• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    taktika na lodky po patchi

NEW SHIPPING META!! Changes to 3.25.1 Shipments and DUST | Easy Farming Strat in POE 3.25
    https://www.youtube.com/watch?v=N4IkzlqWZls&t=38s
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: btw odmeny za challenge jsou IMHO nejlepsi za nekolik let, hlavne ten finishing effect je proste strasne uspokojivej, s tim zvukem co udela kdyz tam vleti s mecem, ten bude se mnou odted kazdou ligu! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Game over! :)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: nemam omg, kde sem ho zasantrocil? :D dik mrknu na to
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: protoze nemas culling strike? ;-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Proc mne do prdele temer dycky zabije map boss kdyz ma 1% hp..... Ztrata koncentrace nebo co? Fakt to nechapu dpc.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me padla ta karta dokonce 2x z mechaniky dablovani karet z boxu, kdyz jsem tuhle ligu chvili testoval ambush, nez se prilis zvedla cena skarabu. Nekdy na zacatku, takze radost - nez jsem si vsimnul, ze to je ta puvodni na 5 exaltu... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: Dik. V nejaky zluty corupt mape, nepamatuji. Sem netusil co to je, a ze to vubec je :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    LIQUIDFREAK: gratz! Kde a jak?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LoLoLoL. Brother gift poprvy v zivote :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ted se mi z mise vratila lod, kdy mi napsalo ze jeden z posadky se rozhodl pro jiny zivot a prisel sem o nej :D sranda
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Lode normalne vraci dobre narolovanej gear, ze zacatku jsem posilal furt pro DEX gear, a vydelal prvnich par divine za suppress veci. Navic hodne casto vraci ty nove top base, takze jsem z toho vytahnul i polotovary za 10 div.

BTW musim fakt pochvalit odmeny za challenge, uz mam 36/40, a az na plast (coz je proste plast) je to vsechno fakt nadprumerne pekny. Ten runovej character efekt je lepsi nez cokoliv co jsem nasbiral doted v mtx, stejne tak ten finisher efekt kdy tam prileti rytir s mecem nad hlavou je o moc lepsi, nez bylo videt na videu, a je to desne uspokojujici. Doporucuju zkusit treba u Eldera, kdy se ty null portaly pocitaji jako uniq enemy, jak tam rytir radi... :-) A je pekny, ze to nespina na uplne vsechny zabite, takze se neomrzi (mozna proto muzete mit dva ruzne finisher efekty, mam jako druheho draka).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele zkuste nekdy poslat "the onui" Jewellery w/ Quality = petrified amber. Vychazej z toho dobry hauznumera :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    POE2 close beta pristi tyden, pozvanky vybranym rozeslany

ja teda nedostal, ale uznavam jsem se na tu registraci tak trochu vysral, tak neni divu no, holt to budu muset prezit
    nekdo lucky tady? :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    sem se po dlouhe dobe hecnul a koupil si dalsi stashe, gemy a divi karty. Jak sem bez toho moh zit kua :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: tohle ma jedinou slabinu co zatim vidim DOT damage, ktera jde pres ward do relativne maleho HP poolu, ale flicker te vetsinou dostane ven z toho, plus na tom se da pracovat, uz ted na to mam pantheony, plus na pasku corrupt na imunitu na poison to chce, jako jelikoz je to novy tak tam je spousta vylepseni moznejch. Plus si pohravam s myslenkou, ze jelikoz to nepotrebuje zadne lahve, tak jestli je neobetovat vsechny na kondicionalni spinani na dot damage prave. Uvidime.

Jinak na simulacrum je to perfektni, konecne jsem ho po case dal zase v klidu (i kdyz na to by ten lacerate glad asi fungoval taky dobre, jen jsem nezkusil).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Ja jedu todle, a zatim teda s tim dost bojuju. Nevydrzim nic.. Ale jak rikas, sem taky pomalej a do vseho vlezu :D
    Witch - [3.25] KissMeQuick's Exsanguinate Freeze Explosion Occultist 💀❄️ Starter — T17 — Sim 30 — Uber Bosses - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3508506
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: akorat teda kdyz si koukam na to jeho video, tak tam moc neukazuje jak to muze bejt rychly, asi natocim svoje! :-O Protoze na tech juice 8-mod T16 co pouzivam na farmu goldu/map to je jako spoustec epileptickych zachvatu jako prase... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam