• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON .... LVL93 - 2K dex, 17 totemu, ve hre ukazuji 200K kdyz je vsechny vyvolam na sucho. Vcera byly nejaky skvrny na slunci. Po tom co jsem 92 lvlu nevidel divine, vcera padly 3 + karta za 5. Nainvestoval jsem a dnes dodelal lvl s tim ze mi pad dalsi divine tesne pred lvlem. Grafty jsou imho moc OP - bez tech 8% dex co na nich mam, bych to mel znatelne slabsi. Neni to nesmrtelny ( porad beham v 5L Briskwarp coz je aktualne asi nejvetsi slabina). Pokud ale vyslovene nezkousim nesmyslny mody/kombinace, funguje to paradne. A porad je kam vylepsovat, jen uz to zacina bejt fakt dost drahy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIDOR:
    ad 1) tvoje druha postava nepotkava mercenaries proto, ze to byla ligova mechanika, a ted je jina liga. Mercenaries jsou pryc. Ted misto toho potkavas breache.
    ad 4) contract muzes bezet vzdycky, vysoky level znamena jen to, ze za nej nedostanes reveal (pravo odhalit cast "velkeho" heistu, kteremu se rika blueprint)
    ad 5) ty nevybiras ty chyceny beasty. Ty mas kliknout na ten recept v seznamu. Vyber beastu je tam jen navic, kdyby ses nahodou chtel zbavit nejake, co ti to tam samo hodi, a ty se bojis ze bys ji nezabil v te male arene (treba mas zluteho flask siphonera nebo tak neco).

WHITEANGEL: nic extra, proste naklikanej strom na vsechny explicity jako vzdycky, jen tam krome scarabu na kvantitu mosnter das jeste 2x whisp. Osobne tenhle strom pouzivam uz asi se 4 sadama scarabu, hlavne ruzne kombinace farmy map, protoze ty zasadne nekupuju.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: neco konkretnejsiho ?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Opet mi to ale neda ale TRADE JE NEJVETSI MRDA EVER tady ♥
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: chromaorb dostanes za prodej itemu ktery ma LINK blueredgreen socket (a je jedno esi je bilej, modrej, zlutej, unikatni = kdyz to prodas mas jeden kus. Asi ybch doporucoval si nahodit loot filter, usetri ti asi milardu casu
    zde https://www.pathofexile.com/item-filter/ladder/follower
    GURBON
    GURBON --- ---
    ELIDOR:
    2) The minimum item level required for sockets in Path of Exile is 1 for 1 or 2 sockets, 15 for 3 sockets, 28 for 4 sockets, 35 for 5 sockets, and 50 for 6 sockets.
    3) Pokud hrajes trade ligu, je casto vyhodnejsi koupit item rovnou s tema barvama co potrebujes, nez se to snazit nabarvit. Barvy padaj podle base toho itemu - tedy napr. luk chce jen DEX, tak ti na to budou padat prevazne zeleny, sekera jen na STR zas cerveny... Kdyz uz barvit musis, pouzivej craftbench, kde si muzes nejaky barvy nastavit jak potrebujes. Jak na to jit pomaha: https://siveran.github.io/calc.html kde i dostanes predstavu, kolik jaka kombinace muze stat.
    Na ostatni se podivej na wiki, dle nazvu tech mechanik. Treba 6) https://www.poewiki.net/wiki/Beastcrafting
    Pripadne youtube. Na vysvetlovani je toho moc.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ahoj, prosim, mam nekolik dotazu .. neutlucte me ,)

1) hraju druhou postavu, prvni mela defakto na kazde mape chlapika u vozu, ktereho kdyz jsem porazil, tak jsem si mohl vzit nejaky jeho item, druha postava zatim nepotkala ani jednoho jedineho. (67 lvl na druhe)

2) jak poznam maximalni pocet socketu na itemu? viz obrazek, oboji je telo armoru .. u jednoho mam 6 socketu, na druhem se mi nedari udelat vic jak 4

3) chromatic orb - rozkladam snad uplne vse co mi padne, v zoufale snaze ziskat chromatic orby, ale fakt se mi nedari, obcas nejaky padne, velmi velmi zridka nejaky dostanu za rozlozeni, ale je to neskutecne raritni, je na to nejaky trik?

4) absolutne nechapu co mam delat s contracts .. tusim, ze smysl je v Rogue Harbour to vlozit do nejakeho zarizeni a pak se asi neco stane, ale asi to nedelam vcas, nebo mi padaji slabe levely tech kontrktu a vzdy mi to aspon tusim rekne, ze jsem vysoky level? (asi se ztracim), mam jich dost, ale vubec netusim co s nimi. jsou dva druhy ..

5) uz v prvnim Partu mam pouzit Blood Altar .. rekl jsem si, ze s prvni postavou jsem neco minul, tak ze si udelam druhou .. no asi jsem to minul znovu. kdyz se tam portnu (Menagerie), tak mi Blood Altar da na vybranou vybrat nejaka monstra, ale .. opet netusim co a jak, at vybiram cokoliv, nedari se mi nic vyvolat

děkuju moc za trpelivost ..

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak predcasna radost - je to bug, a GGG to bude fixovat :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem zjistil pri 32/40 ze v podstate vsechny zbyle challenge jsou bosskiller, takze jsem si zalozil novej char, a koukal jsem jaky jsou novy objevy na poli twink levelovani

a jako musim rict, ze foulborn bramblejack s 800 armorem je dobrej cheat do prvnich aktu :-) navic na rozdil od te dex stack chesty, co se tam hrala driv, a barvila se ze nekolik div, tady stoji 6L asi 10c
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: WOW t je husty. Konecne duvod tam neco dat :D
    Nefunguje to stejne i s portal svitkama?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSA: currency v tom extra tabu v map device lze používat i V MAPE na strongbox nebo esence. takze nemusíme tahat v inv alchy a vaaly apod
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Ja myslim ze to je kvuli trans-gemum. Oni totiz nemaji prava na pretaceni :ú)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: jen supporty. To uz nefunguje hodne lig dozadu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Funguje to jen u pulky gemu. Bud aktivni nebo supporty. Nevzpomenu si ktery z nich. Nedavno to menili
    GURBON
    GURBON --- ---
    eh, ono uz nefunguje kdyz chci Q20 gem, prodat obyc lvl20 + 1gcp?
    GURBON
    GURBON --- ---
    ...jo jeste boty byly "drahy" asi 50c ale dokud na to neni, staci Three-step Assault za 1c
    GURBON
    GURBON --- ---
    Teda musim uznat ze ty siege balisty od poeguye jsou fakt mocny na pomer cena/vykon. 2x5L o ktery bych si driv kolo neoprel, par dalsich smucek za par chaosu ( vyjimkou je ten timeless jewel, kterej ale nemusi bejt az tak hustej a vysel me kolem 30c) a mam po tejdnu kdy jsem na to mel cas jen po vecerech lvl90, neni problem s tim chodit cerveny mapy, novy breache s prstem v nose. Doted mi nepad jedinej divine, takze jsem na to vydelal prevazne jen chaos receptama, aktualne mam 14 totemu, hra ukazuje 100K dps na jednom a zda se ze kdyby se to poradne dodelalo, bude jich +/- 20 s 2x takovou dps. Cumim, smekam, bavim se ( nebejt obcasnejch technickejch problemu).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    v ramci hledani vhodne farm strat jsem skoncil u tohohle, wisp map/scarab farma, fun :)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    spend too much time destroying walls before the encounter - wtf, to jako vazne musis rozbit co nejvic tech zdi pro vetsi profit? ggg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam