• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jo to je super ale stejne sem z toho trosku jelen. To vyhledavani chybi jak sfin
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam tady nekdo konecne sepsal co jsem hledal, biomy pro mapy
    jeste by to chtelo nejakej filtr/hledani v atlase

Path of Exile 2 - Biomes / Map Nodes - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uzFOuUIbg0zWdlbeVm8gugAlml9dXIp29L0DBmv2AdM/edit?gid=0#gid=0
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ja asi po sto mapach konecne hideout objevil, jinej nez ten felled a nedostanu se no :D uvidime snad prijde brzy naky patch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: relog urcite nepomuze ja ma takovy policko skoro na startu od zacatku. Kazdopadne hideoutu je na mape dost, je to moje oblibena destinace bo je kratka a z nejakeho duvodu mi tam skoro vzdycky padne divine... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: je to mozny no, ale sere mne to. Pac ten felled hideout mne sere, a doufal sem v jinej :) zkousim to nejak otevrit ze to mastim kolem ale zatim se nezda, ze by to pomahalo :D Zkusim relog.. A nejaky patch s bugfixama by to uz fakt chtelo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: muze bejt bug, taky mam nekolik nodu v atlase, co jako maji vyteckovanou primou cestu na uz hotovy policko, ale proste nejdou rozkliknout

NESS: ten detonate dead te na tohle dobre vycvici, porad musim hlidat periferne jestli zijou, a jestli se nahodou nezasekli u nejakyho moba za mnou, nebo jestli se nesprajcli ve dverich - nepochopitelne totiz chodi v dvojstupu, a do nekterych dveri to nejde... :-) Jsem se po navratu jeste nelognul bo dokoukavam vanocni serialy, ale nez jsem odjel tak jsem prehodnotil ty clericy, a kdyz mas dva tak prestoze porad jsou trosku sebevrazedni, tak se jim kupodivu dari ozivovat padle docela svizne, jsem dal nekolik map aniz bych musel komplet respawnovat, nebo aspon cekat umyslne s poslednim kostlivcem az spawnou dalsi, v podstate to vubec nebylo treba hlidat.
    A jsem zadostiv jake dalsi nove objevy se na poli DD buildu objevily za tech 5 dni... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Taky nemam pocit ze tam neni zadna vyzva spis naopak, chcipnout muzu kdekoliv a staci k tomu chyba na mape, nebo chyba v chovani minionu. Pokud byc to mel porovna s D4, tak v D4 na HC tomu muzu venovat mene pozornosti nez PO2 na SC. Ten autorespawn, je dost nevypocitatelny, kdyz se miniooni rozhodnou ze si odskoci na cigo a demateralizujou se, tak max muzu koukat na odpocet a cekat, jako nestava se to nastesti nejak zvlast casto ale ta moznost tak porad je, stejne tak prekazka v odpalu muze byt neco nedefinovatelneho na podlaze, nebo mobka se do umi premistovat, tam staci ze se postavi sikovne mezi tebe a miniona a mas dost smulu, takze bez plne pozornosti se to hrat neda a na autopilota muzu leda tak zapomenout. :-) Na druhou stranu me vubec netrapi offscreen IK co me srala u Wara, tak aspon to
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Vysvetli mi nekdo proc nemohu pokracovat do tydle towery a ject si pro jiny hideout vlevo? Nechapu..
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    JANDOS: imho to docela vazne brat jde, i v early acess je to plnohodndotnejsi hra nez Diablo IV se vsema patchema a datadiskem. Na dalsi obsah se vylozene tesim.

EVILMIND: s tim umiranim to je fakt. Beham, beham, nemam nejmensi problem nikde a najednou odnekud prileti instakill. Zatim jseme nevykoumal, odkud to jde, ani co proti tomu delat. Tak jedna ze tri map me takhle sunda bez ohledu na obtiznost.

Kolik je tak optimum life/shield pro melee postavu? (monk, 75% evasion).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KVIIIK: ja teda mam furt pocit, ze kazdou mapu muzu umrit, ale chodim jen 15ky exaltovany na 6mod a vaalnuty. A urcite to nejde jet na autopilota, musim davat pozor. Plus jsem musel v atlase vypnout zatim ty explicit modifiry, protoze pak par modu bylo vyslovene smrticich (coz treba v POE1 je zakladni prepoklad farmy cehokoliv), takhle nemusim skipovat nic.
    Drop mi prijde v pohode, jen bych rad videl ty vysoky tier rare veci fakt jako nejak zajimave natoceny.

Nejvetsi problem zatim furt vidim v tom, jak dlouho trva se dostat k nejakemu "premium" obsahu, pokud ty klice nekupujete - porad jsem sam nasel jen 2 citadely, a v jedne jsem navic umrel. Meli udelat klice netradovatelny, aby to byl problem i pro youtubery, a vic se o tom mluvilo...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ten endgame preci nejde brat vazne. Je to early acess kde chybi polovina zbrani, class a kampane. Za rok tyhle problemy nebudem resit
    GURBON
    GURBON --- ---
    Taky mi prijde ze od cca 10 se to dost zlepsi. Kolikrat jdu z mapy v pulce s invem plnym raru.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: hele ja jdu v mapach po curency, a s mf 25 mi pada zpravidla jeden ex, jeden reg, a cca pul alchemky. To je imo cajk.. Curency = lepsi gear.. a pokud ty mapy nechodis aspon zluty, a jsi na 4kach, tedy ze nemas zadny body v atlasu, neda se soudit. Pockej na 10+++ a body v atlasu a uvidis sam.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    LIQUIDFREAK: díky

Každopádně nadšení z endgame vystřídalo spíš drobné zklamání. Zkusil jsem si pro srandu high tier mapu, abych si zpříjemnil grind low lvl map na quest, ale nevidím tam rozdíl. Stejně jednoduchá obtížnost (end boss se mi nedostane ani přes shield), stejný (rovná se skoro žádný) drop. :( Hned s dohráním kampaně jsem tradoval vybavení a od té doby nemám pocit, že by hra přinášela jakoukoli výzvu. Láme se to pak ještě někde?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: 75 idealne vsude, kdyz si v mape no. Kazdopadne byt alespon blizko tem petasedmdesati.

Jinak reforge bench = 3 stejny veci = jedna zkombinovana. Tedy napr 3x5mapa=1 6kova
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    KVIIIK: v rekombinátoru můžeš proměnit 3 stejnýho tieru za 1 o tier vyšší.
    GURBON
    GURBON --- ---
    KVIIIK: no ale tam jsem aspon vedel na co chcipu, tady prijdu, proleti nejaky tornada, 8K ES + 1K life behem vteriny pryc
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    GURBON: podobně to bylo i ve třetím: všechny patra bez ztráty kytičky a pak one shot na konci.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON: lehky, lehky, lehky a pak zdechnu na nevimco v posledni mistnosti :( zabava...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    ELIJEN: capnutý resist znamená 75%? A bavíme se o základním capu z vybavení, který je vidět na character screenu, nebo o resistu, který zbude po odečtení postihu za tier mapy? Nakupuju teď gear, tak mě docela zajímá, na jaká čísla cílit. (Základní resisty z vybavení mám kolem 90%, chaos 70%: kolik mi z toho zbude v mapě tier 15?)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ... aneb neresil jste nekdo namaz na minion witch co ma smysl a nestoji to nesmysl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam