• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: mne se nelibi playstyle kompletne.. je to pomaly na mne, aby to za neco stalo. po monkovi/rangerovi v EA je todle des a bes. Zvlast jak ti NIC nepada tak chodis s 20kvoym gearem, je to bida
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: lol vsak ta light amazonka je v podstate spark, nejsilnejsi v lize ted ne? :-)

Co se mi libi ze bych si mozna zkusil je Mathiluv thorn build, jestli mu teda bude fungovat i v endgame, a koukal jsem flicker je sranda, i kdyz je tam hodne veci na ktere je treba davat pozor. Kazdopadne dobra nastavenej flickej je skoro stejne rychlej jako v POE1.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: tak to si asi jediny v celym poe. hlavne cur nepadaj.. lvl 53 a tri ex, 5 reg, , o rare itemech ani nemluve. mf 50+
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ja mam loot v pohode :) nemam vubec zadny MF nikde, jedu s nulou

BTW rare jsou sice videt od zacatku, ale boss ne (coz dava smysl jinak by ho lidi rushovali), takze efekt je, ze kdyz rychle zabijete vsechny rare, tak vetsinou nesplnite podminku ze zbejva min nez 200 potvor, takze se boss na mape neobjevi... :-) To hadam fixnou neni duvod aby se neobjevil treba po poslednim mrtvym rare nebo tak neco.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PSYCHO: covece sem na lvlu 53 s amazonkou a asi pudu hrat neco jinyho. Hrozna nuda za mne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jo to jsem delal minulou ligu, proto jsem ani netusil, ze je nebezpecnej... ale tuhle ligu dmg neni :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: A tvl, po monkovi v minuly season je ten movement uplne za trest. Ja jako asi vubec nevim, jestli stihnu toho 4. Bosse ubehat lol 😂
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LIQUIDFREAK: Ne, ted ocekavam, ze ty protahnes mne 😂😂
    Jakoby ja mel sluzebky, takze Lichka je teprve nekde kolem 72 a s trema ascendama.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: boost loot kde? Tedy, mizerny loot zustal z EA, kdy ten jejcih pozdejsi patch na todle neaplikovali. STRASNA DEMENCE. Opravdu nechapu, proc toho lootu neni vic.. btw jedes nejaky mf a kolik? Mas pocit ze to ma dopad?

PSYCHO: jj si zlaticko! A ty mne jako ted neprotahnes jo? :D
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND: Ultimatum taky nejde prohrat, kdyz vis jak to hrat. Co tak koukam na strymery tak nejlepsi strategie je damage. Když ho smažeš za 2s, tak ti nic neudělá :))) #easy#protip
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    Ja nejedu novou league. Mam jenom prvni. Chtel jsem pouzivat predmety co jsem pred tim nasbiral a po tom, co jsem prestal hrat D2R, tak si chci dobre zahrat, odpocinout a bavit se. Ne grindid jak kokot (jak predtim Hardcory a pak jeden mob a prask, znova). Pokud by se nekomu chtelo, tak by to bylo super.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Minulou ligu Sanctum neslo prohrat, ted jsem teda taky zatim failoval, naposled jsem ho sice zabil v poslednim patre, ale umreli jsme soucasne... :-) Ale az nebudu vedet co s currency tak za cca 4 div muzu mit relicy se kterejma by to melo bejt v pohode, uz ten posledni run byl funny jak jsem sel 4 mistnosti za sebou s "you cant be damaged".
    Ultimatum sice uplne bez problemu probehnu, ale boss je presne ta situace, kde nevidis co dela pres totemy, a tim padem jsi mrtvej.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KUZZMA: Ja v minuly league tady odsud protahl tunu lidi :)
    Tebtokrat asi ne, ta minion witch na to zatim asi uplne nema 😂😂
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Tahle omg… dobre rano lol

Gloamgown Elementalist Robe - PoE2DB, Path of Exile Wiki
    https://poe2db.tw/us/Gloamgown
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Jinak tahle chestka naprosto bozi. A uplne nejvic proto (a ted se tu prasknu lol), ze tam je malinke exploit na to, jak hrat Convalescence aniz by na bylo potreba rezervovat spirit 😂
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    EVILMIND: No jako to je jasne. Mam 4 na kazdem. Na monkovi 6. Dojit dejme tomu ke skorpionovi neni problem. Dojit dal je problem.
    Sanctum ma problem, ze potrebujes ty 3 casti do dveri a nasbirat to trva. Zvlast, kdyz mam 3 chary. Ultimatum je co jeden coin, tak 2 body, ale je potreba dojit az do 4act ty zrcadla. Tam vetsinou skapu. Uz me to sere. Kdyby to slo a nekdo me tim protahnul, tak by to bylo pecka. Pry to tak borci delaji, at maji vsechny ascendenty.
    NESS
    NESS --- ---
    PSYCHO: No ja beham v kruzich a doufam :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: koukam na ty skiny, a tohle mi prijde by mozna fungovalo, to vypada jako zmenenej burning ground, ne?

Path of Exile 2: Thaumaturge's Skill Effect Bundle
    https://www.youtube.com/watch?v=JekI8pFrO3g
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: je pravda, ze na chytani zvirat je cold dobrej, protoze rare zrovna v tom freezu chvili postojej :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Vzdyt ja vim, ja se o tom, ze tam nejaka mechanika je vetsinou dozvim, kdyz to dohori (protoze jsem mrtvej). A tak se vetsinou schovavam v rohu a necham miniony at si to vyresej 😂😂
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND:
    We have had quite a few reports of totems not surviving at endgame due to not gaining as much elemental resistance as the player does. In order to solve this problem we have made the following changes

Totems start gaining elemental resistances from gem level 15 up to 75% at level 20.
    The Ironwood support also adds some Maximum Elemental Resistance to totems.

Cool, vcera jsem jim sebral i tech 20 procent co meli, tak to bodne :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam