• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: Ja uz to skoro dal hned napoprve, od te doby cca 6 pokusu a nic .) Ale jako jo, do sanctuary se mi fakt brutalne nechce.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    btw. dají se někde už najít všechny možné mody?
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    pojedu Ultimátum na to, už jsem to skoro dal.
    GURBON
    GURBON --- ---

4ty ascend jsem delal v?

10 hlasy od 10 respondentů

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: tak treba v tech dvou mapach, pouzivam totok https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3605018
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: nemuze padnout nula, 1 je garantovanej. Bych si asi zkontroloval filtr, jestli jsi nahodou nejdrazsi vec odtud nenechal na zemi (fragment to ma v nazvu).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: 1 div mi tam padla, ete dve mapy chybi u ni. 2x augury, s bosem, iritiated, corupt, delirium, takze se toho bojim. Jinak klicu nula
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele tady setup na Sanctuary runnery, to je mechanika co tu ma plno fanousku :-) a ocividne je to slusnej profit

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1hoxxhr/sanctumrunner_290_ms_250_iir_feels_like_poe1/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jak jako "nic z toho"? Z citadely mas garantovany 1-3 klice. Tj. 2-7 div dropy, podle toho jakou citadelu jsi nasel.

A bud rad ze ti nic nepada - jak se zda, tak cilem te aktualni vlny hacknutych uctu jsou prave lidi, co jim to pada, a maji neco draheho verejne na prodej. Takze my jsme tady vsichni safe... :-)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Dik! Blby je ze sem nasel citosku jednu a nic z toho.. A tak nejak obecne ty dropy stoji za vyliz prdel. Jeden dva exy, regal a pul alchemky na mapu mne nezachrani zel.
    Hlavne sou uplne v prdeli ceny, 90% hracu nema tolik curency aby si to mohli dovolit. A je to imo od doby brouka, keryho pak fixli ale ceny se dolu prirozene nevratiuly
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: me pada docela dost dobryho equipu, zatim porad sbiram vsechny rare itemy, hraju tusim asi se 100 raritou, tj. takovej normalni setup kdy obetujes jeden suffix na kazdym kusu. Co jede nevim, hadam archmage spark jako uplne vsichni jedou ted. Ale nezakladal bych to, se brzo GGG vrati z dovoleny a tohle je jasnej nerf... :-)

Ten jeho zpusob je naopak lacinej - vsechno pres towery. A jako to, ze nejdriv objedes vsechny towery v okoli, a teprve potom jdes mapy v jejich okruhu, to je proste uplne basic stuff, to neni zadnej extremni juice, to by mel delat kazdej. A je to i intuitivni, to delam od zacatku. Co nedelam, bo jsem na to nemel dost tabletu, je supportit to tim jednim smerem, jako napr. on ze dava jen tablety kde natoci kvalitu/kvantitu. Nebo naopak kdyz mas citadelu, tak na towery kolem chces dat vetsi sanci na waystone drop, protoze pak muzes mit 3 fragmenty misto jednoho (a jeden stoji 230ex).

Dneska bohuzel musim do prace ale vecer chci zkusit nejaky hunt na citadely, jsem videl par uplne bizarnich zpusobu jak je hledat (podle polohy mrtvol v toweru treba, jako LOL, lidi jsou fakt ochotny verit vsemu), a par naopak slusnejch tipu - jakoze nektere layout mapy jsou vyhradne v okoli citadel. Takze se da s jistotou urcite kde bude, kdyz takovou mapu vidim na pokraji fog of war, vecer si to projedu. Jsem teda takhle uz jednu nasel vcera, ale jako proste kreten, celej den jedu tezky mapy bez smrti, a pak najdu citadelu a umru na prvni obrazovce na nejakou afterdeath dotku.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: zase to ale takhle 98% hracu nikdy nepojede, tak juiced a easy farm... pro nej teda. 98% lidi nedostahne ani na ten gear ani na to mnozstvi cur, aby si to tak easy farmilo.
    Btw nevis co to jede, vcetne specu pls?
    Mi rarita zvysuje akorat drop curency, nepadlo nic kloudneho ale sem v 15kach.. tys to netestoval? Co tvuj pov?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: mezitim ovsem Sushi hraje bez rarity, jen na tom co si udela jako setup v atlase...takze jako zjevne to neni tak mandatory, jak kazdej tvrdi... :)

THE JUCIEST MAP I'VE EVER DONE IN PATH OF EXILE 2
    https://www.youtube.com/watch?v=zRjE5KvAWQk
    GURBON
    GURBON --- ---
    Dalsi 2 ultimata... to bych brecel, to fakt jde dat?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Doporučíte semi / strict filtr plz?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: hlavni pruser je, ze tuna sracek stoji nehorazny balik mno
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: je to broken a je to znat, ale i se 170 co obcas zkousim mam velky kulovy hovno a bezne litam s presne 50 a prijde mi to lepsi jen o pid teda.
    NESS
    NESS --- ---
    Most Broken S+ Tier Stat - (Path of Exile 2)
    https://www.youtube.com/watch?v=n3zOiW1ikCQ
    GURBON
    GURBON --- ---
    Teda vlezt na vytah zpatky jsem asi fakt nezkusil.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ta paka otevre/zavre cestu, ale soucasne udela lavku, a kdyz vyjedes vytahem, mozna dokonce tim samym, co jsi do areny prijel puvodne, tak se tam pak da prejit nahore jinam, a tam jsou dalsi paky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam