• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    MARSHUS:
    na ten fight ti staci 1000hp a dodge. Chaos res vubec nepotrebujes. i mexicka vlna, kdyz zachovas klid a actually zustanes stat na miste ti da relativne malo.
    tenhle fight je vic skill check, nez gear check.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    HAVANA: dmg cislicka? Ty jsou jenom u bossu maly cislo vravo nahore u health baru kolik si dal celkem, floating dmg numbers nad hlavama panacku PoE nikdy nemelo a mit nebude.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak po víkendu na PS5 verzi furt nevím co si o tom myslet.

Je to zatím pro ps5 blbe optimalizovany, seka se to, má to fps dropy, k tomu jim lagujou servery. Nejsou tam videt dps cislicka. Všechny tyhle veci jsou dost frustrujici...

Na druhou stranu je to navykovy a strasne zábavný. Jsem ve druhým aktu zatím.

Jo, a to mesto ve druhým aktu je asi nejvíc cool zpracovani home townu ever. Faking karavana cestujici po pousti..a tahnou ji otroci. Fuck me and take all my money
    NESS
    NESS --- ---
    MEPHISTO: To plati jen o treasure roomu, v jednotlivych mezi mistnostech se dostanes tam kde jsi prestal, ale zase pres WP a zpet na lokaci a pres vchod, port je jednosmerny
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    koukam ale ze v tom nejsi sam...

Early Access Bug Reports - POE2 Portal Warning (Trial of Sekhemas) - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3598569/page/1

> This isn't a bug. There is a chest right there at the rewards room where you can stash anything you might want to sell after finishing the trial - why would you portal out? It would be reasonable to give a warning about leaving when you have unused keys though.

hodne lidi breci ze se portalnulo po poslednim bosovi a pak ze nejde resume pres oltar... coz vypada jako bug.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CARTMAN: No, tak tady není.. a protože jsem naplnil inventář těsně před koncem, tak jsem to musel běžet celé znova. Naštěstí jsem měl 6. smysl, tak sjem si nacpal inv rare věcma a nechal ležet modrý.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    bylo na to varovani...
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CARTMAN: Tak to je úplně rozbité myšlení.. protože věc co funguje vždycky najednou funguje beze slova vysvětlení jinak. .to je na facku.. :-D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    nevim jestli to ve dvojce je taky ale jednicka na to mela msgbox ktery jsi musel odkliknout ze to "akceptujes" :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    to jen proto zes nezazil seknutej run labu v jednicce z kteryho se neslo teleportovat... ten port je tam na to abys mohl odejit kdyz si v hovnech ne aby sis udelal poradek v invu ;)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CARTMAN: Hm. ok.. jako přijde mi to jako hodně flawed koncept. Portal Tě to nechá otevřít, projdeš jím do města, ale zpátky už nevede.. :-D To není feature.. to je bug. :-D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MEPHISTO: vim zes to moc nekalil ale v jednocce to tak bylo taky :D
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    LIQUIDFREAK: Když už si sdílíme ty epic faily, tak mám taky jeden k lepšímu. V Ascendency trialu se nezkoušejte portnout do města a prodat věci, už se nedostanete zpátky do instance. Musíte zpět přes waypoint a ten vám načte instanci novou, takže trial hezky znova...
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    teda Viper je peknej opruz. asi to chce vic chaos resu :D
    NESS
    NESS --- ---
    Perusit to jde po kazde mistnosti, kdyz se portnes ven tak sice port zpet nevede, ale pres WP se dostanes do lokace a navazes kde jsi prestal.

Jako Sekhema je slusna vyzva, doufam ze v plne hre fakt bude na vyber co chces plnit, pac chaos je pro me s melee mnohem prijatelnejsi volba,

pasti sem se uz +- naucil, bossove se ale musi rychle a z co nejvetsi dalky, teda videl sem zatim prvni dva k tretimu sem se jeste ani nedostal :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SUNBEAM: Jak rikam, nehral sem to, takze jsem to netusil. Chtel jsem jen zkusit druhy pokus, takze nazdar bazar :D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    LIQUIDFREAK: no nejspíš pokračuješ v tom runu, cos minule nedokončil. resp. tak to bylo v poe1. po každém dodělaném patře se dalo sanctum přerušit a pokračovat příště, jestli si dobře vzpomínám.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: To asi neklapne :D Na zacatku dalsiho pokusu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele ja to teda nikdy nehral ale chtel sem zkusit treti staci ascendacky a ony aflictiony zustavaj? Neni to nejaka debilita? :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: oni to poladěj. pamatuju když vydali jedničku, zaboha jsem nemoh dát summonery v prison. prostě jsem se k nim vůbec nedostal. teď si jich ani nevšimnu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam