• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: me u tohodle spis prekvapuje, ze nekdo kvuli tem dvoum radkum zahodi jinej ascend.
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Tak ani identifikace tam nefunguje, prijdes za Cainem reknes idetify a on ti rekne nic v inventory k idetifikaci, asi ten prostor navic neberou jak inventory, tzn to prehodis z extra space do inventory a ejlhe uz muzem identifikovat. Tohle se vazne nepovedlo
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    Obecne ty lokace jsou obrovsky a s absenci movement skillu je to neskutecna sracka. Act 3 Infested barrens....cista nenavist a chut toho, kdo to navrhnul, povesit za koule do pruvanu.

jasne, nektery boss fighty jsou tezky, ale i nub jako ja dal treba toho A2 bosse do pul hodky pres par ripu. Ale stravit hodinu v lokaci, protoze nemuzes najit nejaky pruchod nekam, protoze proste neni videt, to je na presdrzku.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Takže teď to máš na Attack speed, projectile dmg a crossbow reload?
    Zní to zajímavě, jenom ty nody jsou rozstříknuté na opačnou stranu.. :-D Jo, projektily v pravé půlce se hodí na cestu směr reload a není to tak daleko, lvl 35 isch.. not bad
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jinak jsem se ptal na tu curency exchange, je opravdu az od cruelu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: mno obecne ne, ale jeden radek nikoho nezabije, ani blizz v d4. o sortu radeji nebmluvim :D
    NESS
    NESS --- ---
    Po zapnuti hulking form, dmg sla nahoru cca o 20-30% mi prijde

NESS
    NESS --- ---
    GURBON: jako ono to je porad to same, v okamziku kdy naberes dostatecny dps a resisty, jsou ty bossove jen vtip, nic vic, to same plati o trialy, pokud jsi nevybaveny a nemas dmg, tak si tam lames zuby, jak ale preskocis tu pomyslnou latku tak to davas s prstem v nose, jako ja ted trial of chaos,
    NESS
    NESS --- ---
    KOKES: zahraj si Wara a vyber ascendent co ti prida 20 ctverecku, bohuzel z toho navysenyho prostoru nejde prendavat veci do truhly crt+ klikem, pokud tam mas pravidla na trideni, pak ctrl klik nefunguje a musis to bud prendat do dane slozky napr matra rucne nebo prendat do hlavniho inventu a tam ctrl+klik uz funguje :-)))
    GURBON
    GURBON --- ---
    Bagly mel nejlip vyresenej Torchlight, co bych dal za to, to vysypat do peta a ten by mi jen prines prachy nebo currency.
    Ale zatim jsem mel pocit, ze toho tu pada tak malo, ze ten bagl naplnim tak za 3 zony, takze to tolik neva.
    NESS: Jestli tohle jsou lehky bossove, asi pujdu hrat radsi piskvorky :/
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: autosort, 2024 a přerovnáváš věci v baglu. jinak větší bágly se ve hrách nedávaj přece. nikde.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: nebo treba extra bagl na quest itemy, a VETSI bagl obecne. :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: to je prave blbost imo. Specialne ted v poe2 meli udelat jasny indikatory kde mas jit, zvlast kdyz sou ty mapy pomerne obrovsky ted.. 50% lidi se jim na to vysere aby hodinu behali po mape a hledali neco, uz v prubehu aktu. To ti garantuju.
    Dalsi vec, proc ne treba peti co ti sbiraj dle loot filteru veci? Proc ne automaticky brani curency? Je rok 2024 boha :D
    Ale jinak bavi moc, s tim bustem dropu to zas bude secko levny a bude toho tuna, ja sem za, tak ma vypadat early access :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: sipka je az v mapach, ne v aktech. Plus to zmenili, ukazuje to rare monstra kdyz jich zbyva 200, takze uz to neni full clear, tj. rekneme ok. Furt to je pocitove pomaly, ale to je spis tou absenci movement skillu. Dokonce se mi uz povedlo, ze jsem nenasel zadnyho rare moba, nez mi zbylo 200, takze se mi pak ukazaly vsechny najednou na mape... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: chaos mi pridje ze je proste rybareni, hledas kombo co te nebude tolik srat, kdyz ti naji na vyber ze 3 moznosti kde je jedna horsi nez druha tak jsi v haji, jako chce to mit aspon neco pokrytej jako treba u me to je mala zona/ryhlost sipu, nebo co rana to krit a podob, neco na co jsi pripraveny
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hrozne, ALE HROZNE mne serou ty mapy, chybi mi ukazatele kde lizt/jít a tak. V par videich mluvej o nejaky sipce, ja nikdy zadnou nevidel.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: NESS: zkousel sem jednou, na posledni vykapal :D mam mf gear no, ce to neco lepsiho. Tak snad popadaj exace aby je bylo kde cpat :D
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: 3 mapy a boss, pak konec
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: to je Ultimatum, ale skonci to po 4
    NESS
    NESS --- ---
    Sem cekal u koho tohle uslysim jako u prvniho, ale bossove jsou moc slabi https://www.youtube.com/watch?v=fltwSk10Elo jinak ma celkem pravdu (az na tu bosse :-), mobky obcas tuzzsi pomalu boss-like a nektery skilly maji spatny design ten leap je uz trosku fixnuty, prijde mi ze zacal skakat na kurzor misto na monstra, ale porad pokud mas kurzor nakde kam skocit dle neho nejde tak neskoci, takxe skakat kam nevidis ocima, ale jen podle mapy nejde, ala za stenu stejne tak do spletiteho terenu jako ty uzke ulicky na vozech byl proste problem.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jupii diky patchi prvni gemcutter prism. :D na lvlu 46
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam