Buildy asi nejsou ještě, pořád nevíme přesný čísla skill gemů ani supportu, ani nové uniq itemy.
Zdá se Flameblast dead (cooldown, jsem netušil že to někdo hraje vůbec), Hexblast asi dead (s tím jsem teda měl v plánu expit Liche, ale teď má fakticky obří cooldown díky tomu, jak interaktuje s cursou), Spark vypada masivne nerfnutej. Granáty mají nesmysl pauzu, a to mě to sralo už předtím (očividně nerflí jen na základě endgame buildů s Temporalisem).
Grim Feast uplne disabled.
Skoro by se zdálo, že GGG sere to, že jejich idea rotace pomalých skillů, co mají vzájemnou interakci, se nechytla, a hráči nakonec lítali mapou i přes bosse skoro stejně jako v POE1. Takže prostě se bude zpomalovat tak dlouho, až začnete rotovat, chásko nezbedná! :-)
Osobne porad vaham jestli expit na kovare, nebo na liche. Oboji potencial broken buildu, a nez se ja doplazim do map tak uz se bude rysovat jakejch... Starter chces hlavne aby byl schopnej neco farmit, ale tady neni uplne jasne videt co to bude, vzhledem k nerfu breache. Kovar bude urcite mnohem pomalejsi, at uz hranej s cimkoliv, ale instinktivne citim, ze nejvic rozbity budou ty exilove ve spojeni s whispama (resp. ve dvojce to fakticky nejsou whispy z affiction, fungujou spis jako tormenty). Takze potrebna bude defensiva a single target.