YORK: jako chapu co se snazis rict, ale nerozumim duvodu, proc bys mel tim padem zustat pozadu za spoluhracema. Na early maping nic extra nepotrebujes, v klidu se da hrat vicemene ssf se 4L az do T16, kde seberes prvni dva voidstone. Jestli te kamaradi nechteji brat s sebou, ze mas mizernej equip, tak jako nevim moc co k tomu rict, u nas to je spis tak, ze kdyz nekdo je pozadu protoze nema tolik casu, tak si bere equip z guild truhly co tam davame (jen na zacatku ligy, ruzny 4L/5L a levelovaci uniqy).
Osobne se mi nejvic osvedcilo, ze hraju proste s tim co najdu az do map, pak udelam nekolik chaos receptu, a koupim za max 1-2c upgrade na pozice, kde jsem nemel stesti, a kde mi to capne resisty. A pak zacnu setrit na vec, ktera me nejvic priblizi buildu, co chci hrat (typicky nejaky na zacatku drahy uniq). A pak na dalsi vec. Prijde mi, ze trade je na zacatku dokonce lepsi, protoze lidi spis reagujou, nez v nejaky pozdejsi fazi ligy, kdy se jim nechce pro 1c lezt z mapy. Urcite mam vyhrady k trade systemu hry, ale zrovna u rare itemu ne, celkem si nedovedu predstavit jak to delat lepe, a ta "externi trade site" je soucasti hry od GGG, takze funguje na hledani veci super. Co bych osobne rad videl jsou aukce pro veci jako currency, mapy apod, jinde mi to neprijde jako vyhra.