• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    posledni cast

Announcements - Transfigured Gems Part 5 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3452749
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: I see takze to sedi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    aha tak tiery map jsou videt v item filteru, a ten uz releasnutej byl
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    jeste by mohli byt adjcted to by byblo uplnej mazec :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Je tam T14 JV a T15 Mesa takze jsem Gucci :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: aha, to jsem v pohode, protoze se zapnutou Singularitou s zadnejma influenced mapama ani nepocitam... :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: protoze influnced mapy padaji primarne nativni tier takze pokud farmis mapy na invitationy potrebujes dobrej layout a prehazet si to max orbama.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: proc nema smysl? vsechny mapy budou T16 stejne jak nasbiras voidstony.

Jako nevim jakej je zdroj te informace, podle me to bylo jen v changelogu jako vycet. Ale stejne rozlozeni hlasi i nekolik dalsich utilit co neco dela s mapama. Se schvalne zeptam... :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Potrebuju jinak to pro me nema smysl.

Ja myslel ze tohle se musi dataminovat ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: je to T6, ale nepotrebujes ne?
    tady jsou videt tiery map pro ligu - https://poemap.trade/

Jelikoz tam neni ani jedna T16, co bych byl ochotnej behat, tak jakmile dodelam atlas tak jdu hned do Singular Focusu - s tim ze pocitam tam budu mit tak 6-8 map co muzou padnout, podle toho az se ukaze jak moc je ultimatum mechanika pouzitelna na mapach dobrych pro blight.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Pokud bud Waste Pool native T14+ tak bligh asi taky pojedu pokud ne tak nato pecu.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: jj Waste pool dobrej.

Podle me Blight bud milujes nebo nenavidis nic mezi tim neni :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako o eventech jsem je behal, ale klasicky mapy chces spis behat na 3x kratsi doba. Tri zeleny na expy az do tech ravage map, co z toho nadropis... Osobne jsem blight mapy nikdy moc nebehal protoze me sere to lootovani, ale hodlam tomu dat sanci, kdyz to pujde hromadne otevirat s warcry. To pak je lepsi nez je prodavat, tech 15c za to nestoji ani v bulku, to verim dostanes vzdycky vic. Maximalne ze bys jich nadropil tolik co ani nevybehas, coz neni nemozne, rekord jsem mel asi 8 blight map z jednoho blightu behem eventu. A jelikoz se do map vraci Waste Pool, cekam takovy vysledky pravidelne! :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: A neni lepsi pak uz behat klasicke blight mapy s +135% expu ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jeste k tomu jen dodam takovej tip, ze jak jsem otestoval ted v tech tydennich eventech, tak blight jsou uplne top expy. Diky tomu nodu vlevo dole, co pridava 50 procent MORE non-uniq monster (plus par procent navic jeste daji ty male okolo), generuje blight encounter skoro tolik expu, jako zbytek mapy dohromady se vsema mechanikama, a jeste navic spawnujou rychlejc. Plus se pro ne pocita kvantita, nasbirana z red oltaru!
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: je to spatne pro vsechny RF buildy uz to vcera potvrdil i Lance kterej hraje Hp/ES stacking verze hlavni duvod je ten ze starej gem mel primarni scale z gem lvl a tudiz jsi mel scale spellu ktere jsi pouzival pro Singl target tohle proste ten novej gem nema a proto je strasne tezke to s necim kombit.

Nerikam ze casem nekdo neco nevymysli ale momentalne jsou vsechny RF buildy tezce nerfnute. Clear ma mozna stack verze lepsi ale ST mas dogshit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jo jsem rozhodnutej hrat EoW, jen s tim ze zacnu obycejnym a pak vyzkousim obe ty trans verze, kterej bude mit lepsi pattern rozstriku damage v realu na clear tak vyhrava... :-) Porad verim, ze oba v pohode dostanu v prvnich dvou labech, nebo budou v nejhorsim stat par chaosu. Jestli se ukáže, že je lab nejakou nahodou fakt furt profit, tak je to ideální labrunner pro dny, kdy bude lab krátkej, jinak mám v plánu jet all-in esence (ktere ale nebudu prodavat ale budu s nima slamovat stygiany) a full blight s oil extractor setupem (oleje drzí cenu celou ligu). S tim, ze tahle postava proste ma za ukol se oblíknout tak lehce do 5-10 divine aby mohla v klidu farmit T16, a generovat profit pro dalsi build, ktery vyberu az podle toho co se zajimaveho objevi, a az je ukaze ultimatum tezky.

Jsem projizdel ze starejch wiki ty ultimatum mody, a idealne asi chces hrat neco, co je muze ignorovat vsechno, a vzit v atlase 13 vln s random modama. Coz nebude snadny, protoze tam jsou dost pakarny, a navic jim ted pribude 4. obtiznost plus udajne vymysleli nove veci. Ani si nepamatuju jak fungujou ty inscript ultimata (jako kolik vln defaulne beres), ale koukam v tehdejsim endgame grindu jsem jich dal 600, takze to asi slo... :-) To byl jeste atlas rozdelenej na sektory, to je hodne davna historie.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: prave ze neni, na to jsem videl polemiku hned jak si zacal stezovat - je to horsi gem vyhradne pro tu pohx verzi, jiny RF buildy jsou v pohode.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Uz mas jasno co pojedes ja to musim rozesknout dneska ale asi to bude TR Raider do nejakeho PF ?

May be jeste polechtam Penance Brand Inquisitora to vypada hodne nadejne.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: No to sice bude ale ten default je uplnej shit proti tomu staremu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam