• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    K0COUR: Haha ja to jedu podobne. Do dolu chodim expit a sulface mam tolik ze ho vastuju zleva zprava ;) chystam se upgradnou na vic nez 38k storage
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    ORBIT: nakonec jsem zacal v dole. sulfajtu kotel, stesti me zatim neopustilo, taxem bez problemu nafarmil curse ring. sice paua base, ale curse mod je fractured :D expedition me zacalo bavit, ten mod na atlase, ze udelas jen jednu velkou explozi je bozi
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Včera jsem u Roga udělal omylem toto. A to jen kvůli tomu, že jsem tam viděl věc s T2 suppres rollem a řekl si "fuck it". Hrát v trade lize, tak jsem asi bohatej, no :D

ORBIT
    ORBIT --- ---
    K0COUR: Na ssf se klidne ptej, pokud potrebujes.

Dobra je expedice obecne, ale trochu jinak nez to jede vetsina lidi.

Gwen dava od tveho levelu 90 base itemy s 84+ takze tak ziskas snadno kraftici base. Obcas u ni procne ze ten base ma influenci, coz bude byt op base.

Rog umi udelat naprosto op veci a ani nemusis mit super kliku.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: harbinger orb z T16 neudělá T17?

(vím o tom prd, nesleduju to, horko těžko se na ssf dostávám do půlky červenejch zatím :D )
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    muj obvykly incursion byznys trpi v tehle lize, ale zato safehousy sypou :) 13 div za tyhle dva

jo a btw po trech dnech alch/go na T16 mam porad presne 0 dropu T17

K0COUR
    K0COUR --- ---
    CHA1NDLER: kdyz me nejde o to mit co nejvic divinu, jedu ssf, trade me neba. takze divine jen na obcasny crafteni. zatim jedu expedition a betrayal.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHOBOT: Moc dekuju :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHA1NDLER: Porad se tu bavite o Bama buildu, ale jako noobik moc nevim co jde. Nemas nekde nejakej psanej guide o co jde? Na netu je tuna videi, ale jsou s ruznymi chary a ruzne poskladany a jsem z toho trochu zmatnej :-(
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    huh tak ta bama je jinej narez- To je zoom podle mýho gusta, když je travel skill i dmg skill :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHOBOT: hele kluci u nas to jeli od normal labu kde si vybehali ten gem.. a dobre jim to jede, jen to je houby v parte, pres to neni nic videt :D
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    K0COUR: ja jsem akorát vedel, ze chci jet necro, na posledni chvili jsem se rozhodl pro absolution. Kampan sice s prstem v nose, ale uz bily mapy jsou dost utrpeni. Tak doufam, ze mi 15c nasyslenych za kampan bude stacit na tranzici na basic BAMA :D
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    taxem po delsi dobe (parim i last epoch a grim dawn) rozjel ssf ligu.. a start dobrej :) v normal labu asi na 10tej pokus dd chain reaction, pred koncem kampane 2 pouzitelny sixlinky :D jeden z prvnich unveilu trigger craft.. co vic si prat

dd jedu poprve, potreboval jsem neco op, protoze mechanika se neda preskocit.. pomoci ahk jsem si z toho udelal one button build :P akorat ted nevim, na co se mam zamerit na farmu. v ty hre je toho tolik, ze nevim co driv :] zatim jsem rozjel expedition, ale za tipy budu rad..

viva rng
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    lol to vysvetluje hodne:
    Fixed a bug where Essences of Misery, Envy, Scorn or Dread could not be transformed to Essences of Horror, Delirium, Hysteria or Insanity with a Remnant of Corruption.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - Patch 3.24.0b Notes Preview - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3502131
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja jeste vubec 16ky nechodim, tak mi ani nemela jak padnout, sel jsem jen dve kvuli voidstone. A dneska chci zkusit ty esence do bossse, to asi taky budu delat na nizsich radsi... :-) Tak kdyz jich ma kamos tolik tak muze poreferovat jak se mu behaj, ne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: az mi nejaka padne, tak ti reknu co si myslet... ;-)

Ale podle me lidi pyskujou hlavne na ty mody, ty mapy maji vic build disabling kombinaci nez Valdo mapy.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: Phox to šel s (dle jeho slov) low budget gearem, dal to a říkal, že to je těžký.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: My ted hrajeme s kamosema private ligu a je nas cca 6 a je to asi nejlepsi mezikrok mezi cistym ssf a tradem. Hlavne u toho klabosit na discordu a obacs si pomoct je prijemna zmena.

A jsem rad ze jsem tuhle ligu skipnul Ruthless, Ruthless tenhle patch celkem posral :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam