• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    HOUH
    HOUH --- ---
    LIQUIDFREAK: Mě stejně přijde že nejlepší low gear "padá" stejně u vendora, vyplatí se tam kouknout každý lvl. A taky vse prodavat a pak gamblit za prachy..
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    PSYCHO: to znie ako bug a mozno trosku exploitujes :D. Convalescence hovori: While active, grants a skill...
    Fire cokolvek vadilo aj mne a ked vidim tie buildy co zaseru cely obraz, to fakt zu ne.
    Ako funguje ten novy revive minionov v praxi, je to lepsie?
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NESS: Proste si nasad nejakou druhou weapon do secondary weapon setu, zapni tu pasivku na druhym setu a pak tu zbran muzes klidne vyhodit. Teoreticky by to melo po stisknuti prepnout weapon set na ten na kterym je ta pasivka aktivni, ale nedela to 😂 (takze dalsich +30 spi doma).

Uprimne si myslim, ze je to tim, ze je to proste skill co dostanes z pasivky a nema zadnou jinou podminku (jako treba Cast on… skilly, ktery musej byt aktivni, aby se nabily, ale tohle proste ne a tudiz si myslim, ze tam pro tuhle variantu proste neni kod a puvodne se s necim takovym nepocitalo 😂😂
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: a super dik, sem vubec netusil ze neco takovyho je. Po vejplate kupuju :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ne Pilfering Ring je normalne v shopu furt

Shop Character - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/shop/category/character-effects
    NESS
    NESS --- ---
    PSYCHO: Tu mam v truhle, sem si rikal ze se bude hodit :-) Convalescence rikas jo :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: s mirrorem ti to ale nejak slackuje :D :D :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: kua to je dobry! mas z nejaky ligy co uz nam se nepvoede ziskat, ci?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: mne se nelibi playstyle kompletne.. je to pomaly na mne, aby to za neco stalo. po monkovi/rangerovi v EA je todle des a bes. Zvlast jak ti NIC nepada tak chodis s 20kvoym gearem, je to bida
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ja vlastne nemusim hadat, si to merim :) s tim ze to nepocita currency z ritualu, ktera nepada na zem

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: lol vsak ta light amazonka je v podstate spark, nejsilnejsi v lize ted ne? :-)

Co se mi libi ze bych si mozna zkusil je Mathiluv thorn build, jestli mu teda bude fungovat i v endgame, a koukal jsem flicker je sranda, i kdyz je tam hodne veci na ktere je treba davat pozor. Kazdopadne dobra nastavenej flickej je skoro stejne rychlej jako v POE1.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: tak to si asi jediny v celym poe. hlavne cur nepadaj.. lvl 53 a tri ex, 5 reg, , o rare itemech ani nemluve. mf 50+
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ja mam loot v pohode :) nemam vubec zadny MF nikde, jedu s nulou

BTW rare jsou sice videt od zacatku, ale boss ne (coz dava smysl jinak by ho lidi rushovali), takze efekt je, ze kdyz rychle zabijete vsechny rare, tak vetsinou nesplnite podminku ze zbejva min nez 200 potvor, takze se boss na mape neobjevi... :-) To hadam fixnou neni duvod aby se neobjevil treba po poslednim mrtvym rare nebo tak neco.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PSYCHO: covece sem na lvlu 53 s amazonkou a asi pudu hrat neco jinyho. Hrozna nuda za mne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jo to jsem delal minulou ligu, proto jsem ani netusil, ze je nebezpecnej... ale tuhle ligu dmg neni :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: A tvl, po monkovi v minuly season je ten movement uplne za trest. Ja jako asi vubec nevim, jestli stihnu toho 4. Bosse ubehat lol 😂
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LIQUIDFREAK: Ne, ted ocekavam, ze ty protahnes mne 😂😂
    Jakoby ja mel sluzebky, takze Lichka je teprve nekde kolem 72 a s trema ascendama.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: boost loot kde? Tedy, mizerny loot zustal z EA, kdy ten jejcih pozdejsi patch na todle neaplikovali. STRASNA DEMENCE. Opravdu nechapu, proc toho lootu neni vic.. btw jedes nejaky mf a kolik? Mas pocit ze to ma dopad?

PSYCHO: jj si zlaticko! A ty mne jako ted neprotahnes jo? :D
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND: Ultimatum taky nejde prohrat, kdyz vis jak to hrat. Co tak koukam na strymery tak nejlepsi strategie je damage. Když ho smažeš za 2s, tak ti nic neudělá :))) #easy#protip
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    Ja nejedu novou league. Mam jenom prvni. Chtel jsem pouzivat predmety co jsem pred tim nasbiral a po tom, co jsem prestal hrat D2R, tak si chci dobre zahrat, odpocinout a bavit se. Ne grindid jak kokot (jak predtim Hardcory a pak jeden mob a prask, znova). Pokud by se nekomu chtelo, tak by to bylo super.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam