• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: 50M.. 17M jsem predtim posilal nekolikrat a nikdy jsem nedostal mirror shard, tj. realne na tom jsi v minusu
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND: A cos posilal? 17M nebo 50M ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne jsem se dockal, muzu povazovat ligu za ukoncenou :-)
    i s tema tetovanima je to asi za 130 div lodka

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tracking tool na streamer postavy, muzete presne videt level po levelu jak se zlepsujou, je to lepsi tnez velky skoky na poe.ninja

PoE Snipe | Streamers
    https://poe-snipe.com/streamers
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND: jedine co te realne v te party muze zabit je DDcko, a kvuli tomu specialne maji DPSkari devour gem v linku a supporti void sfery. :)))
    btw pokud chces rychle na lv90 na HC jen pro challenge, tak uplne nejvic safe a fast je twisted T5 strat.
    Vylevlis wanderku elementalistku, das ji piscator a ele reflect ascendancy, a nastavis atlas na Twisted fate a jezdis T5ky. Je to giga expu a v tech mapach realne nemuzes umrit a 90 ses za dva dny.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: na HC bych to teda zkousel leda bych uz chtel koncit :-)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    btw hrajeme na HC ty titanic blighty v parte, jak tady Evil psal, ze mu to pocitac nedava, a musim uznat, ze jo, spadne to na 20-15 fps, ale je to docela dobry no :D

ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Tak to bude super. Jen škoda, že to začíná v tak debilním termínu :) Tak se podívám na vtipná videa
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak kdyz je rec o challenge, na konci mesice zacina gauntlet:

MERCILESS Gauntlet Ziz x Shopify Rebellion (Merc League) - Dokumenty Google
    https://docs.google.com/document/d/1JHvWnATsFSDQm4Trx-VCGLW7xMbmRnB0UqcZtuu-DyM/edit?tab=t.0
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ja ruthless nikdy nejel, ale pokukuju.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja mam jednu dlouhodobou challenge rozjetou - jestli nikdy jsem neprezil lvl 90 na HC (protoze ho hraju vyhradne kdyz je nejakej kratkej event kde je to HC tezsi nez normalne), a je to jedinej achievment co mi chybi - jo, POE ma i achievmenty, co se scitaji ze vsech lig... :) Puvodne jsem mel z tech eventu tri chary 80+, ale vsechno byly desne historicky, takze nemely build ani equip, resetovanej strom, a uz jsem dva zrakvil driv nez jsem 90 dal. Tak posledni si musim nejak vic promyslet.

Kazdopadne ruthless je uprimne lehci, nez jsem cekal, nejvetsi challenge je tam proste to, ze dlouho hrajes single link, plus nemuzes nic craftit takze spolehas na dropy - resp. ted hlavne na to, co ukradnes mercenary... :-) Kampan mi nakonec trvala 20 hodin, ale velkou cast z toho jsem nekde postaval afk kdyz jsem zkoumal co bych mohl hrat, plus jsem byl mockrat lab, protoze snaking gem se mi podarilo ziskat az na merci. Navic ted budu muset lab jeste mockrat abych ziskal pro zmenu kvalitu.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    CHA1NDLER: nojo teď je to liga lightning spear :D
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    CHA1NDLER: no dal jsem si challenge prave ziskat Temporalis, rozumej ziskat a ne koupit... ale je tam teda strana grind bariera, pokud by to bylo jen o tom flawless runu tak to bych bral.

SSF HC jsem rozjel v Po2 0.1 s wizardkou a skončil jsem na Napuatzi, kvůliva málo damage.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    JJOXER: POE2 bude zajimavy, az dodelaji zbyle akty, dodelaji skilly a classy, a probehnou tak minimale 3 ligy, kdy to budou nejak interne balancovat. Do te doby je to z meho pohledu ztrata casu.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    Pokud se takhle nudis, tak bych si na tvem miste dal nejakou lehkou az stredne tezkou challenge - treba zabit uber maven na Ruthlessu nebo dat lv100 na SSFHC. :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    EVILMIND: No koukal jsem na Twitch a nešlo si nevšimnout, že po pár týdnech ligy všichni streameři přešli zpět na poe1 ... ale rozehrávat se mi to asi nechce
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JJOXER: tak POE je o tom o cem si ji udelas, to je na tom pekny, i kdyz u POE2 to teda imho zatim neplati moc. Treba ten inventory management, jako ja mam asi 60+ tabu co se nasbiralo za tech 11 let, tretinu z nich mam ted predelanou na ascii art treba, bo jich tolik nevyuziju... :-)

Ale teda cenim ze u dvojky nekdo vydrzi, to ja myslim ji zacnu pomalu zase studovat tak za mesic, a budu doufat tam pridaji dost novejch veci na to, aby to chvili vydrzelo.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    EVILMIND: poe je hra hlavně o inventory managementu, brouzdání po trade a DB stránkách a klikání v path of building :D

Stále v DoTH farmím Shekemas na Temporalis a tak nějak je mi z toho smutno... 30-40min na jeden kill a 2% drop, takže nějakých 35 hodin něž mi padne jedna incense + čas na farmení klíčů a čas přehrabování v lootu...

a nakonec ještě udělat ten flawless run.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: je pravda, ze uz hned u nekolik bossu v kampani jsem se realne musel naucit jejich mechaniku, protoze jsem to proste nikdy nepotreboval... :-) A dokonce mam pocit, ze jsem skoro rychlejsi nez na trade, coz dobre ilustruje, kolik casu mi normalne zabere prebirani lootu a lamentovani ze nemam linky, kdyz to nemusim resit tak nejednou jsem v A9 na single linku driv.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Na tradu by ses dostal daleko dal ;)
    A protoze nemas gemy ani supporty, tak musis resit jak to udelas jinac
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam