• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    EVILMIND: Jo to je klasika, ale to uz presne ako ty budem skor hrat, nez kukat po nete videa a pod. Ano totemy si tiez myslim zeby boli lacne na start :) ja som celkovo fanusik lacnych buildov, vacsinou zacnem tradovat az ked som fakt podgeareny a mal by som zastavit na grind. Na start som hral spominany flameblast co potahal so shitnym gearom po cervene mapy, ale ten fire bola slabota na mentalistke. Dost ma bavi aj HC len som tomu moc nedal, poznam to dobre len po konec druheho aktu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K3BAB: jenze jelikoz to neni wipe, tak jediny, co se stane, ze se lidi proste lognou hned po launchi na standard postavy, a vsechny nove veci rovnou otestujou v endgame nastaveni. Ja teda nastesti pri startu ligy lezu na internet typicky az v pondeli, takze jsem safe, ale tipuju uz v sobotu rano budou nejaky "best" buildy spocitany, a cena veci co tam nekdo vybere pofici nahoru.

Sakra jsem to jen napsal, a uz mi zacala znova litat hlavou myslenka na to, jak by totemy byly krasne lacinej build... :-)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    EVILMIND: Dlho som nezazil aby niekto takto zacal sezonu, alebo patch - upgrade hry takymto sposobom "na slepo" a velmi sa mi paci, ze to kontent kreatury nedostali moznost vykuchat len tak, ako to poslednou dobou byva zvykom v tych hrach.
    Ja mam zas problem si vybrat ascend za huntressku... je tam vela fajn veci na oboch, no a potom je tu presne ten lich :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: na ballisty jsem koukal spis jen pro kampan, bo on totem je az level 52, a to bych taky mohl umrit nudou do te doby. Tohle je 31, ale musim mit najednou kusi takze nevim no. Musim rict, ze zadnej patch POE jsem jeste nezazil to, co ted, ze tolikrat za den zmenim svuj plan na startera. Vetsinou to vim dlouho predem, a maximalne se rozhoduju mezi 2 vecma. Tady fakt nevim, ale vubec. Pri startu EA to nebylo ani vzdalene podobne, protoze jsem vedel, ze to je nova hra, a stejne budu chtit pomalu proklikat pribeh, vsechno zkusit atd. Jenze ted naopak naprosto nechci byt v kampani, zajimaji me jen zmeny endgame, takze vlastne hledam co nejrychlejsi build pro tenhle ucel, co bude už někdy v sobotu rano v mapach, a bude v pohode farmit currency na nejakej skutecnej zajimavej build.-Dalsi charakter uz pojede s twink gearem takze tam tohle rozhodovani bude jedno.

Takze vcera uz jsem mel nakreslenej POB na totemy doma, dneska zatim vede zase Lich... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jen totemy, nebo i balisty ? Sem si rikal ja do toho zapasovat artilery balistu :-) Neco jako https://www.youtube.com/watch?v=ZqwBccPdRTw

BTW Conner https://www.youtube.com/watch?v=IeUD1DCwM6Q a jeho blacksmith League start plan
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    PANVA: respawn na checkpointe celkom funguje, aj ked je tam taky mini deelay :D... v D2 aj D2r by malo ist save and exit v pohode, pokial im to funguje normalne na bnete.
    PANVA
    PANVA --- ---
    EVILMIND: Tak preci jen, HC jak v diablu 2 - portal predem a bezet k nemu se stazenou prdeli :) alternativou je 15-20 minut cekat nez se instance uzavre

> If you exit the game while in an endgame map area, logging back into the same character will now place you back inside the map instance if it still exists.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je dobry shrnuti zmen v jen 16 minutach, pro ty co se jim nechce cist changelog :)

0.2.0 Patch Notes Summary: LABYRINTHINE... But Here's the Important Stuff - PoE 2: Dawn of the Hunt
    https://www.youtube.com/watch?v=WZPPsK-A62Q
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    opet slusne twitch dropy

Path of Exile 2: Dawn of the Hunt Launch Twitch Drops
    https://youtu.be/W_F6o7qXCbo
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    cau, mozno ste si vsimli, ale pridali tam nove patchnoty navyse... medzitym si mozte pozriet reklamu na amazonku ehm sorry huntressku :).
    Vo videach su spoilnute nejake nove supporty, tak si spekulujte :P.
    HUNTRESS & SPEARS SKILLS: Hands On Gameplay Part 1 - PATH of EXILE 2 DAWN of the HUNT 0.2.0
    https://www.youtube.com/watch?v=UkaC4GDzOt8&ab_channel=ZiggyDGaming

HUNTRESS & SPEARS SKILLS: PART 2 - Amazon & Skills Guide - PATH of EXILE 2 DAWN of the HUNT 0.2.0
    https://www.youtube.com/watch?v=ylwHeXu1_og&ab_channel=ZiggyDGaming
    NESS
    NESS --- ---
    magma barrier warrior s blacksmithem ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak moje rozhodovani o starteru mezi lich/smith asi dopadne tak, ze pojedu...

totemy! :-) narozdil od ostatnich veci jsou tam jen buffy a ne nerfy, a navic minule jsem je nestartoval a nikdy jsem nedokoncil tu konverzi do sunderu, kterej je taky buffnutej ted
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: z toho videa bylo videt, ze monstra maji ruzny spirit costy, kdovi jestli na to budes mit spirit na nejakou dobrou, tuplem v kampani :) jeste kdyz spirit je nerfnutej na sceptrech
    NESS
    NESS --- ---
    Posledni co sem videl byl Zizaran a ten pry pujde blacksmith spectre summoner s planem na 22 lvl dostast spektru, najit tu nejvic broken a nechat se sni protahnout
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: rikas minion liga jo? Cas podivat se co na to minion hraci... :-)

Z tech reakci to vypada, ze LE se odlozilo zbytecne, klidne mohli dat ten launch v nedeli.

Streamers React to PoE2 Patch 0.2 - Dawn of the NERFS
    https://www.youtube.com/watch?v=0HfHDF3vPiE
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Ja moc nepochoipl proc nerfujou nekterz total medio buildy a mechaniky obecne treba poison kterej je totalni shit oproti poe1 a vlastne jakejkoli hratelnej poison build jede crit tak veskere poison skillz nerfnou do hoven :D

Concoction za 5 chargu z flasky to vymejslel taky nekdo s mozkem i se 3 a velkym investmentem do redukce je to pri vyssim ATS nehratelne :D Poison Conc dava phys dmg misto chaos tady nekdo fetoval podravku :D

Ja to samozrejme jen jedna ascendancy problemu je tam vic ale tohle myslim neni moc dobrej system :D

Sorcka kde vetsina lidi po nerfnuti cast on freeze prestala hrat nebo switchla na archmage me ted prijde uplne nehratelna :D

Moje predikce je ze tohle bude minion liga.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    no, ja jsem z poe2 hodne rozpacity.. je to pekny, ale uz to asi neni pro me.. rotovat x skillu na kazdej mob pack.. tak na to seru :D
    muj prvni build byl postavenej na cold spellech a z tech rotaci jsem mel po celodennim premyslenim v praci v hlave slusne vyrotovano..
    takze instaluju chromicon a jdu si zarelaxovat na pixelovy grafice
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Hmm takze asi Titana?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo, predtim jsi vlastne mel pri pouziti dvou heraldu se supportem opacneho elementu retezovou reakci zadarmo. Ted predpokladam to nebude delat nic. Nicmene, ja jsem to hral, a treba v Simulacru to nefungovalo nikdy, ty potvory tam maji nejakou divnou imunitu na neco, a rozhodne si hned vsimnes toho, ze to nefunguje, proste najednou zmizi clear, a kazdou mrchu zabijis solo skoro. Jako furt to neco dela, ale predpokladam ted budes proste chtit uz jen jeden herald.
    NESS
    NESS --- ---
    Uplne blba otazka, co tohle realne znamena ? To uplne eliminuje retezeni heraldu nebo to chapu spatne ?

"The on-kill effects of Herald skills can no longer trigger from kills caused by Herald skills."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam