WASQ: ja kdyz ted konecne mam char co fakt ten breach rozmasti celej, a nemusi se behem nej jen krcit v rohu za sumonama, tak mam taky trosku s filtrem problem, protoze dyl trva to posbirat nez zbytek mapy, zvlastne pak kdyz spawne breachu vic. V podstate z rare veci ted beru jen to, co vim, ze bych poznal ze ma cenu na prvni pohled - tj fakticky helmy-boty-ruce-sperky. Na zbrane se ani nedivam, tj. fakticky jsem v modu jako POE1... :-) A taky uz mam dva taby veci kde mi prijde, ze by to chtelo slam nebo dva, a da se prodat, ale nechce se mi ted s tim jebat. Protoze vim, ze vic vydelam, kdyz proste pobezim dalsi breach, a za tech 70ex prodam klic. Sam to nechodim, bo nerad gamblim v tehle fazi hry kdy nemam moc currency, a behem tech runu na maxnuti breach stromu mi nepadlo ani zdaleka nic za 70ex.
Navic i pomerne dobrej equip jako life-res-stat je uz ted docela lacinej. Na ten predchozi build jsem treba potreboval specifickej corrupt na helmu, regen life, coz je problem ve chvili, kdy je mala sance ho udelat, ma rozpeti velky, a lidi co to prodavaji vetsinou maji uz uvnitr runy co to degradujou. A ukazalo se, ze dobre natocena helma bez corruptu se da v pohode koupit za 5-10ex, takze nejlacinejsi cesta jak ziskat co chci je jednou za hodinu vykoupit vsechny tyhle helmy, vsechny je corruptnout, a doufat. Navic to byl i profit, protoze jsem vyrobil nekolik treba se dvema dirama, a prodal jsem je ze 50ex treba obratem.
U breache premejslim ze prestanu ukazovat catalysty, i tak kdyz je potrebuju pro sebe tak musim vetsinou kupovat, bo na breach ringu jich spotrebuje tunu, a nemaji skoro zadnou hodnotu.