• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Jako 30 levelu to trvalo ale konecne to zacina nejak bouchat.
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: no na playstationu těžko. O tom právě celou dobu mluvím :)
    Zkusím ještě nějaký build, kde ten leap je ale není tak podstatný. Ale jinak fakt peklo s tím zaměřováním ovladače. Ale třeba to opraví

LIQUIDFREAK: yes!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Btw zrovna nabehly slevy na taby jak guild tak solo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem vymeknul, na Sanctuary jsem s kusi nemel damage proste, tak jsem za pul mega respecnul do granatu, uvidime zejtra... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: trial minci muzes jet furt dokola dokud to nedas, takze to ma cenu, navic za to dostanes ascend :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jestli se mi neco mega vyplaci v novym poe, tak je to, ze kdyz nedam bose do tri pokusu, du si dat jeste level a pak mi to zatim vyslo a dal jsem ho. Nevyslo to jen jednou, a to byly levly dva. Ten posledni boss co se porti na dalsi platformu mi dal zabrat. :D
    NESS
    NESS --- ---
    Djinn Barya je Sekham a Inscribed Ultimatum je chaos, Pokud myslis Djinn tak se portnes pres WP na Trial of sekhema a tam uz to pujde samo, oltar+mince a jedes
    GURBON
    GURBON --- ---
    Simvas jak se pouzivaj ty trial "mince" nebo co to je? V questu pisou use the desert map, ale ja nevim jak.
    A na jakejch lvlech to ma vubec cenu zkouset?
    KOKES
    KOKES --- ---
    QWERQ: mám jako ty 3060ti +r5/3600 ve hre skoro pevných 60fps, ve městě kolísá 40-60, target framerate 60, dynamic resolution off, zbytek default
    NESS
    NESS --- ---
    Locknuty na 144fps, vic neda monitor :-) 5700X3D+7900XTX
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    QWERQ: 150fps stable az na vyjimky. 7800x3d+6800xt. Nicmene mrkni na googlu, jak to maj lidi nastaveny. Tam je zakopany pes, myslim ze ti pomuze dx11 nebo vulkan.
    QWERQ
    QWERQ --- ---
    GURBON: Jo já tím že "jsem se nedostal ještě do map" jsem myslel že ještě nejsem na konci kampaně, ale taky si myslím že je někde neco špatně :/
    těch 20-40fps je právě když je kolem bordel.

Dík za info.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    CHA1NDLER: Nejaky maly potvory jako ty cervy nazacatku jde proskocit. Vetsinu normalnich mobu te porad muze bodyblocknout, to je intended gameplay
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    dotaz: jak presne funguje ten novej dodge, protoze ja nevidim zadnej rozdil. Kdyz me obklici mobky, tak rotuju na miste.. ?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    QWERQ: hraju UWQHD 100fps stabilně všechno na full (7800X3D / 64GB / RTX4080)
    GURBON
    GURBON --- ---
    QWERQ: joa hraju ve 2560x1440 - ve fullhd to byly naprosto stejny cisla
    GURBON
    GURBON --- ---
    QWERQ: To je asi nekde neco spatne, ja hraju na nepodporovanym cpu i5 6600 RX5600xt - kdyz vlezu do mapy mam 60, pak to samo jde dolu kdyz je kolem bordel, ale co jsem to ted v rychlosti zkusil, pada to tak ke 40ti nejhur. Ve meste to jde 30-25. Bohuzel zatim radeoni apka PoE2 ignoruje, takze nevim prumer. Jsem teda zatim v A2.
    QWERQ
    QWERQ --- ---
    Mám dotaz, na kolik fps vám poe2 jede?

Mě na 3060ti, ve fhd, s vypnutejma zvukovejma efektama a vším na minimum, mi to jede často kolem 20-40fps... a to jsem se ještě nedostal do map.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: kolem 67-70 jich par mam, a ja jsem 80. Jako uvidime, kazdej pruchod clovek ziska minimalne ty relicy co napadaj, takze by mel kazdej dalsi bejt lepsi, staci mi jednou stesti na boony a mam to... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: v poe 1 to funguje cajk,takze bude i tady, vyhledove :D
    JANDOS: Mno prave, hrani bude ok, ale ten zbytek. Toho se desim :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam