• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odhaleni nove ligy plus twitch dropy 12 minut

Twitch
    https://www.twitch.tv/pathofexile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: jako jo no, ale uprimne, 28 kvalitu jsem vetsinou nemel ani na minmax buildech - a ja to vnimam spis tak, ze ted bude na prodej mnohem vic uz s kvalitou... :-)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: myslim tim zmenu quality na flaskach. doted to byl jasnej upgrade quality podle vyvoje v betrayalu. nove je to rng fest vaal orbu, kterej navic zprasi flasku, ze ji muze po spatnym rng maximalne vyhodit...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: co tim myslis? zatim to jsou samy QoL zjednoduseni, za jediny zvyseni rng se da pozadovat presun talismanu do beasty...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    sakra to byl muj farmici plan na startu :-)

In Path of Exile: Necropolis you can exchange Uber Elder Fragments at a Horticrafting Station and Maven Invitations no longer drop, Kirac will now give them to you when you're ready to visit Maven's arena.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    proc nici uplne vsechno, co ma vicemene predvidatelnej craft na podelanej rng shit. uz takto to hraju min a min...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW je tam i moznost vic masteru na jedne mape, to otevira pekny moznosti, ja mam treba vetsinou specnuto v atlase do alva/jun i kdyz oba najednou nemuzu, ted pujde vzit i einhara soucasne a muzu jet pasivni prijem na trech frontach! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: to jo no, ale uprimne i kdyz hraju casto buildy s perm lahvema, tak kvalita vetsinou neni ani treba, takze jsem v pohode s tim
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: No jako ta Qualitya na ty flasky je pekna mrdka :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    takhle jsem si teda tu itemizaci syndicatu uplne nepredstavoval, ale funkcni to bude :-)

Necropolis Quality of Life: Masters and Betrayal
    https://youtu.be/tC0Q3QlGFr8
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MAD_CADDY: nope, vycisti cash, rebuildni klienta
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    Nemáte problémy s crashováním hry? Od hotfixu předminulou noc mi to tak 6krát denně crashne.....což u bossů nebo v Simulcaru dost nasere...teď jsem v něm přišel kvůli tomu o 3 portaly....
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    SKUNK23: pravděpodobně od příštího patche některé věci, které byly jako servis od hráčů, půjde itemizovat. něco jako temple jde prodávat.
    příkladem je aisling slam.

jestli to vyřeší problém s TFT, kdo ví.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    WHITEANGEL:
    EVILMIND: jelikož má eng je pod bodem mrazu mohu požádat o nějaké shrnutí... co jak kdo proč ? zaříznou ty partičky co dojebaly poe, nebo to zase odskacou normalni lidi ? Divine, který je pro mě nedosazitelna věc bude díky tomu ještě 3 X dražší, nebo se bliska na lepší časy.... děkuji
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    To je super, budu si to moct ulozit na pozdeji. Hura
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Myslim ze to ted nabere obratky po tom drama na redditu...

To ze Jenebu odstoupil do pozadi nic neresi to same s Jasmin z reditu toje jen takova kost hozena plebsu aby to ukoncily...

Cekal jsem teda ostrejsi zakrok ale tohle je asi efektivnejsi...
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    Chtěl jsem se podělit o svůj první velkej craft ever. Bohužel vzhledem k tomu jakej jsem smolař vyšel na 30 div.
    6krát jsem narolloval +1 to all skill gems, 4 krát z toho mi annulment sejmul přesně tenhle jedinej mod
    Když už se zdařilo a dostal jsem se přes crafty na benchi až k výměně fire modu za jiný....jak jinak....vyměnilo mi to ten + 1 to all skill gems :D následovalo dofarmování currency dalších pár tisíc alternationů a včera se zdařilo.
    Až budou zase nějaký money a nebude už moc do čeho investovat, fixnu prefixy promažu sufixy a ještě tam zkusím něco dotlačit.

Jinak je to spíš utility záležitost na SRS na crity, který se pomalu ale jistě snažím přetočit do ES.

WHITEANGEL: Testovali jsme to několik dní a výsledek je takovej, že se daleko víc vyplatí low T mapy. Altary tam dělaj rozdíl jednotek procent a řádově v tý mapě musíš zůstat daleko delší dobu. Testováním jsme došli do stavu, kdy jedeme pouze Wandering Path a z každý zahrady si odnášíš 3000+ LF s tím, že v průměru dáváš mapu za 2min. Což s hledáním altarů (a zabíjení silnějších mobů) kdy ještě dost často není jistota, že ti altar dá to, co chceš...je tak 3x méně.

WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    MAD_CADDY: Podle me ne ale na low mapach nedas altary toje ten hlavni duvod proc se chodi T14+

na CR to chce fakt velkej vzorek map abz jsi co nejvic eliminoval RNG.

Ted je to sice jedno pac juice stoji skoro stejne ale jsou ligy kde zlutej stoji klidne i 3x tolik co ostatni a pak CR ma uplne jinej level.
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    WHITEANGEL: tak jsme to zkoušeli teď večer - jeli jsme harvesty s 3 sextanty, polished scaraby na mapách T1-4 - corrupted - bez Crop Rotation drop 2000-3000 LF s CR 0-10 000...průměrně nám líp vycházelo ale bez něj.

Potom jsme to samý zkusili na T14+ mapách kde navíc tedy byly i altary - drop de facto stejnej s tím, že člověk tu mapu jde cca 5 krát déle než ty nízký.

Jediný na co jsme nenašli odpověď jestli lvl mapy ovlivňuje ukázání Unique potvor nebo ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam