• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    MARSHUS:
    mmt, neni to ten krab v Traitors passage? nekde jsem videl navod, ze kdyz mu znicis corpse, tak ho pres checkpoint okamzite zresetujes a muzes ho takhle zabit 100x za hodinu ?
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: prej nějakej rare bug kterej se spolehlivě respawnuje a lidi z něj dojí exalty.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    MARSHUS:
    more info ?
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak prej někdo vymyslel jak tisknout exalty, takže ceny všeho jsou naprosto v pytli
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    A dalsi vec, ktera je teda ve dvojce vyrazne lepsi nez v 1 je party play. Pustte si Empyho strym jak farmi 230mio HP endgame bosse. Smazou to za 10s a ten boss jim neudela vubec nic, protoze chronomancerka s time freeze.
    V ty parte nemusi davat pozor vubec na nic, protoze jsou prakticky nesmrtelny. PoE2 easy mode :)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND: Zase co si jako CI zahrajes... bud miniony a nebo spark. a musis mit amulet, EB a MOM. Nic jinyho tam neni a nebude. Je to neskutecna nuda.
    Jsem z toho tak znechucenej, ze zkousim vymyslet sorcku na monk staffce. - jdu vyzkouset jestli Tempest Bell skutecne funguje se spellama (tooltip rika ze ne, ale SebK maze bosse s Winter Orbem, takze jsem zmaten :)

ten unbalance je podle me uplne vsude - attack vs caster, evasion vs armor (kdyz eva funguje na vsechny hity, tak k cemu armor...?), nektery uniques nesmysl... Cpt.Lance s giga gearem spark ma mensi dmg a clear nez Mathiluv monk na 3L nebo LA deadeye za zlomek ceny, nektery classy skilly maji celou hru total easy mode a nektery bez jednoho konkretniho unique nemaji sanci se dostat do red map.

NESS:
    Ver mi, ze ztratit expy a mapu nejde vubec srovnat s tim, kdyz na HC ripnes char s gearem a musis jet kampan znova. A to uz vubec ne ve dvojce, kde ta kampan i s lvl. gearem trva fakt dlouho. Ja si tady nedokazu predstavit hrat HC :))
    Podle me ten system ve dvojce ma zamezit tomu, aby lidi hrali zoom zoom YOLO glass canon chujoviny a holt musis dopredu opatrne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jo strom je divnej, to ze tam ted vubec nejsou utility veci jako resisty/HP mi neprijde, ze tomu moc pomohlo. Akorat je ted vic videt, jak je nevyvazenej, a rozdelenej na nas nestastniky na jizni casti stormu, co hrajeme s 2k HP a prchame v panice pred vsim fialovym, a honoraci ze severu, co ma 8k ES, a poison kytkam se smeje... :-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Kampan byla tezka s prvnim charem. S altama kdyz ma clovek plnou bednu lvling gearu to celkem slo. Endgame je nejmin odladenej a asi dost rushnutej i podle ggg, to se podle me dost zlepsi.

Zklamani je pro me zatim passive tree, skoro zadny game changing nody, jenom hromada nudnejch bonusu vetsinou.
    Potom "crafting" clovek si v podstate nemuze ucraftit nic kloudnyho. A DoT. burning, poison, bleed jsou v podstate to stejny a scalujou se z hit dmg. Neprijde me ze si clovek muze vyhrat z DoT buildem coz byl muj oblibenej styl v jednicce.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    aha, ja koukal na njk stream a tam rikal 15%, sam jsem to neoveroval.. tak to sorry teda :]

EVILMIND: ja naopak doufam, ze vymeknou (ale jen trochu - ta smrt v mape je pro me dost stresujici).. ale nezda se, ze to tak bude. na druhou stranu je to strasna pecka, wsad bozi a killer feature - pause :]

jsem to nevydrzel a pustil to.. :D :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: to s tím weapon swapem si musím nastavit. máme tu v PoE 2 takový to recover life / mana / ES on block? si říkám full block weap swap by mi řešil spoustu problémů.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: 10, jako to bylo vzdycky
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    K0COUR: 15%? Si delas prdel ne? Tak to sou slusny curaci pak teda...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: predpokladam akty jsou tezsi jen proto, ze nic na startu nemas. S druhym charem s twink gearem to bude pohoda. Expu s ztraci jen 10, ne?

Já právě doufám, že GGG nevyměknou, protože prostě jejich cílem není mít úplně stejnou hru jako POE1, ale v lepší grafice. Což je přesně to, co kritici chtějí, možná někdy i aniž by si to uvědomovali... Jsem se o tom dneska hádal na FB, s někým kdo údajně POE hraje od bety, a nemůže teď přejít A3. Protože nemá movement skill. Jsem mu i naspal, jak si může přes weapon swap používat Blink/Leap. Ale odepsal, že nemá zájem, že chce Flamedash prostě. To je pak těžký no.
    KOKES
    KOKES --- ---
    K0COUR: já se utěšuju tím, že do release vyměknou. Teď je třeba všechno na krev pořádně otestovat a to jsme my:-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    K0COUR: já jsem teda na konci A3 a vpodstatě jen mačkám SRS ,u bosse firecurse a jsem naprosto spokojenej.
    S frostem jsem prostě neudělal trial of chaoz.max jsem se dostal do 4/10 a hotovo.
    Ale je pravda, že jsem to dělal po nerfu. +to, že jsem nedostal na ssf lepší item než +1 skill, teď na podobným lvlu summonera mi padl +4 skill na frost:-D klasika.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: nemelo by to byt obracene? lehci akty a tezsi mapy? i kdyz me to teda lehci neprijde. chcipnu v mape a prijdu nejen o loot, bosse resp. celou mapu, ale i o 15% xp. nikdo se je o ruthless kombinovanej s gauntletem neprosil..

ja na to dneska seru... a tesim se na Titan Quest 2.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako ma pravdu dole v tom postu, ze ve hre nejsou zadny "chilling" momenty, porad jsi na hrane smrti. Na druhou stranu to ja nemam ani v normalnim POE, dokud nejsem 100 tak me ztracet expy sere vzdycky... :) Spis je ale neprijemny, ze te to proste nuti delat veci, co bys normalne nedelal, jako preskakovat nebezpecne mechaniky protoze priorita je completition, a pak backtrackovat k ritualu/breachi apod, to je jako voser. A nejsem si jisty, jestli budu nekdy mit build, co by to delat nemusel.
    NESS
    NESS --- ---
    Co sem vylezl z kempane tak ma pocit ze sem z SC presel na HC. Ztrati mapu pro blbost nasere, kazda smrt zamrzi, je vyzadovana plna pozornost a chyby to neodpousti. Tohle neni oddechovka :-) Pokud to neprehodnoti a neprejde se na model "dokud mas portal, muzes v mape pokracovat" tak to lepsi nebude, jako rozhodne si tim seberou cast potencionalni hracske baze, ale to je ciste muj pocit. Jako je to vyzva ale je otazka jestli to za to stoji :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dalsi trade tool, zkusim jak dojdu z prace

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/PathOfExile2/comments/1hg7icm/awakened_poe_trade_for_poe_2_called_exile/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: ja teda ten ruthless pocit mel jen v aktech. V mapách mi to přijde v pohodě. Co bych asi víc uvítal jsou ty dostupnější endgame mechaniky, protože všechno je tam na děsně dlouho - kdybych třeba chtěl chodit breach, tak mam na levelu 88 zatim asi na půlku klíče. Což jsou jen 2 body do toho atlasu mechaniky. V ostatních mechanikách jsem na tom ještě o moc hůř. Tj. reálně nemůžu nikam chodit bez toho, abych předtím zaplatil 100ex za pokus, který dost pravděpodobně na poprvé ani nebude úspěšný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam