Tak sem rozjel kampan a dojel do map, pan kytka super, zaseknul sem se trosku u Viperky, jinak v poho, zrovna sem mel nejakou slabou chvilku ale urval sem to na techniky. Co me trosku prekvapilo ze i v kampani nektery tu templ bossove byli drsnejsi s vic hp nez bosove na zaver aktu, samotny templ fajn, jen bych ocenil moc otacet chodby , craftovaci stolky fajn, trosku na nucene kdyz nemas co bys tak proste vybrat nahodne a nekam to strelit, ale jinak dobry, ex byc hv kampoani pouzil jen s max odporem ale tady to slo samo. Ale abbys me bavil vic.
Samotna kampan bez zmen, celkem to slo po druhy uz asi nepujdu,. ikdyz by me zajimalo jaky to je se shifterem
Pres kampan jsem potkal dva heavy belty, takze jsem vydelal 2x 49ex, za to nakoupil vse co na kampan potreboval, co by stalo za to dat po vzoru diabla2 nekolik respecu beheme kampane zdarma, treba jednou za akt , negemblil jsem ale podstatnou cas penez sem utratil za respecy, jedne okamzik defakto vsechno protoze jsem prekopal cely strom, asi pokud jedes podle builderu tak to asi neni videt, ale jinak na nejaky stelovani behem kapane je to dost drahej spas, obzvlast pokud chces predelat celou vetev