• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Po otevreni hideoutu/tradera na zacatku 4ky sem od zacatku doposud dropl 10alch,11reg,2ch,2vaal,22ex,4gemcut a 1bauble. Je to lepsi nez to bylo ale porad by to mohlo bejt mirine lepsi :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    V Act IV mi to obcas misto loadu do lokace spadne beze slova.
    Jinak cajk, trader up, taky ho mohli debžoti dat od zacatku.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    a jo, CTRL + Play
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    hmm tak nemůžu naloadovat, když si vyberu char tak mi to dá Unexpected disconnection occured.

existuje nějakej způsob jak se loadnout do města nebo je ten char v pytli?
    NESS
    NESS --- ---
    Ty kraso to tou A4 Marmejdou v donutu chtej trumfnout vsechny trapny bosse z D4 s jejich fazema imunity? Pekelne nudny design, velky fuj, ikdzy na ni mam dmg na to ji sesvacit v podstate na posezni, tak mi to bylo nanic.
    NESS
    NESS --- ---
    MARSHUS: oka :-) diky
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    NESS: naopak, uvnitř kruhu by tě neměl siphonovat.
    NESS
    NESS --- ---
    MARSHUS: takze kdyz ho narvou do male mistnosti kam s pomalu vejde jen ten kruh tak jsi v haji ?

Ohledne kruhu ten A4 boss Yama, zase sem se nechal nachytat, kdyz tam hodil tren kruh tak sem resil jestli lezu do kruhu nebo mimo, samo ze sem zvolil blbe :-) oneshot mechanika jak z pisanky
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    NESS: Facebook. Siphon by mel fungovat jen v kruhu.
    NESS
    NESS --- ---
    blbej dotaz, da se nejak branit sifonovani many ? mam dost mana narocnej char a bez flasky sem v haji, kdyz me boss sipne tak koncim, nechce se mi ted vrazet prostredky do mana regenerace, pokud by to jinak neslo tak asi budu muset.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: no ja to chtel koupit dopredu nez sem mel exchange, pak sem si dal hlidace a koupil za dobrou cenu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: currency jedine pres exchange, nema cenu resit ze si to nekdo da do stashe za 1ex. Usetris tim ze si nastavis vykup, ja uz koupil asi 6 run co tam jsou za 20 vykupem po 5.
    NESS
    NESS --- ---
    Jak funguje trade s greater runama ? zkousel sem to pres normalni trade, ne exchange a svisti totam porad 1-2ex za runu ale nepovedlo semi koupit jedinou, vcera sem to mel pustene asi dve hodiny, porad se totam toci naskakujou nove nabidky ale na zadosti o obchod nikdo neraguje, ty ceny jsou podezrele dobre oproti exchange, nerozumi tomu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Oka tak jen smula, na po 4 chimera a v klidu :-)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: aha, tak proto udelali ten async trade
    NESS
    NESS --- ---
    V chaosu trialu je uz jen ptak jako boss ? 3x po sobe ten samej boss, pokazdy me zasype hromadou sracek a koncim
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    LIQUIDFREAK: jojo jsou to blacksmith a obcas to udela i exalt... divne
    Jinak act 2 me pozehanl myslim ze s damage nebudu mit nejaky cas problem

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak 21 hodin cisteho herniho casu mi to trvalo do map
    to je jako masakr - sice jsem se jako az do A3 trapil desne, ale zase pak jsem jel uplne v klidu, ty dlouhy zony jsou fakt masakr
    fakt se hodne rozmyslim jestli expit dalsiho alta, musi to vyjit s timhle :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JJOXER: j pada toho podstatne vic, coz je super. byt teda nic do specu/klasy secko na jiny :) A ten divny zvuk to budou blacksmit nebo armor stony na % imo
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Ja dokonce zaznamenal zlepseni, ze clovek muze byt AFK a neodpojilo me to, ani sem neprisel o mapu.
    Nejvetsi zlepseni citim ze pada vice exaltu a rare predmetu i v kampani.
    Co me docela stve je neaky novy zvuk jeste nevim pri padani ceho, ale prijde mi to ze je to ukradeny zvuk z jine hry, ve ktere to byl zvuk pro fail / fizzle nejake akce, tak na to mam negativni pavlovuv reflex.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam