• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    K3BAB: sranda jak neumi vyuzit ctrl+click na prodej :D ja se poseru
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    https://www.youtube.com/watch?v=jDJaymU2hfw&ab_channel=MarianabZ cely ten stream, 3 postavy tam dokopy zabije.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako libi se mi, jak se GGG neumej poucit z chyb. Minulou ligu jsme na zacatku vsichni lupou v rohu atlasu hledali Citadely, nez jim doslo, ze to neni fun, a dali do fogu ten beacon. A ted pridali corrupt zony, ktere je treba pro progres atlasu - a ktere jsou rare jako svina, maji se chodit na kazdem tieru a ja uz beham T11 ale zonu jsem nasel jen na T2. A ktere, jake to prekvapeni, hledas lupou na kraji atlasu... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K3BAB: ted ne, na novem PC nemam furt nainstalovany OBS... navic neni moc co ukazovat :)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    taxem to o vikendu taky prubnul.. ocekavani jsem nemel. co se tyce grafiky / audia, tak totalni pecka. velky lokace = cajk (to mi naopak vyhovuje). dlouha kampan = cajk (mam rad kampan i v jednicce, protoze jsou random layouty). ted jeste ponerfovat monstra (rychlost), zlepsit dropy, trochu zvetsit base movement speed playeru a bude to ok

co se tyce hratelnosti - jsem radsi rozjel novou postavu na ssf standardu, protoze mi po pocatecnim pokusu nepadaly zadny itemy a dostaval jsem furt na prdel (a trade proste hrat nechci)

pocit ze zabijeni potvor je o mnoho mnoho lepsi nez treba v GD nebo Last Epoch. akorat ta "vize" GGG me casto sere. nechci hrat ruthless
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    EVILMIND: aaaale ved to bol len test starlinku pocas letu, on to urcite dobehne doma offstream na dobrom nete ;) :P... ty inak este streamujes?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Elon chtel dokazat, ze to POE2 fakt umi a tahle liga je pro nej :)

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/themayormccheese/comments/1jt42f8/elon_musk_tried_to_prove_hes_a_real_gamer_by/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: taky sem nakonec na amstru kde to jede cajk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me funguje Amsterodam dneska slusne.

Mi kurna az ted doslo, ze se vlastne u Kovare nemusim rozhodovat mezi stitem a bez, kdyz mam 24 bodu na dva stromy... :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    MARSHUS: pořád funguje ta sračka, že melee padaj caster věci a opačně. Takže jedu oboje najednou a spokojenost.
    Našel jsem server co zatím napadá(ťuk,ťuk): Texas.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    POE2 Dawn of the hunt - huntress laggy crap
    https://youtu.be/J5aje5SecoI

krasne se to chova, primo nadhera, asi cas na HC :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MARSHUS: no ty dropy sou stejne mizerny jako v prvni verzi. Nechapu to, misto aby toho padalo vic a clovek si zablbnul tak pada pekny hovnajs
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jako teda moc nerozumím co udělali s dropama. člověk by řek že mi má padat craft currency abych si něco vyhaluzil na levelení, ale ne.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: ani portal nepouziju pac hra rve ze to nelze kdyz je game paused :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dneska to prasi teda dokolane, ping v sekunde z 40 na 250(az500ms) nekdy a cela hra skace jak koza.
    navic mam bugly "The Hunt begins" quest takze super.. Je to smutny pribeh teda..
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    S tym padanim hry je to nejaka haluz, ked sme hrali s kamosom padalo mi to, zapol som ssf a ani raz. Nepomohlo byt zmenit gateway? Nevim...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo, pocita se jen elemental attack damage a ty +proj. A je to super, navic ta damage proste bude skalovat s kazdym dalsim levelem (uz jsem dal T8 map bosse na pohodu ted), kdezto Rake uz mi neprislo se posouval. Vic damage das s tim twisterem, i kdyz ho v poslednich hotfixech nerfnuli, ale mel jsem tam problem, ze kdyz te stunujou, tak to kombo 5 skillu proste nikdy nedas. A vzhledem k charakteru hry je dost casty, ze stojis uprostred nepratel a obcas dostanes stun.

Asi nejvic me sere ted ta nestabilita, navic ty pady jsou vlastne maly rollbacky, ted se snazim dat level a uz trikrat me to rollbacknulo asi o 20 procent dozadu... :-) To je vysmech, dropnu 3 waystony rikam si super radsi to ulozim, a hideout crash a sbohem mapy. To mi jako prijde by melo byt neco, co by meli resit fakt predcasne.

Plus k tomu uz jsem nekolikrat videl to, co je zrejme ta jejich ochrana proti zamrznuti z changelogu, ze kdyz by mela hra spadnout, tak se misto toho jakoby v prubehu boje restartne zona - toci se to ozubeny kolo, cerna obrazovka, kde samozrejme animujou ten jejich debilni ohnivy dest aby to zralo vic GPU, nicmene hra neni pauznuta a jsou videt life bary nad potvorama, a obcas to registruje keystroke. Nakonec to teda vzdycky skonci tim, ze se hra vzpamatuje (takze anti-crash zafungoval), akoratze dost casto pri tom clovek umre (opet radost na HC asi).

NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Je to tak ze na dmg kuse nezalezi ? nasel sem jednu s + do projectil skills ale blbou dmg
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: No ze skilama, mysleno se skill gemama jeste experimentovat trosanku muzes, jako tak 3 udrzis prubezne v top urovni, support gemy taky +- jdou, minimalne 1cky obcas padnou, ale prostoru na nejake hratky je znatelne mene, co je ale totalni pruser jsou spirit gemy, jeden dostanes od kingmista v ACT1 pri prvnim pruchodu, dalsi dropnes myslim v ACT2 Golden Tomb pak uz to je jen o stesti (ja ho nemel), pokud poseres spirit gem, nebo nedej boze by si chtel pouzit vic tak smula

Ted jsem v pulce druheho actu na cruelu tzn ACT5 a celkovy pocet spirit gemu dropnuty doposud jsou 3 :-)))
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    WASQ:
    EVILMIND: Ja to vidim tak, ze ta hra je proste tazka a uz nestaci len dobre nastavit postavu, ale musis to aj vediet zahrat... sposob hry, ze mam tolko damage, ze ignorujem 90% obsahu hry co sa tyka enemy npc a ich abilit mi pride dost nudny.
    Jo zapol som si hardcore, je to hodne zabavne, niesom daleko, pomaly si to prechadzam, gearujem a expim ked treba.
    Softcore by bola uplna malina s akymkolvek charom a nemusel by som sa vlastne ani len snazit, ved staci skusit znova :).
    Myslienka ze cassual hrac caka, ze bude s nejakym buildom okamzite poloboh a farmit itemy a currency mi fakticky pri ziadnej rpg hre nevoni.
    Urcite takych hracov ale lahko ukoji poe1, bude sa im pacit LE a nech si hoci aj zapnu to d4, to su hry, ktore si moze uzit hrac, co nema rad vyzvy, otvori si navod, vytraduje si itemy, postavi char a moze si lietat do aleluja... Bohuzial mna take bezduche hranie nebavi a zdaleka neuspokojuje ani ked to sype itemy "zadara". Imo nejaka ta vyzva by tam byt mala a mam pocit, ze Poe 2 to ma zmaknute hodne fajn.
    Nakoniec ta hra je test... test noveho layeru, postav a podobne. Ak by neprisli "nerfy", ludia zapnu tie iste aj ked obohrane postavy, len aby sa cim skor niekam dostali a nemuseli sa pri tom nejako extra snazit. Tie silne postavy tam su aj teraz, tych buildov je tam dost a vela ludom to v pohode funguje, komu sa ale nechce, to uz je jeho problem, mozno by ale taky "pohodlny" hrac mal zvazit, ci radsej nebude hrat iba akcne hry a nie rpg.
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: To jsem zvědavej. Mně to popravdě nepřijde těžší - jen pomalý, těžkopádný. Žádná odměna za to, že na zabití bílého packu potřebuješ zmačknout 5 skillů. To je pro mě prostě nuda.

Mohl bych se rozepsat o dalších věcech, co mi uvízly v hlavě. Třeba, že většina support skillů má dost podstatný downside. Tahle metoda cukru a biče mi asi moc nesedí. Taky většinou chci hrát kampaň bez researche optimálního buildu, a rád bych experimentoval se skillama a supportama, ale těch blank orbů padá poměrně málo, takže nemám šanci vyzkoušet, co mi bude sedět. To mi taky přijde škoda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam