• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ho k tomu nemeli poustet :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: RIP Elon, chudaci Cinani se s tim expej, a pak tohle... :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW jsem si toho nevsimnul doted - ultimatum klice muzou mit vlastnosti jako inscribe ultimata v jedničce, tj. vsadíte něco, a pak dostanete dvojnásobek na konci.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ja kdyz ted konecne mam char co fakt ten breach rozmasti celej, a nemusi se behem nej jen krcit v rohu za sumonama, tak mam taky trosku s filtrem problem, protoze dyl trva to posbirat nez zbytek mapy, zvlastne pak kdyz spawne breachu vic. V podstate z rare veci ted beru jen to, co vim, ze bych poznal ze ma cenu na prvni pohled - tj fakticky helmy-boty-ruce-sperky. Na zbrane se ani nedivam, tj. fakticky jsem v modu jako POE1... :-) A taky uz mam dva taby veci kde mi prijde, ze by to chtelo slam nebo dva, a da se prodat, ale nechce se mi ted s tim jebat. Protoze vim, ze vic vydelam, kdyz proste pobezim dalsi breach, a za tech 70ex prodam klic. Sam to nechodim, bo nerad gamblim v tehle fazi hry kdy nemam moc currency, a behem tech runu na maxnuti breach stromu mi nepadlo ani zdaleka nic za 70ex.

Navic i pomerne dobrej equip jako life-res-stat je uz ted docela lacinej. Na ten predchozi build jsem treba potreboval specifickej corrupt na helmu, regen life, coz je problem ve chvili, kdy je mala sance ho udelat, ma rozpeti velky, a lidi co to prodavaji vetsinou maji uz uvnitr runy co to degradujou. A ukazalo se, ze dobre natocena helma bez corruptu se da v pohode koupit za 5-10ex, takze nejlacinejsi cesta jak ziskat co chci je jednou za hodinu vykoupit vsechny tyhle helmy, vsechny je corruptnout, a doufat. Navic to byl i profit, protoze jsem vyrobil nekolik treba se dvema dirama, a prodal jsem je ze 50ex treba obratem.

U breache premejslim ze prestanu ukazovat catalysty, i tak kdyz je potrebuju pro sebe tak musim vetsinou kupovat, bo na breach ringu jich spotrebuje tunu, a nemaji skoro zadnou hodnotu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Selhává můj (myslel jsem si) super strict filtr. V podstatě všechno expert, jen ty dobrý basy. Jak chodím breach mapy 100++ quant, tak mám 2 quady nasbíraný v podstatě za chvíli a pak se v tom děsně hrabu. Co s tim? Sbírat třeba jen boty / wandy a kašlat na helmy / boty / ruce / offhandy? Poraďtě. EVILMINDe hlavně asi :))
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: dík za vysvětlení. děsně se mi to plete v trade.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: s novou postavou jo, jakmile das Balbalu tak muzes za 40ex koupit Test of Time, coz ti da rovnou vsech 8 bodu - pro dalsi expeni docela super. Nicmene neotevre ti to misto pro relicy, minimalne ne to posledni, na to to musis zabit v zone co sis sam otevrel.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: hele koupils test of time barya?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem si myslel, že ty meme s Elonem Muskem je o tom, že se za něj někdo vydává, ale on opravdu o tom psal na twitteru a live streamoval jak hraje svou TOP10 HC POE2 postavu.

To je neuvěřitelný prostě, takový zoufalství... :-)

Elon Musk CAUGHT (Allegedly)
    https://www.youtube.com/watch?v=rJcVAcx8prU
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    RF IN POE2! RIGHTEOUS FLATULENCE! - Path of Exile 2
    https://www.youtube.com/watch?v=-zY8gfmI84A

botky na ssf mam, takze 3.2.1.. reroll.. doufam, ze to brzo nenerfnou :P
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: lol ale to je pekny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hned druhej run, to by mi mohlo vyresit problem s equipem :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele dobrej tip na sanctum - narozdil od jednicky nema sleva na merchnat ceny diminishing return
    to znamena, ze pokud vezmete boon na 50 procent, a mate relicy na 50 procent, mate vsechno zadarmo - ted to testuju jen s 38 lacinejma a funguje to super

takze hraje se to tak, ze nemam sice zadnej honor resist, ale nepotrebuju - protoze prvni dve patra jsou lehky, a pak uz budu mit VSECHNY boony
    takze bonus je, ze kdyz mate vsechny boony, merchant zacne nabizet relicy, takze si ty dobre natoceny muzete zadarmo vzit
    ani tak neni treba mit damage na bosse, protoze se vsema boonama ho da kazdej
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ja ty lokace sel vic nez 10x, fakt to neni rukama
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: ja zrovna vcera obe drop na rangerovi, takze asi fakt bug
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: jako fakt to funguje, vetsinou postav jsem to dodelaval az po dokonceni kampane, bo vzdycky zapomenu. Kdyz full clearnes tu zonu tak to nejaky monstrum urcite dropne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    v nedeli ma byt live steam s oznamenim novinek velkeho 1.1 patche
    super, protoze rano zalozeny monk uz je 86 a farmi breache presne tak jsem si predstavoval, i kdyz jako CI s 2500ES nic moc zatim
    to si do nedele musim poradne nafarmit nez zacnou nerfy :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ad [GURBON @ Path of Exile]
    dnes jsem si dal tu praci a probehal zase Keth i Bone pits v a5 i a2 a mam porad houby, nahlasil jsem to jako bug
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jsite ze ne, treba war nebo merc mne vubec neoslnili :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam