SKUNK23: bacha, to spatne chapes, to je pro casual hrace naopak, je to uplne pasivni prijem, jsem posledni tyden v podstate nehral, vetsinou max sedim ve hre afk u truhly a cekam, az mi lidi nanosi divine na novej build, protoze tenhle unbreakable ward je furt spis meme, i pres tu currency co jsem do nej dal, takze potrebuju par set divinu na posledni test neceho v sezone... :-)
Kazdopadne zopakovat tuhle zasilku by trvalo asi tyden, kdybys hral aktivne tak o dost min, mohl bys dust mit jako pulku lodky, ne jen ctvrtinu jako ja. A dust muzes delat rychlejs, kdyz palis lepsi uniqy.
Jinak mam farmare jen 8-10, tj. minimalni provoz mesta je asi 12k/hod, takze potrebuju rekneme 300k goldu na den. To jsou cca 3-4 T17 mapy po cca 10 minutach denne (rekord mam ted 140k goldu z mapy). Pripadne kdyz nechci chcipat tak muzu chvili behat Silo po cca 4 minutach na mapu, se stejnym atlasem a tretinovou vyteznosti. Ale v kazdem pripade hodina hry mi zaplati cely den provozu, to mi fakt prijde v pohode. Si vezmi i kdyz delas tech 30k, tak ti staci jen 10 map na celej den!
Atlas tree neni jen na goldy, on je na vsechno - proste kvantita/explicity, co farmis se pak lisi vlastne jen tim, jaky scaraby pouzivas. Je to proste neco za neco, s tricksterem taky chci jeste expit, a jak je sklenenej, tak chodim "leveling atlas", kde jsou jen sama pozitiva a zivotni jistoty, a nic co zvysuje obtiznost. Ale taky mam pak uplne hovno goldy, klidne pod 10k z mapy.