• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    GURBON: Kdyz najedes kurzorem na to cislo [0/8], tak se to tam pise :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Je nekde napsany, co se musi udelat pro vsechny ty body okolo atlas pasive tree? Mam lvl92, nemam pocit, ze bych se necemu vyhybal, ale doted mam jen 4 body u bossu a jinak houby s octem. Btw citadela doted porad nic.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Apex mě se mi líbí tam mi to nevadí. Spíš si říkám jak budou velký oblasti v actu 4-6 až to bude komplet.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja tam na prvni druhej pruchod nadaval jak spacek. Na poctvrty jsem to proletel, ono je to totiz vzdycky ve stejnem rohu... :)

BTW konecne:
    FilterBlade - PoE1&2 Filter Customizer - Finetuned for NeverSink's Filter
    https://www.filterblade.xyz/?game=Poe2
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud se hlasovalo o nejotravnejsi cast kampane tak u me vede drowned city v tesnem zavesu apex of filth, zatim 5ty pruchod a nezlepsuje se to :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: jako skoro v kazde kategorii mam nekolik veci, asi bych v tom nehledal moc system, to verim je proste jen neco, na co v nejake chvili prideli vic grafiku... Kridel mam treba 7 ruznych k dispozici.

NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: levli to fakt pekne, defakto sve na jednu ranu bosove samo navic, je to rychle ale nejak si nedovedu predstavit to hrat s necim jinym nez s monkem/warem, nejde o to ze by to neslo, spis by mi to prislo proste skoda, ze si muzu zkusit nejaky jiny herni styl, jasny ze na xty pruchod to o bude total jedno
    WASQ
    WASQ --- ---
    Se všema mejma skinama z poe 1 to současně vypadá takhle smutně

WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Tu donate currency? Vidím ji na webu poe1, poe2, mám ji ingame. Skiny nemám
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: a vidis je v poe1? Jinak na problemy s predplatnym vetsinou support reaguje dost rychle.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ještě jeden spam. Minulý týden jsem si upgradnul donate balíček o 30 babek z plebs na ten 1. level. Goldy mi přišly, ale oblečky ne. Nesetkal jste se s tím někdo? Na zprávy GGG bohužel nereaguje
    WASQ
    WASQ --- ---
    GGG

WASQ
    WASQ --- ---
    Snad si na to vzpomenu, až za týden najdu další citadelu
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: oh shit, dík!!!! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PANVA: jenze zrovna tohle nemenim, takze ty 3 dropy pak mam. Naopak muzu jit mnohem tezsi mapu s vetsim zakladnim procentem.
    PANVA
    PANVA --- ---
    EVILMIND: jenze cim vyssi waystone drop chance tim vic fragmentu, cirka kazdych 400 waystone % je jeden navic, bere se cislo ktery se ti ukaze v mape, tj. zapocitajic procy ze stromu a bonusy z precursor tabletu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ja se toho nebojim a na citadely proste vypnu buffy bossu. Protoze jedinej drop tam chci jsou fragmenty, a ty padaji i bez nich. Konkretne vypinam to, ze monstra maji jeden affix navic, dole v atlase - nekolikrat jsem totiz chcipnul na to, ze dostali neco, co me zabilo. Typicky takove to RF co muzou mit.
    A potom seberu vsechny body z boss atlasu nez otevru mapu. Tim padem bosse oneshotim, problem solved.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Moje úspěšnost Citadel zatím 2x IK, 1 hotovo. Smutný. Teď mě smáznul 4k ES, 4,5k many (MoM) první ranou jedním výbuchem. Ach jo. 1 portál mě nepřestává štvát
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo ale tam zrovna pouziva oba heraldy. Kdyby jim dal jiny supporty ring nepotrebuje. IMHO to ma smysl jen v pripade, ze tech 60 spiritu pouzijes na neco jineho...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: monk 10+ dní played, odměna nulová :D teď jedu deadajá, to bude to samý :D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Je, treba https://mobalytics.gg/poe-2/profile/dee73cb0-b036-4541-a167-fc00d11f9016/builds/b2658394-6da8-419c-bdc5-58b406ec9862 ale ja to bral jako test na ten univerzalni levlovac, ja si sem hazel, kupodivu cast tech unikatek co tam zminuje mam, tak to nejak zkusim postupne skladat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam