• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    KOKES
    KOKES --- ---
    vypadá to, že v dnešním patchi fixli moje problémy s crashem klienta. já je žeru, jsou naprosto super!
    KOKES
    KOKES --- ---
    MEPHISTO: Blizzard by měl koupit toho vývojáře, nebo aspoň pronajmout na vedlejšák:-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tak můj největší problém je, že na to vůbec nemám čas. Tak mi to tady moc nespoilujte chlapi 😀 vy už behate dokolečka a já zabil devoura a už jsem se k tomu nedostal hrát dal....
    KALTY
    KALTY --- ---
    No tak jako jsem trochu v rozpacích.
    Hraju Wara a na psku tedy Leap slam úplně na chuja. Buď si dáš automatiku a skočí jen o kousek (v trialsech na houby) nebo si tam dáš to zaškrtávátko a můžeš si pravým kloboučkem určovat kam, ale seká se to kousek od postavy často a nedá se na to spolehnout.

Dále nejde trade na psku - nejde najet na accept trade

No a po fail Trialsech se nedá z té hlášky o konci dostat a musím shodit hru.

Má war nějaký build, kde se ten slam nemusí používat? Zatím ho vidím skoro všude.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem konecne dodelal equip ze mam caply resisty, vcetne rezervy za dalsi ztratu v red mapach, plus slusnej chaos resist - a na discordu rikaj, ze stat cislo 1 je kvalita, bez ni nema cenu hrat... tak to mam presne nula! :-)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    K0COUR:
    Ja jsem dneska konecne dokoncil A3 a musim rict, ze hlavni problem POE2 je mezi klavesnici a zidli.
    Ofc dorazil jsem k Viper a jako kazdej tady asi "wtf to je op, uninstall".
    Pak jsem se na to vyspal, a udelal krok zpatky.

Zanalyzoval jsem si svuj build (spark) a porovnal se strymerama co hrajou to samy. No a vysledek byl - a) gear issue b) skill issue

Takze jsem to postupne zacal resit:

A) za 2 ex jsem si koupil novou wandku a fokus. zvedlo mi to tooltip DPS z 290 na 530. Dale jsem si koupil nove boty, a vymenil par veci z bedny, trochu predelal strom, takze jsem najednou mel misto 750hp 1100hp. Prihodil jsem trochu resistu. Tim jsem se dostal +- na cisla, se kterejma to delal Ben, a hned pri prvnim testu jsem videl, ze dmg tam je, takze dalsi krok

B) Rozebral jsem si ty jeji jednotlive faze, otestoval kde se da stat, a kde to nejde, naucil se postupne uhejbat malym i velkym koleckum a nakonec jsem zvladnul i timing mexicke vlny. Taky jsem zjistil, ze s 1300EHP (1100+200) uz mi mexicka vlna neda IKcko ani kdyz me trefi.

Vicemene asi na patej nebo sestej pokus jsem ji uz celkem bez problemu sundal a mohl jit dat.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONCKA: chvili vydrz, pac myslim koncem mesice byvaji v sale stash veci.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    K0COUR: dneska jsem ji sundal.. celkem tak 30 pokusu.. odmena - 1 regal shard :S such loot
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Lama dotaz, který stash taby koupit za tu prémiovku?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS:
    - cokoliv ma dva vysoky staty uzitecny, hazim automaticky do tabu za 1ex, fungovalo hlavne na zacatku
    - pokud to ma vic vysokych statu tak hazim do 3/6ex, kdyz dostanu spam tak pricecheck
    - jewelly ted maji jen attack mody, takze jakmile je to synergie, tak hazim 3ex a jinak jako predchozi bod
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: nemuzou ti uhejbat, nepotrebujes prave pak accuracy ani resit. A nevadi ti elusive monstra, jako ze rare s elusive a regenem treba byval pain, jsem musel i jednu mapu vzdat kvuli tomu.

To nejde vyfotit cele, ale nalevo mimo obraz beru ted resisty, to casem asi padne.
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: jo, to bylo první co jsem udělal:-) teď jedu v potupným okně 1920x1080 a tfuj, zatím drží:-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: wtf?
    NESS
    NESS --- ---
    Pls neudelal by mi nekdo aspon hruby vycuc toho co ma cenu obchodovat, tzn co ma hodnotu vetsi nebo rovno jednomu exaltu ? Nejde mi o konkretni predmety spis ramcovy pohled , jednotlive si to muzu najit na netu ale nemam ani zakladni predstavu, nikdy sem neobchodoval :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: Mno tak hodne stesti, on je to celkem problem odladit vsem na 100%. predpokladam ze update driveru atd. mas uz za sebou ne?
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: aaaand.. nerfed :P
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: to jsem zkoušel taky:-)
    vypadá to spíš na konfigurační problém, něco co asi patchnou. stěžují si lidi co mají hodně rozdílný stroje. 90% padá u vendora, nebo inventář.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: To je hodně daleký výlet, jak často Ti monstra uhýbají? To asi bude endgame focus, co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam