• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    MEPHISTO: nakupuju, moje exslamy me pak presvedcuji, ze craftit nemam :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Asi blbá otázka, ale .. equip sháníte primárně na aukci? Nebo Craftíte?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Kdyz nedodelate untained paradise, zustane to untined paradise, nebo se to zmeni na normalni mapu?
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: 1 nakup, rada za cca 90ex, facepalm! :D Jeste ze mi ty diviny celkem padaly.....
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: to bylo napotreti :) ale uplne prvne jsem ji sel celou bez pomoci, bo z gildy nikdo nebyl online aby mi nahazel waypointy na zacatku, to te pekelne zrychli. Nekoukal jsem jak rychle, ale tusim asi 10 hodin az do map, s tim ze jsem stravil nejakej cas nakupovanim equipu prubezne, protoze jsem to mel napsany na papire jen, nenakoupil jsem si predem. Ale zase jsem usetril pak cas kolem toho levelu 55-65, kdyz jsem se obliknul rychle kompletne z veci, co jsem mel na prodej.

Na youtube jsou navody jak to delat lip, ja mel ready veci abych mohl ty totemy hrat od lvl 6, coz byl jako dost pain a nikde se to nedoporucuje, ale jsou levelovaci uniqy co muze pouzit libovolna classa, a respectnes si do toho co chces az na konci kampane.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: To je jen domnenka :) A diq
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: za jak dlouho jsi takhle napodruhe zvladnul kampan?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: zadny sliby o wipe neexistujou, GGG vzdycky jasne rikalo, ze tohle je void liga a zadny wipy nebudou

LIQUIDFREAK: neda, respl je to neefektivni, lepsi je proste udelat dobrej build dojit do map a pak das na kazdy mape 1-2 levely bleskove. Muj vcera zalozeny totemar je tak 85 uz, 7800 hp... :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: ja si rikal ze v tom neco takovyho bude, pritom cena divinu je pres 100ex, zkusim, uz jsem asi utratil zbytecne dost divinu :/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Da se nejak powerlevelit? Respektive nekoho vylevlit rychlejs? Asi ne coz
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: divinaa :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    LIQUIDFREAK: jo, Filters -> Trade Filters -> Buyout price si nastav v exaltech. zas ti to neukáže věci za divine no :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: uz sem to nasel, dik za tip
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MARSHUS: to de? GURBON: Mno ja sem na 4div a uz tejden nic..a i kdyz ex pada dost, na cenu div to nestaci :D ekonomika v hajzlu, sliby o wipe tatam..
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: protože poe trade má pořád cenu 1div = 10ex. Nastav si že chceš vidět ceny v exaltech a ukážou se ti věci i za 50ex
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: to padalo v poe1 chaosu taky a nikdy takovahle propast nebyla
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: pada jich more
    GURBON
    GURBON --- ---
    proc vlastne ted na trade vsechno stoji do 5ex a pak az 1 div? exalty nikdo nechce?
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    To uplne nevim proc, protoze Monk k tomu clearu pouziva Herald mechaniky, ale jede to melee, coz je pomale. Pokud chces skutecne rychlej deli-breach build, tak jsou to samzorejme luky/kuse - viz fubgun.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    ELIJEN: Staci par tabletu na WS drop a nemusis ani behat bosse na sustain. Obecne tablety jsou a must na mapping, mnohem vetsi nez treba rarity.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam