WASQ:
EVILMIND: Ja to vidim tak, ze ta hra je proste tazka a uz nestaci len dobre nastavit postavu, ale musis to aj vediet zahrat... sposob hry, ze mam tolko damage, ze ignorujem 90% obsahu hry co sa tyka enemy npc a ich abilit mi pride dost nudny.
Jo zapol som si hardcore, je to hodne zabavne, niesom daleko, pomaly si to prechadzam, gearujem a expim ked treba.
Softcore by bola uplna malina s akymkolvek charom a nemusel by som sa vlastne ani len snazit, ved staci skusit znova :).
Myslienka ze cassual hrac caka, ze bude s nejakym buildom okamzite poloboh a farmit itemy a currency mi fakticky pri ziadnej rpg hre nevoni.
Urcite takych hracov ale lahko ukoji poe1, bude sa im pacit LE a nech si hoci aj zapnu to d4, to su hry, ktore si moze uzit hrac, co nema rad vyzvy, otvori si navod, vytraduje si itemy, postavi char a moze si lietat do aleluja... Bohuzial mna take bezduche hranie nebavi a zdaleka neuspokojuje ani ked to sype itemy "zadara". Imo nejaka ta vyzva by tam byt mala a mam pocit, ze Poe 2 to ma zmaknute hodne fajn.
Nakoniec ta hra je test... test noveho layeru, postav a podobne. Ak by neprisli "nerfy", ludia zapnu tie iste aj ked obohrane postavy, len aby sa cim skor niekam dostali a nemuseli sa pri tom nejako extra snazit. Tie silne postavy tam su aj teraz, tych buildov je tam dost a vela ludom to v pohode funguje, komu sa ale nechce, to uz je jeho problem, mozno by ale taky "pohodlny" hrac mal zvazit, ci radsej nebude hrat iba akcne hry a nie rpg.