je dela...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: jo to je z tech map nodu na zacatku. Nicmene za celou minulou ligu jsem mel 2, tuhle ligu 1 zatim, na tom bych moc nestavel... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: hele ja jsem taky spokojenej, a neverim, ze existuje casual solo hrac, ktereho nejake nerfy ovlivnily. Dotklo se to lidi, co hrajou v parte, a lidi, co metacraftujou - to jsou v obou pripadech zanedbatelne mensiny, byt zjevne hlasite.

A to se mi pritom nepovedl moc start do ligy, protoze jsem mel problem equipnout si startera, resp. trvalo mi prilis dlouho identifikovat problemy buildu. Plus muj plan "starter nafarmi mageblood/ashes pro druhy char prvni tyden" narazil na to, ze jsem si stanovil nerealne cile, bo jsem nikdy nesledoval ekonomiku prvni dny, a nesmyslne jsem pumpoval char do T16 kdyz jsem mohl behat davno 75 lab, kde jsem nakonec stejne skoncil, ale uz s mensim profitem. Plus jako zatim byl 1 slusnej layout labu za posledni tejden, ehm. I tak mam ted tak 80 divine v hotovym charu, 30 v bance, a vicemene uz neni moc co vylepsovat, pro ten content co chodim.

Navic jsou challenge moje hlavni motivace tuhle ligu, tentokrat tak lehky, ze vlastne nebudu vubec ten druhej mageblood char potrebovat. Takze pocitam zkusim spis bud MF, nebo nejakej srandovni meme build, jako za starejch casu. :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: nevim za co, ale podminenej trial, dokonce ten lepsi mam jako moznej "craft" na mapdevice.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: Hmm to by mohlo bejt. Ja ho chtel dat bez navodu a ze nici ty kokony jsem si doted nevsim. Je fakt, ze ty silnejsi proudy vedou presne z tech mist, kde byly kokony. Vecer to zkusim.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: pokud vim tak offeringy nemaji zadnou vahu, takze by to mel byt kazdy treti, prumerne. Tusim jsem ted asi 1 gift z 5 pokusu. Bohuzel ale aktualne v lize neexistuje zadny zpusob, jak trial na mape vynutit, sextant byl zrusenej... :-(
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: nejen reddit, i ofiko forum neni uplne nadseny, ale tam ti negativni koment smazou za 1 vterinu, takze to vypada lepe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam