CHA1NDLER: hele ja jsem taky spokojenej, a neverim, ze existuje casual solo hrac, ktereho nejake nerfy ovlivnily. Dotklo se to lidi, co hrajou v parte, a lidi, co metacraftujou - to jsou v obou pripadech zanedbatelne mensiny, byt zjevne hlasite.
A to se mi pritom nepovedl moc start do ligy, protoze jsem mel problem equipnout si startera, resp. trvalo mi prilis dlouho identifikovat problemy buildu. Plus muj plan "starter nafarmi mageblood/ashes pro druhy char prvni tyden" narazil na to, ze jsem si stanovil nerealne cile, bo jsem nikdy nesledoval ekonomiku prvni dny, a nesmyslne jsem pumpoval char do T16 kdyz jsem mohl behat davno 75 lab, kde jsem nakonec stejne skoncil, ale uz s mensim profitem. Plus jako zatim byl 1 slusnej layout labu za posledni tejden, ehm. I tak mam ted tak 80 divine v hotovym charu, 30 v bance, a vicemene uz neni moc co vylepsovat, pro ten content co chodim.
Navic jsou challenge moje hlavni motivace tuhle ligu, tentokrat tak lehky, ze vlastne nebudu vubec ten druhej mageblood char potrebovat. Takze pocitam zkusim spis bud MF, nebo nejakej srandovni meme build, jako za starejch casu. :-)