• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: v aktualni lize 120, ale nevim kde hrajes no
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    WHITEANGEL: Díky .-)
    EVILMIND: A není 100 málo, když se Nimis prodává za 220 div :D :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: na stabilitu je dobra rada, prodat to za 100 div :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    SKUNK23: :D ok tak ne nemuzes.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    WHITEANGEL: Kdyby mi to spadlo..... znáš poe a jeho stabilitu :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    SKUNK23: Naco chces vic portalu ?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Mam dotaz, dá se vošulit ten 1 portal přes omeny a tak podobně ???

JANDOS
    JANDOS --- ---
    WHITEANGEL: stejne to vyhraje Elon Musk
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Za 50 min je PoE2 Race Event kdyby se chtel nekdo zucastnit nebo koukat.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A jeste nejlepse ruthless ssf.
    Ted hraju jednu krasnou ligu a je to parada.

Uz jsem v mapach a mam priprave na 4L.
    Ale kamosi co maji vic casu uz maji watchstony.

A vsichni hrajeme povine ascendatny s nahodnyma gemama ;) nadhera
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PHOW_SAATCH: taky sem si na to wsad prilis zvyk, ze jak v LE ci D3/4 furt mackam co nemam :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: Brzy budeš mít chip v hlavě a nebudeš už potřebovat ani myš :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PHOW_SAATCH: jako prvni dva dny jsem taky furt nedokazal mit normalni rotaci lahvi, jak mi ruka tancovala k WASD jeste navic ja sbiram itemy klavesou F, ne klikanim, tak jsem ani nic nemohl sebrat ze zeme furt poslepu.

Ale je to fakt o zvyk, a v POE asi WASD neni dobrej napad, v endgame stejne skoro nikdo nebeha. A ted s flickerem uz vubec, vetsinou udelam jen jeden leap na zacatku mapy... :-)

V dalsim buildu to vyresim elegantne, diky moznostim novych ascendu nebude mit zadny skilly ani lahve krome leveho tlacitka, ultimatni sen!
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PHOW_SAATCH: Beta WASD pro LE bude s novou sezonou.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Resp. furt hmatam, kam nemam. Snad ro tam taky dodělaj, já si to už bez toho nějak neumim představit.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jsem po dlouhý době skočil na chvíli do Last Epoch a bez WASD jsem nějak úplně marnej :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    PSYCHO: Hele PoE2 pokud budou poslouchat komunitu a testovat pred vydanim bude dobra hra uz jen z duvodu kolik casualu o to ma zajem. Cim vic lidi tim lepsi trh at uz co se tyka rozmanitosti itemu nebo currency.

PoEcku obecne chybi 2 veci : 1. Jinej system tradu nez ma ted respektive to online AH uz se blizi dobremu systemu ale chce to neco podobneho i pro itemy aby lidi co jsou hideout warriori nebo nejake opice co slouzej nejakemu streamerovi nemeli moznost flipovat v neomezenem mnozstvi.

2. Engame mechaniky musi mit podobne currency/h ratio kazdeho bavi neco jineho nekdo rad hraje Harvest nekdo Expedition atd v endgame ratiu muze byt % rozdil ale nesmi to dopadnout tak ze jedno ma 50div/h a druhe 5div/h tudiz system musi bejt tak komplexni aby jedno nemohlo fungovat bez druheho dokud tohle v GGG nepochopi tak bude kazda liga vypadat stejne po 2 tydenim hype trainu je konec.

Dalsi jednoducha vec jak udrzet lidi in snizit xp/ratio co je ted v PoE2 a dat za lvl 100 nejakej bonus kterej davas smysl treba 3-5 talent bodu proste neco co ti da nejakej milnik a budes se toho snazit dosahnout.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    WHITEANGEL: Promin, chtel jsem reagovat na tohle. Jakoze ja nechapu co myslis tim, ze jim to lidi na POE2 vysvetlili.

A jasne, je to EA a ja to tak beru. Problem jsou hlavne lidi co si koupej EA a pak brecej, ze to neni hotovej produkt.

Nicmene ekonomika v POE2 je v prdeli, protoze neexistuje zadnej poradnej sink ma divy a exa jsou bez dostupnejch omenu k hovnu. Takze to, ze bude inflace je pomerne jasny.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    PSYCHO: ??? Wtf o jakejch 15% tady mluvis kdyz dole mas jasne vyjadreni v % :D

PoE 2 bude pravdepodobne asi dobra hra sam jsem ji hral skoro 2 mesice v kuse ale potrebuje dost lasky hlavne co se tyka craftu (kterej je ve sravu totalni gamby a sbirani bilejch itemu toje vec co nikdy nemuze nikoho bavit) a endgamu kde neni co delat.

EVILMIND: Ano mas pravdu tohle se delo i driv ale muj point je vtom ze to mebylo ani z 10% saturovane jako je to ted. Nebyl problem na tradu i pro casuala snagnout neco pod cenou a tim umoznit aby mu ten build fungoval a udrzel ho u hry pac mel dalsi currency na upgrade. Dneska se do tohodle stavu nikdy nedostane toje ten hlavni rozdil a celej point co ti tu vysvetluju proste diky neomezene currency par lidi si zbytek lidi endgame nikdy nezahraje pac driv otraveny skoncej a tim ta hra strasne trpi.

Jeto stejne jak TFT kterej je sice dobry sluha ale spatny pan a tady si myslim naprosto rozumime protoze i ty chapes jak strasne Toxic TFT pro PoE je.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Kazdopadne ja dneska dokoupil posledni jewely co jsem chtel, koupil Astramentis a myslim si, ze muzu s klidem uzavrit tuhle prvni preseason na EA :D

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    WHITEANGEL: Ja ti nevim, cca 15% retention po 3 mesicich u nedodelanyho ARPG je vybornej vysledek (dnesni 24h peak je vetsi nez ma D4 peak za poslednich 5 mesicu a to pred par tejdny zacla nova season).
    https://steamdb.info/app/2694490/charts/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam