• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: jj, potrebujes 24 skill pointu ktere pak muzes "rozdvojit", ale porad je to 24 skillpontu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: kdyz si hodis ten ddruhy weapon settings, a prehodis tak tech 24 by se ti melo aktivovat. A jak prehodis zpet vrati se to kde si byl
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: Ale samostatne teda pridelovat nejdou, jen si urcim jednu cestu pro kazdou zbran ale vzdycky potrebuju klasickej skill point? chapu to spravne?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: jo tak, to souskilly z tech bosiku co ti davaj +2 je jich celkem 24 a muzes je rozdelit na main weapon a druhy weapon change.. treba stit zbran kdyz si v riti a potrebujes def, ma to extra moznost rozdelit dle weaponu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    GURBON: Je to tak :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja myslim weapon skill pointy, ne skill gemy. V pasive stromu se zjevujou v pravo nahore, ale netusim co s nima.

HAVANA: Je funny jak jednim dechem nadavas na optimalizaci a zaroven vychvalujes mesto, ve kterym mam prumerne o 10fps min nez kdekoli jinde :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele, taky se Vam obcas v mape deje, ze kdyz zabijete rarku zalaguje to jako prase diky tem efektum co ma kdyz umre? Mi teda mapu od mapy.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: a taky fps check. Ale jo, skills nejsou :)
    NESS
    NESS --- ---
    PETERSIS: Pokud je to 2h zbran tak 2h nody, jak to drzis je jedno, jde o to jaka je to zbran
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Draku ale rikas mi co uz davno vim. Ale kdyz vyssi nemam tak tomu pak tezko pomohu timhle. A jako sorry, ale chodit bose? Ted jsem byl dve mapy, zlaty ofc, 200+% waystone drop a hadej co? Uplny hovno :D Jasny ze vejs se to zlepsi, ale aktualne je to o hovne a prudi na to tuna lidi na tieru 3-6 rekneme.
    Cartograph boxy? Ty vezmu kde? Nevidel sem jediny..
    PETERSIS
    PETERSIS --- ---
    Kdyz jako warrior nosim 2H weapon v jedne ruce (passivka Giant's blood), dostavam pak bonus dmg z passivky One Handed Damage (10% increased dmg with 1h weapons) anebo z passivky Two Handed Damage (10% increased dmg with 2h weapons)? Nevite?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: POE tradicne s map sustainem predpoklada, ze ty mapy budes davat co nejtezsi. To je proste design. Pokud je chodis bily nebo magic, tak nikdy nebudes mit sustain u vyssich tieru. Plus tu mas moznost chodit bosse, coz jsou v podstate garantovany waystone dropy.

A je to hrozne videt, treba ted chci doexpit level tak nechodim bosse, a instantne jsem spadnul z T15 na T11.

Navic jsou tu normalne cartography boxy... :)

NESS
    NESS --- ---
    Ta udrzitelnost mi prijde promenliva, mysleno aby v kazde mape padla mapa :-) Ale sem T6 tzn zatim pulec

Veze mi prijdou nejvic na prd tam tu udrzitelnost nedam, na modrych to obcas nevyjde, je velka sance ze tam padne nizsi/vyssi klic, jistota jsou zlute klice tam ji vyberu klidne 5-6, verze pro zoufalce je brat klice u vendora a mixovav pomeru 3:1, pak T2 mapa stoji 15k goldu a T3 45k
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: K nemu vubec, nemuzu si pomoct ale vubec mi nesedi. Asi to mame stejne kdyz mi nedava zadny loot :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    LIQUIDFREAK: Asi se málo modlíš k Jonathanovi! :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: ale ty samozrejme mam. A do doby nez sem to naklik tak to padalo :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    LIQUIDFREAK: první atlas pasivky, který jsem bral, byly na waystony. A obecně je dobrý chodit mapy s bossama, z těch padaj skoro na jistotu, mi přijde.

Já měl takhle trabl když jsem se porpavý dostal do t13, tak mi to pak vůbec nepadalo a skončil jsem někde v t8, ale předělal jsempak atlas tree a dobral VŠECHNO na waystony a už mám zásobu až do t15.

No prostě stejný věci jako s mapama v poe 1 :D

Jinak funguje 3 waystony -> 1 vyššího tieru
    NESS: Staci jedna, postavu si vytvori na tvym uctu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: Mno ja tak daleko nejsem (t4), ale povazuju za problem, ze musim ukecavat nesse aby mi dal mapy abych vubec moh pokracovat. Dla mi snad pet t3, s tim ze za DESET t3 map mi padl jeden t3 waystone. Ve 4kach sem 5/10 a zatim nepad jediny. A abych farmil exalty na zlepsovani veci a pak je spalil z atakovou blbost jako sou waystony mi prijde trosku sileny. A dost velkejproblem.
    A to nemluvim obecne o lootu, protoze to je des. Aby mi na monka za 75 lvlu napadalo 100 kusi, 100 luku a 200 stafek pro castery ale na monka temer zadna, tj demence.
    NESS
    NESS --- ---
    AVATAR: Jak je to s licencema pri co op? Potrebujes dva klice pro EA, nebo staci jeden ? Staci kdyz ji zalozim ucet ?

Me poslal dcera s D4 do haje taky, ale Torchlight II pred lety v co opu semnou rada hrala, tak to muzem pres vanoce zkusit
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AVATAR: Normálně sem si googlil, jeslti s tím fakt má neco společnýho electronic arts :D

No nic
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Včera večer jsem se konečně spolehlivě překlenul přes t10 waystony a už se asi dá spolehlivě říct, že trable s malym množstim lootu už zmizely. Hlavně začaly padat ty tierovaný rary (občas padne předmět, kterej je sice neindetifikovanej, ale píše třeba "tier 3" a má výrazně vyšší šance na dobrý affixy). Prodal jsem za 40ex helmu s 350 ES a začal mít peníze konečně.

Jinak jewellery spíš nepadaj. Ty malý začaly padat až pozdě v mapách, střední mi padl jeden a úplně večer jsem měl lucky roll a pdl jeden perfect, ale bejt na ssf, tak nemám linky prakticky na ničem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam