• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: nejlevnejsi sem videl za 60ex, 1-2div normal price. Po nekolikra trialech a dvou sekemach sem se na to vysral a nechal se protahnout
    NESS
    NESS --- ---
    The Soul Siphoner monster modifier has been reworked. The inner ring now reduces damage dealt, and the outer ring reduces Skill Speed for each time you use a Skill while standing in it. Both rings deal Physical Damage over Time (previously both rings prevented Mana recovery, drained Mana and dealt Lightning Damage over time).
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Skoda ze ta nedali smenu ze by se dalo z Abyssal Pits portnout rovnou do hideoutu ten preskok pres mapu je na pytel
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Early Access Announcements - The Third Edict: What We're Working On - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3839265/page/1#p26320084
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: J jsem nakonec sel ascend az v ultimatu ;)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ja se zas pro zmenu nemuzu za boha dostat k prvnimu ascendu, resp. do ty lokace kde se otviraj ty traily :/ #doprdelestimuz
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: taky mne sere blbka, mne nejde umistit tak furt stoji na waypointu tak misto abych se nekde portoval, saham ji do gaťek :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jako ten abyss je pekna ciparna, rozhodne 101% smrti v ttydle sezone mam z nej a tech jejich off screen rarek, co si to pojisti ploskou co neni videt (a mapy sou vesmes tak barevny ze vidis hovno a blijes).

Ty lokace mne ale mrdaj tezce, pulka z nich je uplnej nonsens, barvy, ruzny hovna povaleny po zemi. S timhle to mega prehnali imo
    NESS
    NESS --- ---
    Da se nejak zbavit Navali v hideoutu ? Jestli jo jak ? ji smazu a mam ji tam hned zpet
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: me to nelaguje ani nepada, ale ted jsem otevrel Kinga za 100 splinteru, a ve druhe fazi spawnul mimo mapu... :-( takze tam jen stoji a nic nedela, super
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: i tak bych to zkusil, nic za to nedas a vratit to muzes kdykoli
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    UAAA ta vzdalenost, na jakou se clovek diva kdy udela vez :D to chci ve hre, fakt by to chtelo este vzdalenejsi pohled safra :)
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: muselo to byt neco v ty mape/mistnosti, do ted se mi to nestalo a zbytek sekhemy pak uz uplne v poho vcetne 2 bodu na zaver.
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: zkus vulkan/dx prehodit na to druhy
    NESS
    NESS --- ---
    Tak mi to zaclo taky lagovat, v sekehme uplne samovolne , kdyz sem vlezl do ritual mistnosti tak se z toho stala slideshow, restarnul sem hru a je to oka, nejak sem v to ztratil duveru
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Lol fakt? no vidis cece, jak clovek lital max afixy tak mu neprislo ze je malo poratlu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: to neni random ani to neni novy, je to podle poctu affixu. Tj. sest affixu na mape == 1 portal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem nasel konecne dobry jmeno pro svuj tab, kde flipuju veci co lidi nechaj lacino :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Prosim te, kde je kolik portu do map? MI prijde ze mi to dava random 2-4.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: To samy dnes blooming field, zabijes bose a dvere se neotevrou i kdyz nemas ete docisteny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam