• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem hlavne uz asi podesaty prekreslil ten start tree, a definitivne se rozhodl, ze pro ten +20 node nejdu. Hlavne proto, ze v te horni casti jinak moc veci pro starter nechces, takze ono to neni +20 bodu, bo tam musis dojet extra, ale spis treba tak +10 jen.

Zmenim to jedine v pripade, ze nejakych tech prvnich 15-20 map nebudou padat vubec zadny scaraby... :)

Takze aktualni verze je, ze pojedu rovnou pro Packed With Energy (coz helpne kdyz clovek vbehne do map moc slabej), pak vsechny Kirac nody, a pak se rozhodnu pro nekolik variant podle toho jakej bude map/kirac sustain.

BTW kdyz jsem to proklikaval, tak jsem objevil scouting report, kterej tam je od zacatku a nemel jsem tuseni ze existuje, a kterej umozni mit v Kiracovi Machinarium mapu! Cywe, nechapu ze mi nikdy nepadnul ani jsem ho nikde nevidel, pritom kazdou ligu to je v challenge a vzdycky kvuli tomu musim na TFT.

Comprehensive Scouting Report | PoE Wiki
    https://www.poewiki.net/wiki/Comprehensive_Scouting_Report
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jaky planujete startery?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: podle me to neni vsechno zdaleka, to jen opsali z toho co bylo videt v tom streamu. A predpokladam, ze cenu nejspis bude urcovat nejaky z tech efektu, nez nullify, protoze to tim ztracis pulku kvantity takze to asi chces udelat maximalne tak kdyz tam je neco, co ti tvuj build vypne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: protoze to neni videt v jeho popisu, je ta jedna z moznosti, co vybiras v map device (ani neukazali vsechny byla videt jen prvni stranka, ale v podstate to zrejme bude mit krome te prefix/sufix volby i nejakou extra vec pro kazdou mechaniku ve hre)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to to leti... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja mam pocit, ze na T17 to nepujde, ne?

BTW na Valdo mape se zabama jsem umrel, to byla jedna z mala co jsem nedal. Teda, nezabily me zaby ale gigantic exilove, ale stejne, se to pocita... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A jeste muze vymenit mobky za zaby, aby nebyly nebezpecny ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    empymu se podarilo zmensit na velikost jednoho pixelu :-) to je fakt bozi, a paradoxne bych rekl, ze jak se postupne zmensuje, tak nektery mtx vypadaji i lip, asi vsechno co ma kolem charu nejakej glow/flare

[PoE] The smallest character in Path of Exile (not a league starter) - Stream Highlights #819
    https://www.youtube.com/watch?v=4Yy3DXB63sk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak musis proste pockat na spravnou kombinaci modu no, to jsou normalni mody na urovni Valdo map, jen bez voidu/extra bossu. Osobne mam v planu na to pouzit ten scarab, co odstrani prefixy/suffixy, pokud teda nebude moc rare, a tim unlocknout map device, a dal bych to vubec se starter buildem neresil. Druhymu buildu uz takovy veci budou fuk... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Jo to asi jo bohuzel s stabilitou serveru a vubec hry obecne by me do Hc nenatahl nikdo ani parem volu...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Treba DD podle me bude do T17 dost k hovnu sam "Neon" vtom prvnim rozhovoru rekl ze corpse health v T17 se nebude scalovat s DD.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: jj 2 dny a 20k hodin ma na DD.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Nejlepsi hrac PoE hraje jen DD nikdz jsem ho nevidel hrat nic jineho.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    PoE je zábava, jako job můžou klidně kopat kanály nebo flipovat měnu na burze, to je fuk :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je pekne video :-)

poe league start guides be like (v2.0)
    https://www.youtube.com/watch?v=WMEA7ug55IU
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: on neflipuje original sin, on flipuje tu vec, co musis mit, aby ses o nej mohl pokusit. Coz muze padnout kazdemu klidne z toho testovaciho sancta v pribehu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to jsi ale udelal screen predcasne... :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Beltonovo video jak rychle zbohatnout, jako normalne jsem to nejdriv vypnul kdyz se hned na zacatku dvou hodinoveho projevu objevi "nakup si jednickovy voices" :-) ale pak jsem tomu dal tady na pozadi druhou sanci, a vytahnul jsem si z toho prece jen tak 5-6 veci co jsem neznal/nedelal, a jsou na startu ligy jako asi realne proveditelny i s mym stylem hry.

Kazdopadne je zajimava ta filozofie, ktere tam v jedne z mnoha odbocek od tematu popisuje. Kdy zatimco bezny hrac jako ja treba se snazi od prvniho dne prokousat atlasem, a vsechnu currency investuje do equipu, ktery musi kontinualne upgradovat aby mohl postupovat dal do red map, tak Belton chilluje skoro nahej v T1 mapach flipuje si veci za mirrory...

50 Different Ways to Print Divines at League Start That Do Not Require Maps | PoE 3.24 | Necropolis
    https://www.youtube.com/watch?v=4El95px3wiU
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: akorat teda kdyz nekdo hraje SSF, tak si asi gimmicku zalozenych na trade moc neuzije :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    celkem super odmeny, konecne veci s efektama :)

Path of Exile: Necropolis Challenge Rewards
    https://www.youtube.com/watch?v=Ipv9WTT1vxs
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam