• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    KOKES: trva je zamrznout dele, ale jde to :] o moc lepsi nez poe1, kdy freeze bylo uplne na prd. tady je to paradni defense mechanika. navic jsem vzal node, kdy dostanes 25% svyho cold dmg jako extra fire damage.

btw. ten pocit, kdy na tebe nabehnou mobky a ty jednim castem vyseres 4x ice novu (muzes i frost bomb, celkem je pak 5 explozi), pak zmrzly moby rozpadnes na kousicky pomoci cold snap.. bozi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jo jeste dulezita vec. Cannibalism do aury vyresi problem s healama. Diky nemu ted A5 bezim pocitove asi stejne rychle/pohodlne jako v POE1.
    KOKES
    KOKES --- ---
    K0COUR: hm, jak jde freeze na bossy?
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    tak u me naprosta spokojenost. jedu cold freeze sorc bez jakykoliv pripravy, nehodlam si pokazit objevovani hry nejakym streamerem, co chce hrat jen op buildy. a pohoda, pred koncem a2 jsem u navic vendora koupil +3 staff, hodil na ni 2 exalty a mam na nejaky cas vystarano :] opravdu se vyplati ty vendory pravidelne checkovat.

pro preziti planuju rozjet MoM. obcas jsem se na chvili zasekl v nejaky zone a farmil, ale to mi neva. navic jedu na stary grafice, nova je v reklamaci. ale da se to prezit. jo a od zacatku jedu WSAD.

1. ex hitnul cold dmg, druhej 11% crit
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHA1NDLER: monk sauce? Dark maul?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO:
    - jo, defensivu potrebujes taky. Beru armor/evasion dole takovej ten kruh kde vzajemne benefitujou ze sebe
    - ja granatem rozbijim armor a pak z toho tezim sipama, jsou tam urcite chytrejsi comba ale tohle staci zatim

Nejvetsi rozdil mi udelalo:
    - vzit ve stromu damage do low life. To je chvile, kdy je boss vetsinou nebezpecnejsi, takze je super, ze mas najednou dvojnasobnou dmg.
    - nekoukat jen na svoje skill gemy. Pridal jsem Hailstorm do rotace, a razem je vetsina bossu trivialnich. Jeste si vezmu Marku, ale nemam na ni dex zatim.
    - modre beru jen zajimave base pro me, prodavam za gold. Kdybych nasel neco jako life+velkej resist, tak tak hodim za exalt. Rare veci rozbijim na shardy, pokud davaji aspon trochu smysl, tak za exalt. Superior veci rozbijis na blacksmithy pro svoje zbrane.
    - druhy weapon set ma smysl kdyz ho chces hrat. To zatim nechces asi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW capnul jsem resisty a razem projizdim A5 snadno. Takze je to proste o tom vygrindit ten equip no.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Nějaký použitelný lvling build pro Warra?
    Já jsem se zasekl na A1 finalovi :(
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Můžu mít dotaz? Zkouším Mercenary, jsem lvl 10 a POE1 jsem hrál, ale vím, že mraky věcí nevím.

Skill tree: má smysl se snažit kombinovat projectile dmg a Armor&Evasion rating? Protože mi přijde, že pouze DMG to neutáhnu, takže logicky i nějakou Survivability je třeba řešit, ale naprosto netuším, jak moc do toho investovat.

Skill gemy: Předpokládám, že to bude stejná odpověď jako výše, buď bude odpověď jeď jedno a nekombinuj více věcí, kdy neděláš pořádně ani jedno.. Dotaz, má smysl si vybrat build např: Elemental projectile + piercing a nebo má smysl jet všechno? Aktuálně vidím 3 komba a nevím, co si vybrat.
    1. Elemental projectile + piercing
    2. Freeze projectile + EXP. granát
    3. Boss build: Armor shredder + velocity projectile

Drop & Shop: Je lepší ..
    1. sbírat jen modré věci (a lepší), identifikovat je a prodat.
    2. sbírat modré + věci, co jsou na mě - identifikovat, co se nehodí pro mě (ani pro ada) prodat identifikované
    3. sbírat modré + věci, co se mi hodí to identifikovat, co se nehodí to rozmlátit na craft consumebles? A když najdu např superior kuši, tak jí vzít a pak si jí vycraftit?

Weapon set + Armor:
    Hlavní staty je Armor a Evasion rating, že jo? (pro Merc)
    Druhý weapon set mi dává bonusy i pro první set, chápu to tak správně? Aktuálně nic nemám ve 2. slotu, tak jestli se tam vyplatí něco nosit, něco tam nacpu.

Díky moc.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Teda spis bych ocenil kdyby posilili ty slaby, nez nerfly ty silny.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CHA1NDLER: vypadá, že už to nerfli
    Patch Notes - 0.1.0b Patch Notes (restartless) - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3606561
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    problem je ted hlavne v tom, ze nektery classy/skilly jsou extremne op (monk, ranger), zatimco jiny jsou uplnej shit (sorc/witch).

ten monk nemusi mit na sobe vubec nic, zapne Dark Maul mode a smaze cokoliv. balanced.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    kdyz mate dmg, tak nepotrebujete znat mechaniky:
    3s Vipet kill - Mr. Ben (SSFHC)

neco mi rika, ze ten gas arrow nerfnou :)

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/2321360064
    NESS
    NESS --- ---
    tenhle teda zabit taky nesel ale aspon neutocil

NESS
    NESS --- ---
    Tak mezi bugama vede zatim nesmrtelna mobka, ona name utocit mohla ja nani ne, portnout z mapy neslo, k wp daleko, logout nezabral po nalogovani sem ji tam ml znova tak sem se nechal zabit a poresdpawnu vyreseno, jako tohle potka na hc tak sem asi trosku nasranej
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: no cece, gorilka si mne nad ranem pekne svacila mrcha :D musel sem dat dva levyl abych ji ustal

A jinak musim po vikendu rict, ze po pocatecnim startu a obcasnymu zakolisani jim to drzelo a drzi obstojne. Jen ten loot je mood killer jak sfin :D
    NESS
    NESS --- ---
    Nechci te nejak zklamat ale ani war nerozdejcha telegrafy od bossu, ted a3 gorila me 2x posobe oneshotla nez sem se dostal k tomu save pointu co mela v doupeti, proste jedna rana a cau
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: Ja teda jedu minion witch, ktery jsem pridal jeste SRS bo bez toho to bylo utrpeni a porad mi to prijde cca uprostred A2 docela tezky. Na jednoho bosse v pidiarene jsem si musel nechat pomoc. Smrti budu mit odhadem tak 20. Musim se kouknout jestli po me nekde nezbyly ty lebky s +, pac nejaky skillpointy navic bych vyslovene potreboval.
    Trochu se bojim ze minimalne tenhle char za chvili odlozim k ledu, protoze ty dlouhy souboje s bossy, kdy te nesmi trefit moc nedavam a pujdu do nejakyho pomalyho wara, kterej ty rany snese.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW /passives tu neni, ale doporucuju proklikat low level akty, i v podzemi, na lebky s +, jsem to ted udelal a uplne zbytecne hraju celou dobu bez spousty skill pointu... :-)

Plus pozoruju zajimavej efekt, ze diky tomu jak je strom relativne zhustenej, tak beru desne malo tech cestovnich stat modu, takze mi chybi furt neco. Doufam jsou nejaky +all stat veci nekde vejs...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam