• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Minimálně je nyx guild, ale je nějaká mrtvá.
    Ale někomu jsem tam šlohnul 5l armor, tak dodatečně díky. Tedy snad jsem to správně pochopil, že co je v guild stashi, tak je volně k mání.
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    A kdyz uz se tady tak bavime. Hrajete sami nebo mate treba discord nebo nejakou jinou appku pres kterou spolu komunikujete? Ja jen ze bych privteril :-D
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    ORBIT: Dobre vedet :-D
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    GURBON: Dekuju. No vcera se mi to povedlo od kohosik koupit :-D takze jupi.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    FIKOTEK: Evilovi musis napsat i jakej enchant na tom chces :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    FIKOTEK: bezna zvyklost je, ze nekomu napises co chces, kdyz te pozve do party, jdes k nemu do HO a tam si vec predate.
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    EVILMIND: Tak treba nekomu padla 2x :-D slo mi i o to aby to byl nekdo kdo by semnou mel trpelivost a nejak mi pri tom prodeji i vysvetlil jak ten obchod funguje. Kde koupit ve kterem meste se potkat,... takove ty bezne zvyklosti.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FIKOTEK: asenath mark je tuhle ligu pekne draha sranda, tezko ho nekdo ma "navic"

teda ja jo, ale beham s nim lab a doufam v profit :-)
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    Zdarec, nemate prosim nekdo "Asenath's Mark" navic?
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: lol, ok, tak to je flaska jeste dobra :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Wild Oshabi Head :/ ta je takova divna, dela to bordel na screenu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ok, to se moc nepovedlo, co? :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem si teda koupil ten 90 dolaru support pack (bo me hra narozdil od kriklounu na redditu bavi), a musim rict nakonec nejlepsi MTX z nej jsou ty footstepy s kytkama, protoze to fakt jak beham ted jako mana miner zurive po obrazovce, tak rozkvete vsechno proste! :-) Naopak ten batoh co exploduje kdyz umres vypada dobre na videu, ale realne to prekreje napis RETURT TO TOWN. Takze skiny na lahev jako jeste patrej k tem lepsim... :-)

Ale rad bych vytocil z truhly tu kompletni promenu na pavouka, ta je bozi, jsem z te, co byla na startu ligy, vytahnul jen kridla...
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON: pff skin na life flask :/
    GURBON
    GURBON --- ---
    Announcements - Weekend Wings and Back Attachment Sale and Free Mystery Box When You Spend Points - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3308532
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: hele mel jsem obavu (navic mam jen 2k HP), ale vubec to nepoznam, nedela to nic
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ten reduced light radius bych asi nezkousnul :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a muj novej ring, doufam dneska poexpim a dostanu se na 10 tisic many :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ty paradise ctverce v zrcadlech jsou fakt desne OP, asi nejlepsi zpusob jak ted expit novou postavu co zrovna vlezla - i za tu cenu, co se prodavaj... jsem mel nejaky vlastni ulozeny, plus jsme par koupili, a skocil jsem ze 75 na 87 behem par minut... :-) a to byla obtiznost 4-7 jenom
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - 3.19.1 Patch Notes Preview - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3307533
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam