• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    GURBON: jéé to je super program, chvilku mi trvalo nez jsem zjistil, ze musim vypnout v nastaveni private, ale uz bezi ja super :)

ORBIT: no hraju vyslovene par hodin, jsem na 29 lvl
    ucet je: Elidor#0394

chtel jsem si udelat poprve fire maga (witch), je to typ postavy co jsem nikdy nehral ... a bavi, opravdu bavi i kdyz na zacatku cloveka bude bavit asi kazdy build, ale uz narazim na to, ze jsem mel asi investovat body do energy shieldu, protoze cas od casu preziju opravdu jen diky stesti (takove to, kdyz se kolem vas spawne spousta potvor a busi to do vas jak hluchy do vrat), tady vlastne smeroval muj puvodni dotaz .. kam investovat, abych posilil obranu, zatim me napada ze do INT, ktere soucasne zvetsuje i tu defens, nebo rovnou do specialnich pasivnich skillu viz ty cervene skilly

ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Já bych doporučil držet ruce pryč od patch of building, dokud se člověk s hrou neseznámí. Fakt tonení easy systém na pochopení. Ale to je jen můj skromný názor.

ELIDOR: A co se pokoušíš hrát a kam jsi se dostal? Jak se jmenuje tvůj account?
    GURBON
    GURBON --- ---
    ELIDOR: Mozna bych doporucil apku Path of building - tam si muzes natahnout svuj aktualni build a zkouset prohazovat gemy, menit pasivky apod. a vidis co to dela s dps. Ty cisla co generuje hra jsou obcas hodne mimo.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ORBIT: juju, to ja i chci, jen mam pocit, ze ne vzdy z gemu vyctu jestli to je vhodne pro styl buildu ktery hraju, nebo tim jen zabiram misto v soketu. kazdopadne dekuju.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ELIDOR: Jestli te to bavi, hraj dal a v klidu si zkoumej.
    Kdyz si najdes guide, tak to je jako kdyz ti to nekdo naserviruje a netusis proc.

Kdyz narazis na zed tak se zeptej klidne tady, ale neboj se zkouset..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ahoj prosim, zacal jsem hrat Path of Exile (1), super libi, ale narazim na zacatecnicky problem a to neznalost pasivnich skillu kam investovat a hlavne jaky item, jaky gem je pro me lepsi .. to co najdu, nebo to co mam, pripadne vyber odmeny za quest.

je moznost vyexportovat postu a nacist ji nekam na webu a pak uz porovnavat pripadne novy item s tim co mam nyni?
    nebo jeste lepe .. aby mi to vyhodnotilo co mam za item/gem a vlastne ho nevyuzivam protoze neni pro me?
    (vim, snazim se to zjednodusit si a kdyby to neslo, tak proste budu hrat dokud na to neprijdu)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HOUH: bastard.cz :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    To tričko chci :)

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    ORBIT: Bud search history nebo repeat last search. Kdyz chci koupit vic grand projectu, tak je to bud koupim jeden, vyplnim seqrch znova a repete. Treba 10x. Nebo musim hledat pres web.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ja myslim ze to je dobre vymysleny shop ;)

Co mi chybi je nejaky log, co jsem kde a kdy kupoval. Tedy spis kdy co a za kolik
    PANVA
    PANVA --- ---
    Early Access Announcements - Major Endgame Changes in Patch 0.3.1 for Path of Exile 2 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3860076

0.3.1 pristi tyden

- tablety jdou primo do mapy, s kazdym pouzitim sunda z tabletu jeden use
    - boss v kazde mape
    - powerful boss varianty jako random ikona na mape (nebo overseer tablety)
    - alchemy orb bude pouzitelny i na magic itemy (napr. mapy) a da 4 total novy mody misto tech co na itemu jsou
    - towers jako spesl mapy zustanou - daji stale reveal na atlasu a vzdy dropnou tablet
    - vic citadel
    - 15 nejvetsich map zmensili
    - do kazde mapy random pridaji 1-3 random mechaniky ktere nejsou na pouzitych tabletech
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Když by ve večerce naproti měli mezi jogurtama za 15 korun schovaný tři za 150, tak je taky považuju kretény :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: ja to teda vubec nepovazuju za scam, proste si prijdes neco koupit, je to za cenu co sis nasel, a jako ze ve stejnem tabu vidis dalsi podobne veci, tak snad neni duvod predpokladat, ze cena je stejna? :) Nechapu jak na to nekdo naleti.
    PANVA
    PANVA --- ---
    JJOXER: jak jsem predpokladal 👇 [LIQUIDFREAK @ Path of Exile] neni to asi ani tezky
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    LIQUIDFREAK: "some call it scam, some call it trade pvp" :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Ja odpojuju controller :))
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: uz sme tu trosku OT, ale co kdyz se poe2 neda hrat... Nehral, sleduju ten vyvoj a vicemene cekam az treba budu 14 dni nekde v nemocnici mimo decka abych si to znova prubnul. Jinak je ted na rade bud Gothic 2 new balance, nebo Last hero of nostalgia.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Fiha, tak to te to pustilo rychle. Hral jsi space age expanzi? Moc pekny to je! Novy planety a kazda je uplne jina challenge
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: To jsem kdysi jednou dohral a ted uz se mi k tomu nechce vracet. Prvni session kdy me to chytlo byla od patku vecer do nedele do rana, tak uz se toho bojim :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam