• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: protoze to neni videt v jeho popisu, je ta jedna z moznosti, co vybiras v map device (ani neukazali vsechny byla videt jen prvni stranka, ale v podstate to zrejme bude mit krome te prefix/sufix volby i nejakou extra vec pro kazdou mechaniku ve hre)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to to leti... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja mam pocit, ze na T17 to nepujde, ne?

BTW na Valdo mape se zabama jsem umrel, to byla jedna z mala co jsem nedal. Teda, nezabily me zaby ale gigantic exilove, ale stejne, se to pocita... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A jeste muze vymenit mobky za zaby, aby nebyly nebezpecny ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    empymu se podarilo zmensit na velikost jednoho pixelu :-) to je fakt bozi, a paradoxne bych rekl, ze jak se postupne zmensuje, tak nektery mtx vypadaji i lip, asi vsechno co ma kolem charu nejakej glow/flare

[PoE] The smallest character in Path of Exile (not a league starter) - Stream Highlights #819
    https://www.youtube.com/watch?v=4Yy3DXB63sk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak musis proste pockat na spravnou kombinaci modu no, to jsou normalni mody na urovni Valdo map, jen bez voidu/extra bossu. Osobne mam v planu na to pouzit ten scarab, co odstrani prefixy/suffixy, pokud teda nebude moc rare, a tim unlocknout map device, a dal bych to vubec se starter buildem neresil. Druhymu buildu uz takovy veci budou fuk... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Jo to asi jo bohuzel s stabilitou serveru a vubec hry obecne by me do Hc nenatahl nikdo ani parem volu...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Treba DD podle me bude do T17 dost k hovnu sam "Neon" vtom prvnim rozhovoru rekl ze corpse health v T17 se nebude scalovat s DD.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: jj 2 dny a 20k hodin ma na DD.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Nejlepsi hrac PoE hraje jen DD nikdz jsem ho nevidel hrat nic jineho.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    PoE je zábava, jako job můžou klidně kopat kanály nebo flipovat měnu na burze, to je fuk :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je pekne video :-)

poe league start guides be like (v2.0)
    https://www.youtube.com/watch?v=WMEA7ug55IU
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: on neflipuje original sin, on flipuje tu vec, co musis mit, aby ses o nej mohl pokusit. Coz muze padnout kazdemu klidne z toho testovaciho sancta v pribehu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to jsi ale udelal screen predcasne... :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Beltonovo video jak rychle zbohatnout, jako normalne jsem to nejdriv vypnul kdyz se hned na zacatku dvou hodinoveho projevu objevi "nakup si jednickovy voices" :-) ale pak jsem tomu dal tady na pozadi druhou sanci, a vytahnul jsem si z toho prece jen tak 5-6 veci co jsem neznal/nedelal, a jsou na startu ligy jako asi realne proveditelny i s mym stylem hry.

Kazdopadne je zajimava ta filozofie, ktere tam v jedne z mnoha odbocek od tematu popisuje. Kdy zatimco bezny hrac jako ja treba se snazi od prvniho dne prokousat atlasem, a vsechnu currency investuje do equipu, ktery musi kontinualne upgradovat aby mohl postupovat dal do red map, tak Belton chilluje skoro nahej v T1 mapach flipuje si veci za mirrory...

50 Different Ways to Print Divines at League Start That Do Not Require Maps | PoE 3.24 | Necropolis
    https://www.youtube.com/watch?v=4El95px3wiU
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: akorat teda kdyz nekdo hraje SSF, tak si asi gimmicku zalozenych na trade moc neuzije :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    celkem super odmeny, konecne veci s efektama :)

Path of Exile: Necropolis Challenge Rewards
    https://www.youtube.com/watch?v=Ipv9WTT1vxs
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ja ale esence neprodavam, coz predpokladam radej ty guidy. Ja s nima slamuju random veci, a ty prodavam, takze mi je vlastne celkem jedno, kolik stojej... :-) Spis to beru jako jednu z moznosti na tu synergii se zbytkem meho atlasu.

Teoreticky kazda esence ma vec, na kterou bys ji mel slamnout, nemel bys prodavat nikdy nic, ale na to nemam dost znalosti takze si vybiram jen par veci, kde vim co chci, protoze jsem to rhal, a ostatni deafening random rotuju harvest receptem, dokud nedostanu nejakou dobrou. A postupne to rozsiruju, minulou ligu jsem treba uz nemel lifeforce, tak jsem nejaky nepouzivany esence dal ve vetsim bulku schvalne draz (aby to nekupovali lidi co to chteji taky do harvestu jen), a kazdyho, kdo si prisel koupil, jsem vyzpovidal na co to chce. Takze jsem si pridal diky tomu dal dalsich base itemu co muzu spamovat sam... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Jam se Essencim urcite vyhnu jednak na to jsou 2 noob guidy na tuhle sezonu ale hlavne stim co ukazali kdyz to dobre stupnes s Beastama tak v tier 6/7 mapach nebude problem vytahat tak 100-150 essenci z mapy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: fakt nevim. Vic me asi zajimaji truhly v Catarine, protoze tam to ted bylo tak, ze aniz bys do toho nejak investoval a rankoval to, tak nahodne padaly winged. Tak doufam to bude zachovane a bude se tam sypat, navic jelikoz safehouse neni technicky vzato mapa, tak to tam bude padat i kdyz zakazu padani scarabu.

Jinak jsem to projel a krome blight scarabu na ravage mapy uz tam asi nic zajimaveho, co by jeste neukazali, neni. Coz je pro me dobra zprava, teoreticky muzu pri svem planu v budoucnu jit alvu/juna na 1-2 scaraby, a k tomu vzit jednu dalsi mechaniku se synergii. Puvodne jsem si to jeste pred oznamenim scarabu nakreslil jako scarab farmu takhle, a ted si rikam, ze tam jsou dalsi zajimave moznosti jak dostat jeste vic unique monster na jednu mapu...

https://poeplanner.com/atlas-tree/BAAQAIQA8_dQhk6NBPPGZrJkYw_RoUsysvrUSd6iqe-F14a0sZ8skrePbYj45ep4PFn9evsK_E2TLQn5jOQUWajNzgBenbWqfKvJ_YiO-nSzDnH1k_Kwkqi8KruGofjfvdrR8vMMeiwfAH2R6PIOSog0sZ3fY2hCEKFkG-hr1yvO-CTRjaN7YCfJEjbUj7vbIXC7GHihTdqCp73Hjjmeq11PdNJuhMSms8fnrvXe-7E9Cq2VpXPr4VR2-4ekBV7fW9awCMsXsroN9i5nNqRUh0ySqx4bCPZ1MIYOMNEZkNnm1o7YtmjDlyq2j-UDMNr6IDN3FMJ2R_rFr-Qz9cCyaMQWDJlN0c77oNZcpelnFAAfiwgAAAAAAAADAwAAAAAAAAAAAA==

Ale uvidime hlavne podle cen no, doufam si ty farmici groupy, co na zacatku vykupujou vsechno, nevyberou zrovna to, co chci pouzivat ja... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam