• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: GGG k tomu ale pristupuje, ze to nevadi. Neboji se testovat a vypustit zmeny do sveta.
    Kdyz se ukaze neco rozbite, opravi to, pokud to neni nic zavazneho, pocka to do dalsi sezony.

    Me se tahle zmena hodne libi a lepe se mi ted hraje obecne. A jestli uleti nejaka vec, ktera se exploituje na tradu je mi srdecne fuk :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHOBOT: To jsi spatne pochopil ja nenadaval na Necropolis ale kompletni rework endgamu kde evidetnen neotestovali dost veci kdyz day 4 frajer byl schopnej pres abuse novejch scarabu na karty framit 10 mirroru denne.

    To nemelo s Rakvema a craftem nic spolecneho.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dneska zase nejake inverview na twitchi, idealni podklad pod expeni/farmeni/kopani hrobu :-)

    Announcements - Josh Strife Hayes Interviews Jonathan Rogers - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3510865
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: jj, ja nemyslim uplne vymejsleni, aby z toho neco vylezlo, to se celkem da, ale samotny qol cely mechaniky je 0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: jako dneska jsem treba mel uz vsechny taby plny, tak jsem dal jen takovou uplne easy taktiku, proste zadny nasobeni/kopie/radky/sloupce, proste jednoduchej recept na craftofexile, co to tam vypocitalo jsem pak vydelil dvema nebo pripadne proste dal kolik jsem mel (oni to prehani bo se snazi zapnit cely hrbitov), a mel jsem naklikany ES boty cca za 10 minut. V podstate si myslim ze si staci hlidat kolik mas rakvi na tier, a jakmile ti to hodi tak 800+ abys mel samy T1 tak proste neco random naklikas od oka, a budes vzdycky v pohode.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    WHITEANGEL: jakoze par postu niz si stezujes, ze ggg pustili do hry broken mechaniku, a ted si stezujes, ze jina mechanika stoji za hovno, protoze neni broken? :D

    Mimochodem k hovnu je, ale za me proto, ze to je neskutecna tragedie cokoliv delat. Trading, crafteni, skladovani, vsechno je naprosto strasny. Ted zkousim jeden vetsi item, potrebuju koupit jen par rakvi a umiram u toho celej vecer
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ne to se s Harvestem fakt neda porovnavat nejvetsi imba harvestu byla ze jsi mohl pretacet porad jeden item dokola tohle je hodne slabej odvarek.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako to predpokladam mas tady taky ne? se mi to tezko hodnoti kdyz mam osobne jen 1 item co se da vyrobit na hrbitove, ale jako co vidim ze z toho jde tak mi to prijde fakt jako pecka, a je to i SSF friendly ze to fakt nasbiras sam.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Lepsi nez prvni Harvest :d tak to jsi asi moc nezahradkoval...

    V harvestu jsem mel druhej tyden multiple mirror gear vseude 6xT1 only :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: to zase ne, je to fakt dobry, jen ja to udelal blbe. Do core se to nejspis nedostane protoze to je az moc dobry, o moc lepsi nez uplne prvni harvest. Nakonec jsem jedny boty nechal pro sebe a prekraftil, a ty jedny co meli haunted fracture tak jsem prodal za 15 div, takze jsem byl daleko v plusu. Ale priste to budu delat chytrejc... :-)

    Bohuzel me tohle nejvic bavi kdyz craftim pro sebe, ale v tomhle buildu mam jen 1 rare vec, takze budu muset najit nejakou peknou diru na trhu.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Take presne jak jsem vyhodnotil nazacatku ze krom specifickeho crafteni luku je celej Necropolis k hovnu :D

    Jsem rad ze jsem do toho neinvestoval jedinou minutu a vsecho prodaval za kotel...

    Btw tohle se nikdy do Coru nedostane :D
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: to je ten corrupt pasek s 1 random statem, co pada casto v temple
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Já jsem si konečně zkusil něco craftnout na hřbitově, ring jsem s nákladama asi 10c prodal za 2d, ale byl jsem toho schopnej jen proto, že jsem většinu mrtvol měl skladem.
    Nákup mrtvol je solidní osina v zadku.

    A je to naposledy, co hraju animate guardian a spektry, dokud to nějak nepředělaj. Že je mrtvej guardian drahej mi ani tak nevadí, jaktěživ bych do toho neinvestoval nic, co bych neměl navíc, ale ta otrava s tim... A cílení mrtvol v lvl1 desecrating poolu je aktuálně moje nejmíň oblíbená činnost.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: co to je?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jak je to s tou zlatou horeckou - kdyz vypukne, prodavej jim lopaty? Jedna mi zrovna padla v temple... :)

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: dopadl jsem tragicky... :-/ I přes 95% sanci jsem nedostal dalsi craft, takže jsem měl jen tři, ani v jednom případě nemám 3 fracture mody co by dávaly smysl pro recraft (vrchol je T1 fracture rarita na prefixu i suffixu soucasne), ani na jedne kopii nesepnul suppress (coz nejde vynutit takze je to proste o stesti). Jen jedna kopie mela haunted mode, fracturnutou imunitu na neco.
    Navic podobne boty je snadne udelat, takze se ani nedaji draho prodat uz.

    Jako kazdopadne mam upgrade pro sebe, coz byl primarni cil, ale mohl jsem ho dosahnout i mnohem lacineji, takhle jsem do toho zahucel cca za 7-8 div - byla to blbost, protoze proste cena tech addu se odviji od 50 div craftu zbrani, co s nima delaji, takze kdyz je pouzijes na neco jineho, vzdycky prohravas. Taky jsem se poucil, ze ty 40% increase nody jsou sice krasny na obrazku, ale managovat pak hrbitova tak, abys pouzival jen jeden konkretni druh rakvi z pěti, to je masakr, vetsinou mi treba 1 chybela kupovat to a vysvětlovat nekomu, ze fakt chci tu jednu konkretni a ne libovolnou s tim statem... Stalo me to nejmin 2 hodiny casu, prestoze teoreticky jsem vlastne mel vsechno nahunteno sam.

    S těmahle jedinejma jde ještě dělat něco lacino, počítám bych mohl esence spam na triple staty nebo suppress, s tim že můžu kdykoliv zadarmo smazat ten prefix a mít crafted životy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: ja teda jeste nikdy nemusel pro Roga kupovat scrap metaly, koupim proste logbook, a vzdycky jich napada dost. Vetsinou ani nezapinam expedici primo v mapach prave proto, ze tam nasbiras prd, v porovnani s logbookem. Ale beru z nej hodne veci, obecne vsechny dobry base i kdyz nemaji staty, pak vsechno co uz ma nadejne staty, vsechny jewelly, atd. Takze toho spotrebuju fakt hodne, nez potrebuju pretocit.

    Jinak tuhle ligu tam jsou i allflamy na expedice, ktery taky dropujou dost expedition currency, kdyz se to hodi na nejaky top mod v mape.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: mam to stejně, jen teda od bílých map obvykle zapínám very strict filtr, protože mě nebaví sbírat hromady sraček :)

    A proto jedu každou ligu expedici. Dám pár map, pak pro změnu pár logbooků, pak si chvíli nakupuju u tujena, gamblim u gwen, craftim u roga. Efektivní to samozřejmě neni, včera večer jsem zrovna koukal na nějakej velkej návod jak na Roga a samozřejmě to začíná "kupte 200x scrap metal..."
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Vsak jasne. Ja to taky nedelam a to jak to Ben zehli je uplne limitni extrem. Ale ten princip funguje i v dost casual/relax verzi. Bejt efektivni v HO, neklikat zbytecne, vyuzivat tooly, filtry, regex... jsou to malickosti, ale dopad je huge.
    Ve chvili, kdy mas build, kterej zvladne cokoliv krome T17/uber, a jses schopnej si ho do zakladu dat sam , tak je uplne jedno, co farmis, ale nafarmis si vsechno co potrebujes.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    totiž to jak popisujete je to už full time job a ne hra na relax.

    a ne každého ten speed grind baví.

    viz. evilmind

    mám to stejně, prostě nevydržím dělat dokola to samé delší dobu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam