• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Draku ale rikas mi co uz davno vim. Ale kdyz vyssi nemam tak tomu pak tezko pomohu timhle. A jako sorry, ale chodit bose? Ted jsem byl dve mapy, zlaty ofc, 200+% waystone drop a hadej co? Uplny hovno :D Jasny ze vejs se to zlepsi, ale aktualne je to o hovne a prudi na to tuna lidi na tieru 3-6 rekneme.
    Cartograph boxy? Ty vezmu kde? Nevidel sem jediny..
    PETERSIS
    PETERSIS --- ---
    Kdyz jako warrior nosim 2H weapon v jedne ruce (passivka Giant's blood), dostavam pak bonus dmg z passivky One Handed Damage (10% increased dmg with 1h weapons) anebo z passivky Two Handed Damage (10% increased dmg with 2h weapons)? Nevite?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: POE tradicne s map sustainem predpoklada, ze ty mapy budes davat co nejtezsi. To je proste design. Pokud je chodis bily nebo magic, tak nikdy nebudes mit sustain u vyssich tieru. Plus tu mas moznost chodit bosse, coz jsou v podstate garantovany waystone dropy.

A je to hrozne videt, treba ted chci doexpit level tak nechodim bosse, a instantne jsem spadnul z T15 na T11.

Navic jsou tu normalne cartography boxy... :)

NESS
    NESS --- ---
    Ta udrzitelnost mi prijde promenliva, mysleno aby v kazde mape padla mapa :-) Ale sem T6 tzn zatim pulec

Veze mi prijdou nejvic na prd tam tu udrzitelnost nedam, na modrych to obcas nevyjde, je velka sance ze tam padne nizsi/vyssi klic, jistota jsou zlute klice tam ji vyberu klidne 5-6, verze pro zoufalce je brat klice u vendora a mixovav pomeru 3:1, pak T2 mapa stoji 15k goldu a T3 45k
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: K nemu vubec, nemuzu si pomoct ale vubec mi nesedi. Asi to mame stejne kdyz mi nedava zadny loot :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    LIQUIDFREAK: Asi se málo modlíš k Jonathanovi! :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: ale ty samozrejme mam. A do doby nez sem to naklik tak to padalo :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    LIQUIDFREAK: první atlas pasivky, který jsem bral, byly na waystony. A obecně je dobrý chodit mapy s bossama, z těch padaj skoro na jistotu, mi přijde.

Já měl takhle trabl když jsem se porpavý dostal do t13, tak mi to pak vůbec nepadalo a skončil jsem někde v t8, ale předělal jsempak atlas tree a dobral VŠECHNO na waystony a už mám zásobu až do t15.

No prostě stejný věci jako s mapama v poe 1 :D

Jinak funguje 3 waystony -> 1 vyššího tieru
    NESS: Staci jedna, postavu si vytvori na tvym uctu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: Mno ja tak daleko nejsem (t4), ale povazuju za problem, ze musim ukecavat nesse aby mi dal mapy abych vubec moh pokracovat. Dla mi snad pet t3, s tim ze za DESET t3 map mi padl jeden t3 waystone. Ve 4kach sem 5/10 a zatim nepad jediny. A abych farmil exalty na zlepsovani veci a pak je spalil z atakovou blbost jako sou waystony mi prijde trosku sileny. A dost velkejproblem.
    A to nemluvim obecne o lootu, protoze to je des. Aby mi na monka za 75 lvlu napadalo 100 kusi, 100 luku a 200 stafek pro castery ale na monka temer zadna, tj demence.
    NESS
    NESS --- ---
    AVATAR: Jak je to s licencema pri co op? Potrebujes dva klice pro EA, nebo staci jeden ? Staci kdyz ji zalozim ucet ?

Me poslal dcera s D4 do haje taky, ale Torchlight II pred lety v co opu semnou rada hrala, tak to muzem pres vanoce zkusit
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AVATAR: Normálně sem si googlil, jeslti s tím fakt má neco společnýho electronic arts :D

No nic
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Včera večer jsem se konečně spolehlivě překlenul přes t10 waystony a už se asi dá spolehlivě říct, že trable s malym množstim lootu už zmizely. Hlavně začaly padat ty tierovaný rary (občas padne předmět, kterej je sice neindetifikovanej, ale píše třeba "tier 3" a má výrazně vyšší šance na dobrý affixy). Prodal jsem za 40ex helmu s 350 ES a začal mít peníze konečně.

Jinak jewellery spíš nepadaj. Ty malý začaly padat až pozdě v mapách, střední mi padl jeden a úplně večer jsem měl lucky roll a pdl jeden perfect, ale bejt na ssf, tak nemám linky prakticky na ničem.
    No, zkousel jsem syna nalakat na d4, ale vubec ho to nechytlo. Ted o vikendu jsme rozjeli poe2 a i kdyz ze zacatku brblal, ze je to to samy, co diablo, tak ho to zahy chytlo, ze to nechtel vypnout a nemuze se dockat pokracovni :)

Ja osobne zas tak nadsenej nejsu, protoze ranger je o level snazsi, nez byla sorcka. A v kombinaci s witch si to davame jak nic. Sliboval jsem synovi elden ring bosse a act1 boss sel bez problemu napodruhe :D

Maj to tedy dost nevyvazene a vcera jsem bojoval s support gemama na normal utoku. Z nakyho duvodu mi to chvilema zobrazovalo jen utok z druhyho setu, po sundani a nandani zbrani se mi to zbuglo uplne a mohl jsem pridat support gem jen na punch a i pres rozsahlejsi laborovani se mi nepovedlo gem umistit tam, kam jsem potreboval.

Ale jinak jim to na pc jede pekne, lagy jsem za cely vikend nezaznamenal, ale hral jsem couch coop, no. Ve meste v online mam nizsi framerate, ale jinak mi to jede jak vino na 2080.

Na EA dobry.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    MARSHUS:
    na ten fight ti staci 1000hp a dodge. Chaos res vubec nepotrebujes. i mexicka vlna, kdyz zachovas klid a actually zustanes stat na miste ti da relativne malo.
    tenhle fight je vic skill check, nez gear check.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    HAVANA: dmg cislicka? Ty jsou jenom u bossu maly cislo vravo nahore u health baru kolik si dal celkem, floating dmg numbers nad hlavama panacku PoE nikdy nemelo a mit nebude.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak po víkendu na PS5 verzi furt nevím co si o tom myslet.

Je to zatím pro ps5 blbe optimalizovany, seka se to, má to fps dropy, k tomu jim lagujou servery. Nejsou tam videt dps cislicka. Všechny tyhle veci jsou dost frustrujici...

Na druhou stranu je to navykovy a strasne zábavný. Jsem ve druhým aktu zatím.

Jo, a to mesto ve druhým aktu je asi nejvíc cool zpracovani home townu ever. Faking karavana cestujici po pousti..a tahnou ji otroci. Fuck me and take all my money
    NESS
    NESS --- ---
    MEPHISTO: To plati jen o treasure roomu, v jednotlivych mezi mistnostech se dostanes tam kde jsi prestal, ale zase pres WP a zpet na lokaci a pres vchod, port je jednosmerny
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    koukam ale ze v tom nejsi sam...

Early Access Bug Reports - POE2 Portal Warning (Trial of Sekhemas) - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3598569/page/1

> This isn't a bug. There is a chest right there at the rewards room where you can stash anything you might want to sell after finishing the trial - why would you portal out? It would be reasonable to give a warning about leaving when you have unused keys though.

hodne lidi breci ze se portalnulo po poslednim bosovi a pak ze nejde resume pres oltar... coz vypada jako bug.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CARTMAN: No, tak tady není.. a protože jsem naplnil inventář těsně před koncem, tak jsem to musel běžet celé znova. Naštěstí jsem měl 6. smysl, tak sjem si nacpal inv rare věcma a nechal ležet modrý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam