• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: A proc by te mel nekdo presvedcovat? Ver si cemu chces :D
    ja jsem rad ze nekdo dokazal dojet na dno Delve a to je kurva dobrej vykon i kdyby se u toho stridalo 100 lidi, ale myslim, ze to je magor, ktery to fakt dal solo. Mozny to je, takze to nerozporuju a je mi to vlastne fuk. Achievment je to v kazdym pripade.

A ke tvymu sheetu, to je tvuj list? Pokud ne, tak by neskodilo upresnit odkud to mas a dat jim patricne credits..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WHITEANGEL: nebude lepsi zmenit tema? Tvuj nazor je dostatecne znam :D :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Ale jsem otevren debate treba me presvedcite :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    jsem na 100% presvedcenej ze offstream to hralo nekolik lidi a otazka je jestli jeste neobjevily nejakej bug kterej ktomu pomohl pac 65k je fakt neskutecnej randal.

Ber vpotaz ze ty nejrychlejsi podle tabulky daj 6k za 22 dnu a to je ta nejlehci cast.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: ja vim Evile ale sam uznej ze 10 hodine denne delat nonstop delve je trosku neco jineho nez pulku casu sedet v HO a hrat si s itemama nebo neco kupovat na tradu.

Snazim se vam jen rict ze at je to jakykoli blazen coz mu neupiram tak tohle delalo nekolik lidi dohromady toje cele na co jsem chtel poukazat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jo, to taky rikam vzdycky kamosum na discordu, kdyz se v sobotu rano lognou, a ptaji se v kolik jsem sel spat, ze spanek se precenuje a ej to duvod, proc jsou tak pozadu... ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: vzdyt tam je jen dalsi hromada dukazu, ze to je fakt blazen co hraje nonstop, nebo co jsi tim chtel rict? :) 40 level 100 postav v (jine) lize, ok...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: 47 dni ale 24h denne :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: vsak sis sam ted spocital, ze to vychazi super, pokud jen delve je 47 dni cisteho casu, a on nahral 65, tak to je spousta prostoru na farmeni/equip, ne? :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    kdo se vtom bude chtit stourat tak : https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1cb28pf/who_is_shitstain_steve/

po precteni tohodle ti musi bejt vse jasne...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Pokud spocitam z jeho streamu ze udela 200 delvu za 3h15m tak me vychazi ze 65k+ je cca 47 dni cisteho casu nonstop delve.

Pokud jsi uplnej robot tak to mozna vydrzis 8 hodin, 10 kdyz budes na praskach.

Takze at pocitam jak pocitam mi to nejak nesedi nehlede nato ze musis farmit sulphite kterej do toho vubec nepocitam a musis nejak postavit ten multimirror build.

Aby jsme si rozumeli netvrdim ze to nejde jen to urcite nedelal sam. A myslim si ze ho nekdo hodne nasypal pac dat dohromady build co tohle dokaze bude i otazka nejakeho hodne skilled craftera.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    A Comprehensive Guide to Deep Delve
    https://www.youtube.com/watch?v=nC_En939Ing&t=4094s

podivej se tady na zalozku defense a to je hloubka 4k+

1manaleft asi kazdej znate kdyz se bavime o Delvu ten build co tady hraje panacek je jeho :d

Nevim coje vtehle lize tak broken nebo bugged ze by to clovek dal hral jsem ji tak 2 tydny.

Ale muj nazor to nezmeni ze fair to urcite neudelal :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ale dukazy nejsou par printscreenu, ti prece jasne rikam, ze to denne streamoval, a tady se muzes podivat na posledni den jak ty monstra v 65k hloubce tankuje proste, doba od "par lig zpet" proste pokrocila... :-)
    Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/2204387680?filter=all&sort=time

Tahle liga navic k tomu byla vhodna, protoze diky sulphite allflamum jsi nemel problem s palivem, mozna proto se driv lidi nedokazali dostat dost hluboko.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    si ten build najedte do pobu a uvidite ty defense :)

WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Hele vypada to sice krasne ale neverim tomu.

Par lig zpet jsem si vymenoval info s Paulem ktery byl top1 Delver. Mimochodem hral armour stacker s budgetem +- 12 mirroru a sam uznal ze od 10k je uz uplne jedno co mas za def a to byla liga stema recombinatorama kde se delali total ustreleny itemy.

Navic hral skoro kazdej den x hodin denne celou ligu a udelal 10k takze nejsem uplne zastance toho ze o par lid pozdeji prijde nekdo stim ze dal v lize 65k delve a hraje to na def...

Musel bych videt o hodne vetsi dukazy nez par prinscreenu.

Navic po tom co jsem videl ted na Ruetoo na streamu jak vetsina Streameru podvadi nemam zadne iluze :D

Tech transparentnich bude fakt hrstka.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    WHITEANGEL:
    Jelikoz neplati to, ze v Delvu roste dmg a Hp nekonecne (oboji ma strop), tak jsou buildy, co tam dokazou fungovat tak ze vidis postavu uprostred packu mobek a neumre na prvni hit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak kdyby nekdo dokazal botovat deep delve tak by to byl king :) ale to je streamer, lidi na nej celou dobu koukali, a fakt hrat 12+ hodin denne delve kazdej den.
    Ja teda taky vetsinou mivam prvni tyden /age skoro stejnej jako /played, ale jako jako tohle je uz fakt blazen... :-)

A byl jsem poucen ze glasskanony se tam uz nehrajou, ted se tam hrajou stackeri, jak je videt z jeho finalniho screenu:
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Toje vybotovany nebo ten account hralo vic lidi. Si ty cisla hod do kalkulacky neni real aby nekdo 65 dnu v kuse umiral 200x denne a dostal se takhle hluboko.

Kor kdyz od nejakejch 1200+ uz hrajes vetsinou GlassCannon to by proste v prumeru znamenalo ze hraje 20h denne bez prestavky jak robot.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to tady musim crosspostnout, imho asi nejvic hardcore vec co jsem nekoho v PoE videl udelat :-)

YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: I gear občas padne prodejnej, jednu ligu mi třeba padnul Headhunter (samozřejmě ale poslední den, co jsem ji hrál ;-)).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: tak to je currency ta má cenu pořád, proto máme tu radost z marketu. Já myslel, že když říkáš "klacek", tak to myslíš doslova, a že máš problém s upgradem equipu.
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Tak například jsem nikdy nepotřeboval exalty - jeden dva pokusy, jestli mi na něčem náhodou procne použitelná property, neměly moc smysl. A ty cenu měly pořád.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam