JJOXER: mel jsem na max level vsechny chary - kdyz jsem s Modrou Krvi skoncil, protoze jsem mel pocit uz to zabira moc velkej kus myho zivota, tak jsem mel tusim 18 placenych uctu zaplacenych asi na 3 roky dopredu. Z toho teda tusim 12 pro jednotlive chary (myslim ze Feca a Panda sdileli ucet) a zbytek uctu byli cestujici merchanti, co prevazeli zbozi tam a zpatky mezi jednotlivejma international serverama (coz asi nebyl uplne umysl Amakny umoznit mezinarodni obchod, kdyz povolili migraci charu na jine servery).
Dofus prave byl naopak nejvic friendly f2p ever, protoze jsi mohl kupovat placeny pristup ze herni menu od ostatnich hracu, coz bych neveril ze funguje, ale fungovalo super. A fakt v tom nebyl zadnej hacek jako obvykle byva. A nikdy mi to neprislo jako grind, jen bylo cim dal tezsi hrat na top urovni vzhledem k vecem, co tehdy porad pridavali, me puvodne vyhovovalo tempo turn base boje, ale uz min kdyz neustale musis v hlave pocitat rotace utoku, swapy mist a ja nevim co vsechno v casovem limitu.
I proto me trosku vydesilo jak v tehle sezone POE1 meta bylo mit dva ucty pro blight, bo jsem se zarekl, ze uz nikdy nebudu hrat nic, kde musis mit vic uctu abys byl konkurenceschopny. Teda krome Pokemonu... :-)
Abych nebyl uplne offtopic tady, POE2 pridalo konecne MTX na web, takze neni nutne je prohlizet jen ze hry:
Path of Exilehttps://pathofexile2.com/shopNicmene bacha na to, ze zrejme nemaji kontrolu na to, jestli nejaky support pack nemate koupeny uz z poe1 webu, nechalo me to doklikat az k zaplaceni.