• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    KOZLIKK: me vcera po podobny dobe padly boty +25 a byl to naprostej gamechanger :)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    HONCKA: jo to uz jsem videl, to je jasny. .)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOZLIKK: je to early access. Další patch tohle bude zrovna řešit, že budeš moct po mapě fasttravelovat na checkpointy
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3642235
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    prvni class teda hraju sorceress, stavim to podle sebe, na internet jsem vubec nekoukal, upravuju podle potreb a ten gameplay chvilemi strasne bavi. .)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    HAVANA: ja mam ted po 50h boty ktery davaji 15% k pohybu, takze uz to neresim tolik, jinak je to skutecne tortura, kor to prochazeni mista kde chybi kus zdi, nedejboze nekde umrit a cele to prochazet znovu, protoze checkpoint byl nekde tesne za dvermi, tohle je asi jedine co me trapi. ty mapy jsou skutecne giganticke a jakakoliv chyba je trestana, zaroven to rozmisteni, kdy je vsude odbocka nekam uplne do prdele me taky nebavi. vlastne mam momentalne asi jedinej problem s temi levely, to bylo v Diablu IV reseno mnohem inteligentneji, i kdyz to delal nejaky algoritmus.
    GURBON
    GURBON --- ---
    achjo, ekonomika se zhrouti za 3,2,1... za chvili si normalni smrtelnik nebude moci nic koupit :(
    NESS
    NESS --- ---
    Fakt ze jo, The Surrender Stone Tower Shield co se vcera prodaval za 90-120ex je dneska za 6 divine nebo za 190-250ex
    NESS
    NESS --- ---
    MARSHUS: ono to jde jeste porad ? ja na to narazil pri pruchodu kampani, vzal sem si znej teda jen tri gemy a sel sem dal.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak ale. Když je na mape jedno místo který mám najít..treba nejakej q item. Proč je vždycky až na tom uplne posledním neprohledanym miste? Je to skryta mechanika, nebo je to náhoda a akorát si víc vsimam když neco hledám?
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ten 1. cos posilal mi dnes uz hodinu hlasi na vsechno error
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    MARSHUS:
    nicmene prijde mi to docela clunky... ted jsem v rychlosti kliknul na Empyho, hrajou v parte, za 2minuty co jsem to sledoval jim padlo 7 exaltu. Jasne, deli to 5ti., ale stejne.. to ze ma ve stashi 10k ex a nevim kolik tisic nosi na sobe, nebude tim ze beha akty :)))
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: hod sem pak pls nejakej nazor co je lepsi
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    tak Burried shrines..

CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    MARSHUS:
    mmt, neni to ten krab v Traitors passage? nekde jsem videl navod, ze kdyz mu znicis corpse, tak ho pres checkpoint okamzite zresetujes a muzes ho takhle zabit 100x za hodinu ?
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: prej nějakej rare bug kterej se spolehlivě respawnuje a lidi z něj dojí exalty.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    MARSHUS:
    more info ?
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak prej někdo vymyslel jak tisknout exalty, takže ceny všeho jsou naprosto v pytli
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    A dalsi vec, ktera je teda ve dvojce vyrazne lepsi nez v 1 je party play. Pustte si Empyho strym jak farmi 230mio HP endgame bosse. Smazou to za 10s a ten boss jim neudela vubec nic, protoze chronomancerka s time freeze.
    V ty parte nemusi davat pozor vubec na nic, protoze jsou prakticky nesmrtelny. PoE2 easy mode :)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND: Zase co si jako CI zahrajes... bud miniony a nebo spark. a musis mit amulet, EB a MOM. Nic jinyho tam neni a nebude. Je to neskutecna nuda.
    Jsem z toho tak znechucenej, ze zkousim vymyslet sorcku na monk staffce. - jdu vyzkouset jestli Tempest Bell skutecne funguje se spellama (tooltip rika ze ne, ale SebK maze bosse s Winter Orbem, takze jsem zmaten :)

ten unbalance je podle me uplne vsude - attack vs caster, evasion vs armor (kdyz eva funguje na vsechny hity, tak k cemu armor...?), nektery uniques nesmysl... Cpt.Lance s giga gearem spark ma mensi dmg a clear nez Mathiluv monk na 3L nebo LA deadeye za zlomek ceny, nektery classy skilly maji celou hru total easy mode a nektery bez jednoho konkretniho unique nemaji sanci se dostat do red map.

NESS:
    Ver mi, ze ztratit expy a mapu nejde vubec srovnat s tim, kdyz na HC ripnes char s gearem a musis jet kampan znova. A to uz vubec ne ve dvojce, kde ta kampan i s lvl. gearem trva fakt dlouho. Ja si tady nedokazu predstavit hrat HC :))
    Podle me ten system ve dvojce ma zamezit tomu, aby lidi hrali zoom zoom YOLO glass canon chujoviny a holt musis dopredu opatrne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jo strom je divnej, to ze tam ted vubec nejsou utility veci jako resisty/HP mi neprijde, ze tomu moc pomohlo. Akorat je ted vic videt, jak je nevyvazenej, a rozdelenej na nas nestastniky na jizni casti stormu, co hrajeme s 2k HP a prchame v panice pred vsim fialovym, a honoraci ze severu, co ma 8k ES, a poison kytkam se smeje... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam