• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: nj starej dobrej alt a ja sem tatar :D dik
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ja myslim, ze minionu catalyst nemaji. Kdyz chce vedet co pouzit tak proste dej na itemu alt, a to ti ukaze, jake tagy maji jednotlive affixy, a tim padem jake catalysty na ne fungujou.

MF vetsinou znamena kvantitu, ale tady vyslovene jedes raritu, a pres gravebind rukavice udelas, ze se vsechny killy pocitaji jemu. Ja to delal hlavne kvuli goldu, protoze nemam zajem platit diviny za nejaky blaznivy rota na goldy, a tohle efektivne zdvojnasobi moje goldy i z beznejch map, teda mam na nejaky easy jun/alva mape, co juicuju na magic packy, cca 65k goldu. Na T17 co beham na strongboxy klidne i 100k goldu.

Navic ma determination takze co ho mam tak jsem neumrel, a i merc zatim jen jednou, bo kdyz jsem zjistil, ze nemusim uhejbat pred detonate strongboxama, tak jsem zapomnel, ze on musi... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Takze MF na merckach fakt funguje jo? Ja to nejak nezaznamenal. Btw nevis jaky catalyst na bone ringy, na miniony?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem se konecne vysral na doryani merce, a udelal si druheho ciste na raritu - 360% rarity, a razem mi to zacalo padat! :-) A je to v podstate zadarmo, nejvic stala sekera (ktera raritu nepridava) 5div.

Akorat jsem teda koukal meta "solo" hry se mezitim posunula, ze mas na dualu aurabota, protoze pak spolecne s dvema mercema beres trojitej loot, lol...
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Ahem tak jsem právě vydělal na Shekemas diamantu za jednu transakci víc než za 100 hodin hraní předtím.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    bozi statistika :)

Announcements - Mercenaries of Trarthus Statistics - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3804909/page/1#p26238208
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nocni patch co by (teoreticky) mel srazit tu rekordni aktualni cenu divine/250c

konkretne tahle zmena:
    Fixed a bug where the 8 Modifier Corruption outcome on Originator Influenced Maps resulted in all Map Modifiers being Tier 17 Map Modifiers (rather than a mixture of Tier 16 and Tier 17).

Patch Notes - 3.26.0d Patch Notes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3804113
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    podruhe v jedne lize div oltar, tentokrat za 22 div z mapy... :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem vcera zalozil novej char, bo ambidexterita uz se trochu prezila, a tohle je docela dobrej novej tech na expeni altu

CHILL LEVELING FOR TWINK 🦞 Relaxing acts experience for any class
    https://www.youtube.com/watch?v=HKASlWx50gU
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Cely odpo a vecer to dela.. Hroznyho neco dc rpavidelne
    GURBON
    GURBON --- ---
    mam dnes nejakou zavadu na svem prijimaci? At se lognu kamkoli tak to laguje jak hovado :( Evropa uplne nejhorsi, ale i US zadna slava
    NESS
    NESS --- ---
    Tak hned dalsi mapa znova, tentokrat poucen ze ji nema sahat na vejce, zase 10tka a padla na 5 ran, pravda ze ta mapa predtim byla rero, tohle jen magic, ale ten rozdil byl propastny :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak sem po prve potkal Drought-Maddened Rhoa, vybral hnizda a nevim jak ji dostat, jen co vlezu do areny tak me sejme, je tak rychla ze nestacim ani nic seslat, port ani skakani nepomuze, je nasobne rychlejsi nez ja takze ji neutecu a jak do me zane klovat tak mi prerusuje seslani a jsem v hajzlu :-)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    3.26 Secrets of the Atlas Complete Syndicate and Betrayal Safehouse Guide
    https://youtu.be/gbfuNhSfMUU?t=836

tady vysvetluje, jak odjebat board v bewtrayal
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: To mi zas pekne zajebalo, sry hosi O:-) Dont drink and write O:-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jako mapperi me trochu serou, jeste ani jeden prepad, a na rozdil od posledni ligy, kde jsem je moc nehral, a presto jsem mel asi 5 div z nich, ma tady zatim smulu - takze jsou dobry jen na to behat 8mod T16 co nemuzu se svym buildem bezet, ale jako vybehal jsem 50 map do challenge a zatim jsem je utnul no.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    Tak tohle je party content. Jeden dobrej auracurser ti udela 5-10x more dmg v tyhle lize.
    Me lode v soucasny konfiguraci prijdou divny. Pokud nikdo neobjevi nejakej rozumnej zpusob, jak to farmit, tak mi jako reasonable sink goldu prijou mapperi a recombinator.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: doma mam 4070, v cloudu jsem mel tusim pri testu prirazenou RTX T10-8.
    Hele ja jsem na blight startoval takze i se vsema bodama v ni jsem nikdy nemel zadnej problem, ani blight mapy, to je jako pohoda. Co je problem je ten bligh scarab, co prevadi vsechny odmeny do jedne velike truhly na konci, a mimo jine dela to, ze ze tam je "more waves". Coz v kombinaci s nejakym poctem tech lajn zpusobi katastrofu. Dostal jsem se z toho jen jednou, kdy nekonec veze zabili vetsinu tech malejch, ale jen lajna s uniq potvorama nelaguje.
    Kazdopadne tady nevidis zadnej HP bar, UI uplne zmizi, jedine, co se hejbe, je minimapa... :)

Každopádně jsem ten atlas zrušil už, neměl jsem na to ani damage, to nestalo za to se tam trapit a jeste jen doufat, ze kdyz to nahodou vyjde, tak se vylosuje spravna truhla. Takze ted beham radsi ty 16.5 mapy na maximum ore, to dava jako vedlejsi efekt tak 20-30 map, 1-3 T17, a 30-80k goldu, pri pohodove hre. Navic jak i spawne memory tear, tak pak to muzu delat z device od Eagona jeste farmit klice na ty nove bosse (jeden tam stoji uz 2 div).

Zajimave je, ze zatim se nikomu nepodarilo objevit zadnej trik na lodky... takze neposilam nic a syslim si to na nejakou velkou... :)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    Prosimte co mas za rig? protoze na tom videu tam z hlediska grafiky skoro nic nema.
    My ted chodime abyss/blight v delirku a tam realne kdyz procne spire je to uplne stejny feeling, jako jsme meli ve full juice affliction.
    Nevidis ani svuj skill, ani mobky jen se koukas na svuj HP bar a doufas :) A mam tam v pohode 80+fps.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam