YORK: Zajímavý, moje zkušenost s tradem poslední tři ligy je úplně pohodová. Jasný, aukce by byla pohodlnější, ale trade site je naprosto v pohodě, s addonem awakened poe už neni taková osina v zadku zjišťování cen slibně vypadajících rare základů a na specifickej "endgame" biz je TFT (leveling, carry service, bulk maps/sextants/tabs), se kterym mam ZATIM zkušenost dobrou, ale využívám to jen okrajově. Na trade site lidi reagujou až nečekaně dobře i na 1c píčoviny tři měsíce v lize. Zkušenost k vzteku jsem měl jednou, nastavenej standard místo ligy. Divný ceny a nikdo nereagoval, než mě nějakej good guy upozornil, že to je std a já jsem online v lize. Jo ještě mi chvíli trvalo si zapamatovat, jak správně naceňovat bulk cenu pro trade site, ale to je fakt drobnost.
A navíc trade přes tradesite je vcelku pohodlnej, vždyť po zadání itemu už dneska pošleš jednim buttonem whisper ingame.
Je sice trochu schizofrenní mít na trade 3 různý aplikace/sites, ale zvykl jsem si rychle. Stejně mastim poe v okně a na monitorech mam otevřených x dalších supp sites, quick leveling reference (pze furt zapomínám jestli je správná cesta kolem jednoho nebo dvou vozíků), wiki, craft of exile, discord, zmiňovanou tradesite. Poe imo neni úplně immersion hra, do který se ponoříš a "odpojit se" ti zkazí zážitek. Ale jestli to tak máš..